yüksek tutarlı krediler için direkt ipotek gerekiyor en mantıklısı babanın çekmesi olur ama şu sonda yazdığın devredip ödemesem ne olur dediğini anlamadımdostlar selam öncelikle. konuyu uzatmaya gerek yok. asgari ücretli bi 18 yaşında gencim. araba almak istiyorum ama fiyatlar belli. ucuz araçların durumlar belli. aceleci davranmak istemiyorum ama geç olsa da fark etmez enflasyon yakıp geçiyor. engelli kdv indirimi ile arabalar yarı fiyatina iniyor iyi güzel de hala cebimde 1milyon yok. nasıl kredi notumu yükseltebilirim. engelli olan ben değilim. üstüme bir sürü mal gösterip notumu yükseltip kredi çektikten sonra devredip ödemesem nolur acaba. sonuçta taşıt kredisi olarak çekmeyeceğim
onunda icrası var hocam. devir konusu mesela üstüme arazi hayvan vs alıp, krediden sonra geri üstümden silmek (haciz olmamasi icin)yüksek tutarlı krediler için direkt ipotek gerekiyor en mantıklısı babanın çekmesi olur ama şu sonda yazdığın devredip ödemesem ne olur dediğini anlamadım
Öyle saçma bir şey yaparsan muhtemelen ömrünün sonuna kadar kredi, kredi kartı yüzü falan göremezsinonunda icrası var hocam. devir konusu mesela üstüme arazi hayvan vs alıp, krediden sonra geri üstümden silmek (haciz olmamasi icin)
tamamda siz krediyi çekip ödemeyecek misin ? icra hacizin bir önemi yokonunda icrası var hocam. devir konusu mesela üstüme arazi hayvan vs alıp, krediden sonra geri üstümden silmek (haciz olmamasi icin)
Ben çok yanlış anlamışım arkadaşıkardeşim öncelikle bu anlattıklarım daha önce de borcu ödeyemeyecek seviyeye geldiğim zamanlar ne ceza alırım diye araştırıp bulduğum cevaplardır. net doğruluğu yoktur. avukat bilir en iyisini.
kredi çekip ödemezsen önce maaşına haciz konur. maaşının 1/4 üydü sanırım. o kadarı her ay otomatik kesilir kredi için. maaşın da yoksa evine haciz gelir. senin adına ne var ne yok toplarlar. ha malın mülkün de mi yok. o zaman gel kardeşim biz seni parmaklıklar arkasında misafir edelim derler. ceza alınca borcum silinir sanıyorsan da yanılıyorsun ha. hem ceza yersin hem borcun kalır. hayatın düdüklenir. ben değil araba almak zamanında ehliyet alırken bile senden kaç yaş büyüktüm. yıllaaar geçti hala daha şahsi aracım yok. babamla ortak kullanıyoruz. gençsin hızlısın anlıyorum ama araba almak, kredi çekmek falan çok ciddi konular. çocuk oyuncağı değil.
üzgünüm ama malesef, yapıcam galiba.Öyle saçma bir şey yaparsan muhtemelen ömrünün sonuna kadar kredi, kredi kartı yüzü falan göremezsin
uzlaşmaya gitmeye çalışırımtamamda siz krediyi çekip ödemeyecek misin ? icra hacizin bir önemi yok
eyw kral. bizde ortak kullanıyoruz da eski eski sonuçta yani olmayınca olmuyo biraz. neyse önümüze bakıcaz ozaman eywkardeşim öncelikle bu anlattıklarım daha önce de borcu ödeyemeyecek seviyeye geldiğim zamanlar ne ceza alırım diye araştırıp bulduğum cevaplardır. net doğruluğu yoktur. avukat bilir en iyisini.
kredi çekip ödemezsen önce maaşına haciz konur. maaşının 1/4 üydü sanırım. o kadarı her ay otomatik kesilir kredi için. maaşın da yoksa evine haciz gelir. senin adına ne var ne yok toplarlar. ha malın mülkün de mi yok. o zaman gel kardeşim biz seni parmaklıklar arkasında misafir edelim derler. ceza alınca borcum silinir sanıyorsan da yanılıyorsun ha. hem ceza yersin hem borcun kalır. hayatın düdüklenir. ben değil araba almak zamanında ehliyet alırken bile senden kaç yaş büyüktüm. yıllaaar geçti hala daha şahsi aracım yok. babamla ortak kullanıyoruz. gençsin hızlısın anlıyorum ama araba almak, kredi çekmek falan çok ciddi konular. çocuk oyuncağı değil.
Ee arabanı da alacaklar sonra ne yapacaksın bitip banka puanınla?üzgünüm ama malesef, yapıcam galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:
uzlaşmaya gitmeye çalışırım
eyw kral. bizde ortak kullanıyoruz da eski eski sonuçta yani olmayınca olmuyo biraz. neyse önümüze bakıcaz ozaman eyw
benim ustume degil ki ( neyse vazgectim zaten)Ee arabanı da alacaklar sonra ne yapacaksın bitip banka puanınla?
Kendini yakarsın sadece yapma derim .elinde bi birikmiş olsun (bunu tl de tutma ama yatırım araçlarında tut) sonrasında birikmişin yanına kredi çek belki 18 değil 20-21 yaşında araç sahibi olursun ama tertemiz şekilde sahip olursun.üzgünüm ama malesef, yapıcam galiba.
uzlaşmaya gitmeye çalışırım
eyw kral. bizde ortak kullanıyoruz da eski eski sonuçta yani olmayınca olmuyo biraz. neyse önümüze bakıcaz ozaman eyw
ulkenin durumu da biraz canımı sıkmaya başladı hocam da yatırım yaptığımız elimizde patlıyor. tl desen zaten ortada. eywKendini yakarsın sadece yapma derim .elinde bi birikmiş olsun (bunu tl de tutma ama yatırım araçlarında tut) sonrasında birikmişin yanına kredi çek belki 18 değil 20-21 yaşında araç sahibi olursun ama tertemiz şekilde sahip olursun.