Neler Yeni

Asus Rog Falchion RX Low Profile Klavye Visa kart + Mağaza Kuponu ile 4526TL

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Ömer Murat KARACA
Aula F75 mi, bu mu :D
Fiyatına bakarsak kıyaslamak yanlış da hissiyat olarak Aula, Rog'un anca getir götürünü yapar. Rog'daki lubed RX Switch'ler gerçekten kusursuz. Aula da kendi fiyat bareminde mükemmel bir ürün 6 tane geçti elime bu ay içinde. bunları da Razer Ornata V3X'ten yazıyorum xD iyice çorba edeyim ortalığı
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum rog scope deluxe wireless kullanıyorum cidden gereksiz kenarda duruyor 1.5 haftadır falan aula kullanıyorum gayette memnunum
Rog Scope Deluxe zaten iyi değil hocam. F75 zaten iyi, Scope'tan sonra iyi gelmesi de fazlasıyla normal. Eski Falchion da kötüydü, F75'in yanında çöp idi

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,735
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Fiyatına bakarsak kıyaslamak yanlış da hissiyat olarak Aula, Rog'un anca getir götürünü yapar. Rog'daki lubed RX Switch'ler gerçekten kusursuz. Aula da kendi fiyat bareminde mükemmel bir ürün 6 tane geçti elime bu ay içinde. bunları da Razer Ornata V3X'ten yazıyorum xD iyice çorba edeyim ortalığı

Rog Scope Deluxe zaten iyi değil hocam. F75 zaten iyi, Scope'tan sonra iyi gelmesi de fazlasıyla normal. Eski Falchion da kötüydü, F75'in yanında çöp idi
rx switchli benim elimdeki rogda ayrıyetten arkadaşa yazmıştım onuda

lubed olmaması lazım switchlerin

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
dostum rog scope deluxe wireless kullanıyorum cidden gereksiz kenarda duruyor 1.5 haftadır falan aula kullanıyorum gayette memnunum
Bahsettiğin tarzda klavyeler çok gereksiz zaten ama bu demek değil ki bütün klavyeler 1000 2000 e satılacak insanlar bunu anlamadı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,963
İsim
yusuf ecer
Custom akar. 2K'ya kadar harbi Aula candır ama.
2.5-3e kadar da tr aula akar xd
Özellikle low profile aranıyorsa trde nuphy75 hariç alternatifi yok alınabilir.
Ama low profile aranmıyorsa çok daha alınabilir modeller var.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,735
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Bahsettiğin tarzda klavyeler çok gereksiz zaten ama bu demek değil ki bütün klavyeler 1000 2000 e satılacak insanlar bunu anlamadı
ben hiçbi yorumda öyle bir şey görmedim ayrıyetten askeri ücretin 1/4 ünü bir klavyeye vermeyi saçmalık görmeleride normal
+bu fiyata daha iyi klavyeler bulunur

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
1800'e aldığım düz Rog Falchion yerine servis 500TL farkla bunu vermişti, 8-9 ay kullanıp geçen ay 4600'e satmıştım . O yüzden bana 2300TL maliyeti var gibi düşünebilirsiniz. Hatta 4600 nakit alıp hem ürünü sıfırladım hem 3 ay vade ile ödeyeceğim :) Sıfırdan bu kadar parayı bir klavye için denkleştirecek bir bütçem yok zaten. Eder veya etmez tartışmaya fazlaca açık ama bütçesi olan için değecek bir ürün. birçok kez tepe model klavye kullandıktan sonra bu yorumu yapıyorum bu arada
FN tuşlarının yokluğuna nasıl alıştınız almayı çok düşündüm tasarım olarakta çok beğeniyorum aslında

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Ömer Murat KARACA
FN tuşlarının yokluğuna nasıl alıştınız almayı çok düşündüm tasarım olarakta çok beğeniyorum aslında
hocam 2 sene eski falchion, 7-8 ay konudaki Falchion'u kullandım, haricinde de ufak modeller kullandım. F tuşlarının varlığı rahatsız ediyor şuanda 😅 numpad eksikliğimi de laptopumdan hallediyorum, önümde 2 klavye varmış gibi kullanıyorum yani

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
oguz
normal falchion var 60 boyutunda 65 tuşlu olan o kadar rahat ki çalışması, elim alıştıktan sonra kullanım konusunda cidden rahatlattı. Tek eksiği var diyebilirim o da bilek desteği şart. Harici bir destek kullanıyorum ancak home ofis çalışırken kablosuz bağlantısı ile işlerimi kolaylaştırıyor. Tabi ben 3k vermiştim bu fiyatlar verilir mi bilemem

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
asus gibi bir balona para vermek neyse ho
ASUS'a balon diyip evinde hangi marka komponentleri kullandığını merak ediyorum MSI dersin umarım biraz gülme krizine girerim

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
ibrahim demir
ASUS'a balon diyip evinde hangi marka komponentleri kullandığını merak ediyorum MSI dersin umarım biraz gülme krizine girerim
Ne zaman Asus ürün aldıysam benden fazla serviste durdu
Asus rog xg249cm monitör
(ışık sızması,oc sonra göz kırpma kararma )
Asus rog rx6750xt
(Mavi ekran,donma,sürekli çökmesi,cw)
Asus 4060 dual
(Çökme,donma)
Asus h610mk
(Anakart soket yerinden elektrik sesi geliyor)
Balon benim için birden fazla sıkıntılı parçalarla sistem yapıldı indirim adı altında bir çok kişiye satıldı
1000005098.jpg

1000005096.png
1000005095.png

1000005093.png
1000005094.png

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Ömer Murat KARACA
Ne zaman Asus ürün aldıysam benden fazla serviste durdu
Asus rog xg249cm monitör
(ışık sızması,oc sonra göz kırpma kararma )
Asus rog rx6750xt
(Mavi ekran,donma,sürekli çökmesi,cw)
Asus 4060 dual
(Çökme,donma)
Asus h610mk
(Anakart soket yerinden elektrik sesi geliyor)
Balon benim için birden fazla sıkıntılı parçalarla sistem yapıldı indirim adı altında bir çok kişiye satıldı
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Deneyiminize göre haklısınız, ben de deneyimlerimi yazayım;
- Tuf F15 RTX 3050Tİ laptop kısa devre + panelde leke diye gitti. Git gel kargo süreci dahil tam 7 günde cihazın komple anakartı ve paneli değişti.
- GTX 1660Tİ Tuf, Faturasız kutusuz fan sesi için gitti, komple ön fanlar ve ön çerçeve değişti geldi yine git gel 1 hafta sürdü
- Konudaki klavyenin eski versiyonu keycapler yazarken yerinden çıkıyor diye gitti, 500TL farkla 5-6K'lık klavye gönderildi yerine.

Haricinde aldığım hiçbir Asus ürünü servise bile gitmedi. Ki TR servisi dandik, ona rağmen üstteki hizmetleri alabildim. 3 tane Tuf laptop, sayısız model anakart ekran kartı ve ekipmanını kullandım, kullanmaya da devam ederim. Siz ve başka kullanıcılar sorun yaşamış olabilirler ancak sizin yaşadıklarınız markayı balon yapmaz.

Top Bottom