internet üzerinden bi sohbet etme şansım varmı acaba ve uzmanmı bu konudabenim tanıdığım var ama hakkaride olursa yazayım
Hocam cildiyeye gidiyorsun roacctune istiyorsun 5-6 ay kullan anlarsın değişiki biraz meşakkatli ama yapacak bişi yok bendekileri full geçirdi ve sivilce izlerini bile %80 götürdüyakın çevresinden uzman bi dermatolog tanıdığı olan veya iletişime geçebileceğim bi dermatolog varmı acaba. acil ihtiyacım var cidden.
Daha yaşı gençse hemen ilaç kullanmasın benceHocam cildiyeye gidiyorsun roacctune istiyorsun 5-6 ay kullan anlarsın değişiki biraz meşakkatli ama yapacak bişi yok bendekileri full geçirdi ve sivilce izlerini bile %80 götürdü
Hocam cildiyeye gitseniz ya, burda doktor arıyorsunuz.yakın çevresinden uzman bi dermatolog tanıdığı olan veya iletişime geçebileceğim bi dermatolog varmı acaba. acil ihtiyacım var cidden.
hocam yaptım zaten baştan savma davrandı daha neden olduğunu sorgulamadan 2 krem merhem yolladı geçti.Hocam cildiyeye gidiyorsun roacctune istiyorsun 5-6 ay kullan anlarsın değişiki biraz meşakkatli ama yapacak bişi yok bendekileri full geçirdi ve sivilce izlerini bile %80 götürdü
geçmiyor.beslenmeni düzelt spor yap geçer
evet bende ilk öyle düşündüm de psikolojim bozulmaya başladı artıkDaha yaşı gençse hemen ilaç kullanmasın bence
hocam özellikle en üst tecrübede doktorları seçmeye çalışıyorum. klasikleşmiş 2 krem yazıp gönderiyolar bunların ben taHocam cildiyeye gitseniz ya, burda doktor arıyorsunuz.
hocam uzman dermatologa gittim zaten. bu arada dediginizin faydalari var tesekkurler ama benim durum biraz daha kritik olduğu için yetmiyor malesefHocam, dermatoloğa gitmekte fayda var. Ama yine de size tavsiye vermek istiyorum. Yüzünüzü soğuk su ile yıkayın, hiç kullanılmamış havlu veya havlu kağıdı ile yüzünüzü silin, şekeri azaltın, bol su için ve en zoru stres yapmayın.
Ah be, umarım düzelirsiniz hocam geçmiş olsun.hocam uzman dermatologa gittim zaten. bu arada dediginizin faydalari var tesekkurler ama benim durum biraz daha kritik olduğu için yetmiyor malesef