Arama sonuçları: *

1. Q

İos mu Android mi alınmalı?

ben biraz interneti severim yazılım severim degisik degisik programlar kullanirim dersen android. ben guvenli kaynaklara bagli kalirim, fotograf cekerim sosyal medyaciyim dersen iphone. oyun konusunu bilmiyorum denemedim
  2. Q

.d

ne icin
  3. Q

Kick Dmca Kuralı Varmı

twitchde youtubeda şarkı açmak yasak diye biliyorum da kickde böyle bişey varmı acaba. 2 3 yayıncıda gördüm ama onlar büyük yayıncıydı
  4. Q

Araba Alıcaz Ama Nasıl

hocam fikri degistirdim anlik bi sinirle gelisen durumdu zaten. hem cektigim krediyle tofastan oteye gecemem. bu durumu yasayan yakinim vardi da ona cesaretle soylemistim. neyse eyvallah
  5. Q

Araba Alıcaz Ama Nasıl

evet hocam haklisiniz bende bu yuzden sordum zaten. 200tl ile de max tofas sahin. üstüne koyarsak honda ies falan..
  6. Q

Araba Alıcaz Ama Nasıl

ulkenin durumu da biraz canımı sıkmaya başladı hocam da yatırım yaptığımız elimizde patlıyor. tl desen zaten ortada. eyw
  7. Q

Araba Alıcaz Ama Nasıl

benim ustume degil ki ( neyse vazgectim zaten)
  8. Q

Araba Alıcaz Ama Nasıl

üzgünüm ama malesef, yapıcam galiba. 1735164059 uzlaşmaya gitmeye çalışırım 1735164143 eyw kral. bizde ortak kullanıyoruz da eski eski sonuçta yani olmayınca olmuyo biraz. neyse önümüze bakıcaz ozaman eyw
  9. Q

Araba Alıcaz Ama Nasıl

onunda icrası var hocam. devir konusu mesela üstüme arazi hayvan vs alıp, krediden sonra geri üstümden silmek (haciz olmamasi icin)
  10. Q

Araba Alıcaz Ama Nasıl

ufak bir kaygı ve panik amaçlı yazmıştım. neyse. tesekkurler.
  11. Q

Sivilce Sorunum Var.

18im hocam da benim sorunum biraz farkli. eger bu konulara biraz ilgiliyseniz size dmden detayli soru sormak isterim
  12. Q

Sivilce Sorunum Var.

eyvallah hocam 1735130764 sadece kafa olsa iyi her yerime sarmaya başladı 1735130800 evet hocam biliyorum da vermiyor sıkıntı orda. habire başka ilaçla oyalıyor nedenini araştırmadan 1735130822 he bide orası var malesef
  13. Q

Sivilce Sorunum Var.

hocam uzman dermatologa gittim zaten. bu arada dediginizin faydalari var tesekkurler ama benim durum biraz daha kritik olduğu için yetmiyor malesef
  14. Q

Sivilce Sorunum Var.

hocam yaptım zaten baştan savma davrandı daha neden olduğunu sorgulamadan 2 krem merhem yolladı geçti. 1735121786 geçmiyor. 1735121814 evet bende ilk öyle düşündüm de psikolojim bozulmaya başladı artık 1735121861 hocam özellikle en üst tecrübede doktorları seçmeye çalışıyorum. klasikleşmiş 2...
  15. Q

Sivilce Sorunum Var.

internet üzerinden bi sohbet etme şansım varmı acaba ve uzmanmı bu konuda
  16. Q

Sivilce Sorunum Var.

yakın çevresinden uzman bi dermatolog tanıdığı olan veya iletişime geçebileceğim bi dermatolog varmı acaba. acil ihtiyacım var cidden.
  17. Q

Oyun yapımı için chatgpt iş görür mü?

evet tam o sebeple artık frontend oldum yapacak bir şey yok malesef
  18. Q

bu işin temeli disiplin, vazgeçmemek zaten. hadi kod çalışmadı silelim gitsin dememek lazım. birbirini motive etmek ve gorev paylasimi yapmak icin 2 3 game dev veya muzik level tasarim neyse artik arkadas edinirsen senin icin iyi olur
  19. Q

aga gpt kod yazsa bile birleştirmen sistemleri oturtman falan gerekicek. mecbur c# yada c++ ogrenmek zorundasin. zaten suanlik unity kullanirsin. zaman konusu göreceli tabi. ama bunun sonunda para kazanıp kazanamayacağında mechul. sahsen bende game dev olmak istiyordum ama frontend daha önü açık...
  20. Q

Direksiyon Sınavı Güzergah

keşke öyle olsa ben razıyım 😆 1734524033 eywallah
Top Bottom