Neler Yeni

Sivilce Sorunum Var.

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
klest
yakın çevresinden uzman bi dermatolog tanıdığı olan veya iletişime geçebileceğim bi dermatolog varmı acaba. acil ihtiyacım var cidden.

yakın çevresinden uzman bi dermatolog tanıdığı olan veya iletişime geçebileceğim bi dermatolog varmı acaba. acil ihtiyacım var cidden.
Hocam cildiyeye gidiyorsun roacctune istiyorsun 5-6 ay kullan anlarsın değişiki biraz meşakkatli ama yapacak bişi yok bendekileri full geçirdi ve sivilce izlerini bile %80 götürdü

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
klest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cildiyeye gidiyorsun roacctune istiyorsun 5-6 ay kullan anlarsın değişiki biraz meşakkatli ama yapacak bişi yok bendekileri full geçirdi ve sivilce izlerini bile %80 götürdü
hocam yaptım zaten baştan savma davrandı daha neden olduğunu sorgulamadan 2 krem merhem yolladı geçti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

beslenmeni düzelt spor yap geçer
geçmiyor.

Daha yaşı gençse hemen ilaç kullanmasın bence
evet bende ilk öyle düşündüm de psikolojim bozulmaya başladı artık

Hocam cildiyeye gitseniz ya, burda doktor arıyorsunuz.
hocam özellikle en üst tecrübede doktorları seçmeye çalışıyorum. klasikleşmiş 2 krem yazıp gönderiyolar bunların ben ta

-----------
sinirlenmemin nedeni verdikleri krem değil sebebini aramamaları. ben daha 18 yaşımdayım ve yıllardır bu sorunu çekiyorum. ergenlik diyip geçiyolar ama ben 10 yaşında da mı ergendim...

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
...
Hocam, dermatoloğa gitmekte fayda var. Ama yine de size tavsiye vermek istiyorum. Yüzünüzü soğuk su ile yıkayın, hiç kullanılmamış havlu veya havlu kağıdı ile yüzünüzü silin, şekeri azaltın, bol su için ve en zoru stres yapmayın.

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
klest
Hocam, dermatoloğa gitmekte fayda var. Ama yine de size tavsiye vermek istiyorum. Yüzünüzü soğuk su ile yıkayın, hiç kullanılmamış havlu veya havlu kağıdı ile yüzünüzü silin, şekeri azaltın, bol su için ve en zoru stres yapmayın.
hocam uzman dermatologa gittim zaten. bu arada dediginizin faydalari var tesekkurler ama benim durum biraz daha kritik olduğu için yetmiyor malesef

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Çiko
sormya ya bıktım sivilcelerden kafamın akrasında çıkıyor sinir doktora gittim kırmızı receteli ilaç verdi cildini kurutuyor bide yediklerine dikkat et dediydi ilaç bayabi kurutuyor cildini

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Uğur Çam
Hocam roacutane diys bi ilaç vardı ben de kullandım kontrollü veriyorlar 7 aya cildin bebek gibi oluyor

Top Bottom