Neler Yeni

Sivilce Sorunum Var.

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Hocam cildiyeye gidiyorsun roacctune istiyorsun 5-6 ay kullan anlarsın değişiki biraz meşakkatli ama yapacak bişi yok bendekileri full geçirdi ve sivilce izlerini bile %80 götürdü
Hocam kişiye göre değişiyor bende 7ay kullandım hiçbir işe yaramadı böbrek elden gidiyordu

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
klest
Ah be, umarım düzelirsiniz hocam geçmiş olsun.
eyvallah hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

sormya ya bıktım sivilcelerden kafamın akrasında çıkıyor sinir doktora gittim kırmızı receteli ilaç verdi cildini kurutuyor bide yediklerine dikkat et dediydi ilaç bayabi kurutuyor cildini
sadece kafa olsa iyi her yerime sarmaya başladı

Hocam roacutane diys bi ilaç vardı ben de kullandım kontrollü veriyorlar 7 aya cildin bebek gibi oluyor
evet hocam biliyorum da vermiyor sıkıntı orda. habire başka ilaçla oyalıyor nedenini araştırmadan

Hocam kişiye göre değişiyor bende 7ay kullandım hiçbir işe yaramadı böbrek elden gidiyordu
he bide orası var malesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren
hocam yaptım zaten baştan savma davrandı daha neden olduğunu sorgulamadan 2 krem merhem yolladı geçti.

geçmiyor.

evet bende ilk öyle düşündüm de psikolojim bozulmaya başladı artık

hocam özellikle en üst tecrübede doktorları seçmeye çalışıyorum. klasikleşmiş 2 krem yazıp gönderiyolar bunların ben ta

-----------
sinirlenmemin nedeni verdikleri krem değil sebebini aramamaları. ben daha 18 yaşımdayım ve yıllardır bu sorunu çekiyorum. ergenlik diyip geçiyolar ama ben 10 yaşında da mı ergendim...
Hocam eğer imkanınız var ise özele gidin çoğu devlet hastaneleri öyle zaten seni dinlemeden bir şeyler yazıyorlar.

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
eyvallah hocam

sadece kafa olsa iyi her yerime sarmaya başladı

evet hocam biliyorum da vermiyor sıkıntı orda. habire başka ilaçla oyalıyor nedenini araştırmadan

he bide orası var malesef
Hocam yaşınız kaç acaba kilonuz ve akciğer kapasiteniz yerindeyse ilacı aşırı dikkatli bir şekilde kullanabilirsiniz ama roaccutane kullanmadan önce en azından 1 ay bol yeşillikli ve yağsız şekersiz diyet yapıp ondan sonra tekrar ilaç kullanmaya karar verebilirsin ben tecrübe ettim her ne sorun varsa sana yardımcı olacağım
Ekstra olarak sana şunu söyleyim ilaç son çaren olsun
15 gün boyunca aç karnına sarımsak yutar ve bol su içersen bağırsaklarını temizlersin ve yeni akne oluşumunun ciddi bir şekilde önüne geçersin elde kalır yüzündekiler. Onlar içinde cildi tam kurutan( eşşek sütü sabunu veya kükürt sabunu tavsiyemdir) bir sabunla sabah akşam temizle ve kaliteli bir nemlendirici kullan 1 ay dediğimi yap iyileşme başlamazsa ilaç için düşünebilirsin
Şunu da unutma ilacı alırsan bile en az 6 ay içinde ciddi bir sonuç bekleme çünkü ilaç uzun vadeli ve 6 ay cildini temiz tutup beslenmene dikkat edersen zaten benzer bir sonuç alacaksın
Geçmiş olsun

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
klest
Hocam yaşınız kaç acaba kilonuz ve akciğer kapasiteniz yerindeyse ilacı aşırı dikkatli bir şekilde kullanabilirsiniz ama roaccutane kullanmadan önce en azından 1 ay bol yeşillikli ve yağsız şekersiz diyet yapıp ondan sonra tekrar ilaç kullanmaya karar verebilirsin ben tecrübe ettim her ne sorun varsa sana yardımcı olacağım
Ekstra olarak sana şunu söyleyim ilaç son çaren olsun
15 gün boyunca aç karnına sarımsak yutar ve bol su içersen bağırsaklarını temizlersin ve yeni akne oluşumunun ciddi bir şekilde önüne geçersin elde kalır yüzündekiler. Onlar içinde cildi tam kurutan( eşşek sütü sabunu veya kükürt sabunu tavsiyemdir) bir sabunla sabah akşam temizle ve kaliteli bir nemlendirici kullan 1 ay dediğimi yap iyileşme başlamazsa ilaç için düşünebilirsin
Şunu da unutma ilacı alırsan bile en az 6 ay içinde ciddi bir sonuç bekleme çünkü ilaç uzun vadeli ve 6 ay cildini temiz tutup beslenmene dikkat edersen zaten benzer bir sonuç alacaksın
Geçmiş olsun
18im hocam da benim sorunum biraz farkli. eger bu konulara biraz ilgiliyseniz size dmden detayli soru sormak isterim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,958
Üyeler
163,746
Son üye
klausmikelson
Top Bottom