Hocam cildiyeye gidiyorsun roacctune istiyorsun 5-6 ay kullan anlarsın değişiki biraz meşakkatli ama yapacak bişi yok bendekileri full geçirdi ve sivilce izlerini bile %80 götürdü
sormya ya bıktım sivilcelerden kafamın akrasında çıkıyor sinir doktora gittim kırmızı receteli ilaç verdi cildini kurutuyor bide yediklerine dikkat et dediydi ilaç bayabi kurutuyor cildini
hocam yaptım zaten baştan savma davrandı daha neden olduğunu sorgulamadan 2 krem merhem yolladı geçti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
geçmiyor.
evet bende ilk öyle düşündüm de psikolojim bozulmaya başladı artık
hocam özellikle en üst tecrübede doktorları seçmeye çalışıyorum. klasikleşmiş 2 krem yazıp gönderiyolar bunların ben ta
-----------
sinirlenmemin nedeni verdikleri krem değil sebebini aramamaları. ben daha 18 yaşımdayım ve yıllardır bu sorunu çekiyorum. ergenlik diyip geçiyolar ama ben 10 yaşında da mı ergendim...
Hocam yaşınız kaç acaba kilonuz ve akciğer kapasiteniz yerindeyse ilacı aşırı dikkatli bir şekilde kullanabilirsiniz ama roaccutane kullanmadan önce en azından 1 ay bol yeşillikli ve yağsız şekersiz diyet yapıp ondan sonra tekrar ilaç kullanmaya karar verebilirsin ben tecrübe ettim her ne sorun varsa sana yardımcı olacağım
Ekstra olarak sana şunu söyleyim ilaç son çaren olsun
15 gün boyunca aç karnına sarımsak yutar ve bol su içersen bağırsaklarını temizlersin ve yeni akne oluşumunun ciddi bir şekilde önüne geçersin elde kalır yüzündekiler. Onlar içinde cildi tam kurutan( eşşek sütü sabunu veya kükürt sabunu tavsiyemdir) bir sabunla sabah akşam temizle ve kaliteli bir nemlendirici kullan 1 ay dediğimi yap iyileşme başlamazsa ilaç için düşünebilirsin
Şunu da unutma ilacı alırsan bile en az 6 ay içinde ciddi bir sonuç bekleme çünkü ilaç uzun vadeli ve 6 ay cildini temiz tutup beslenmene dikkat edersen zaten benzer bir sonuç alacaksın
Geçmiş olsun
Hocam yaşınız kaç acaba kilonuz ve akciğer kapasiteniz yerindeyse ilacı aşırı dikkatli bir şekilde kullanabilirsiniz ama roaccutane kullanmadan önce en azından 1 ay bol yeşillikli ve yağsız şekersiz diyet yapıp ondan sonra tekrar ilaç kullanmaya karar verebilirsin ben tecrübe ettim her ne sorun varsa sana yardımcı olacağım
Ekstra olarak sana şunu söyleyim ilaç son çaren olsun
15 gün boyunca aç karnına sarımsak yutar ve bol su içersen bağırsaklarını temizlersin ve yeni akne oluşumunun ciddi bir şekilde önüne geçersin elde kalır yüzündekiler. Onlar içinde cildi tam kurutan( eşşek sütü sabunu veya kükürt sabunu tavsiyemdir) bir sabunla sabah akşam temizle ve kaliteli bir nemlendirici kullan 1 ay dediğimi yap iyileşme başlamazsa ilaç için düşünebilirsin
Şunu da unutma ilacı alırsan bile en az 6 ay içinde ciddi bir sonuç bekleme çünkü ilaç uzun vadeli ve 6 ay cildini temiz tutup beslenmene dikkat edersen zaten benzer bir sonuç alacaksın
Geçmiş olsun