Muhammedylmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
- Bütçe
- 5000
Dostların bütçem 5000 küsür yeni bir sistem topladım beyaz klavye istiyorum sizce bu klavyeyi alayım mı faizsiz 3 taksit var
Hocam 5000 tl bütçem var sadece boyutu %100 olmasın beyaz ve kablosuz olursa çok iyi olur klavyeler hakkında hiç bir bilgim yok birde sessiz olursa tadından yenmez teşekkür ederim şimdidenlow profile ve kablosuz olması şart mı büyüklüğünün nasıl olmasını istiyorsun?
Çok teşekkür ederim hocamParolapara + Iyzico ile 5400 seviyesine gelir. Hem manyetik, hem low profile, harika da bir sesi var. Şu sıralar sıkışık olmasam veya taksit şansı olsa %100 alırdım. %60 olanı daha da ucuz bu arada, o da 4 civarına gelir.
![]()
Nuphy Air75 HE Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Benimde içim asusa ısındı hocam yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim asusu sipariş edeceğim sanırımaradığınız özelliklerde bir tek bu klavyeyi bulabildim rk n80 (tam beyaz değil maalesef) bunun sesi senin seçtiğine nazaran bi tık daha yüksek ama bütçen varken asus u alman daha iyi olacaktır kalitesi her yönüyle daha yüksek ve neredeyse hiç sesi yok aşık olunacak klavye diyebilirim
hayırlı olsun şimdidenBenimde içim asusa ısındı hocam yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim asusu sipariş edeceğim sanırım
Farklı kanallarda bulunan tanıtım videolarını izlemiştim bunu izlemedim hocam teşekkür ederimyüksek ihtimalle izlemişsindir ama yine de atmak istedim içimde kalmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayırlı olsun şimdiden
Hala almadıysanız uygun fiyatlı olarak bu önerebilirim hocam,gereksiz para vermeyin bence bu asusa https://epomaker.com/products/ajazz-akl680?variant=47416374788404Farklı kanallarda bulunan tanıtım videolarını izlemiştim bunu izlemedim hocam teşekkür ederim
Sipariş ettim hocam teşekkür ederim ilginiz içinHala almadıysanız uygun fiyatlı olarak bu önerebilirim hocam,gereksiz para vermeyin bence bu asusa https://epomaker.com/products/ajazz-akl680?variant=47416374788404
Ne demek hocam, hayırlı olsunSipariş ettim hocam teşekkür ederim ilginiz için