- En İyi Cevap
- 1
Dahası
hocam çok sağolun, bende azoth almayı düşünüyodum ama asusun geri ödeme kampanyası bitmişti. meğersem yenisini başlatmışlar da haberimiz yok. hiç duyurmuyorlarda, konuya bakıp sizin mesajı görmesem haberim olmuyacak. ürün incehesap da 6500'e düşmüş asus cashback ile 5500 e geliyor. teşekkürler.815 TL geri ödemesi var.
ASUS Promotion
KAMPANYAYA DAHİL OLAN ASUS ÜRÜNLERİ SATIN ALIMLARINIZDA 30.700 TL'YE KADAR GERİ ÖDEME ALIN!promotion.asus.com
Rice ederim hocam hayırlı olsun, diğer ürünlere de bakmakta fayda var. Gladius 3 mouse falan 2k oluyor mesela.hocam çok sağolun, bende azoth almayı düşünüyodum ama asusun geri ödeme kampanyası bitmişti. meğersem yenisini başlatmışlar da haberimiz yok. hiç duyurmuyorlarda, konuya bakıp sizin mesajı görmesem haberim olmuyacak. ürün incehesap da 6500'e düşmüş asus cashback ile 5500 e geliyor. teşekkürler.
Artık daha hoj815 TL geri ödemesi var.
ASUS Promotion
KAMPANYAYA DAHİL OLAN ASUS ÜRÜNLERİ SATIN ALIMLARINIZDA 30.700 TL'YE KADAR GERİ ÖDEME ALIN!promotion.asus.com
Hala devam mı o gladıus3Rice ederim hocam hayırlı olsun, diğer ürünlere de bakmakta fayda var. Gladius 3 mouse falan 2k oluyor mesela.
Evet kampanya sayfasından bakabilirsiniz.Hala devam mı o gladıus3
Linkte öyle bir sayfa bulunamadı diyor amaEvet kampanya sayfasından bakabilirsiniz.
Tamam buldum ama bu asus yazılımı tırt ya ondan dolayı almakta istemiyorum aslında şuan rog klavye mouse var satmayı düşünüyorum gibiEvet kampanya sayfasından bakabilirsiniz.
O eski seri için geçerli. Falchion RX 2024 Ocak'ta çıktı ve eski serisindeki tüm sorunlar çözüldü. Özellikle Keycap'ları baştan tasarlamışlar, eski serideki gibi keycaplarda kırılma - yerinden fırlama gibi bir durumun olma ihtimali yok. Costum klavyeler gibi yağlanmış Switch ve Foam'lı kasa da var. Arkanda 2 sene de Asus garantisi var.keycapsleri kalitesiz haberiniz olsun.