Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Yardım BTK'dan gelen cihaz kayıt dışıdır mesajı

Btk yı arayıp durumdan bahsedin. Muhtemelen sim kartınız ile telefonu eşleyecekler buna benzer bir durumda bana öyle olmuştu
  2. AGUMBA

Yardım Turkcell GSM Veritabanı Sızmış Ne Yapmam Gerek?

Peki biz Romanyalı mıyız 😂
  3. AGUMBA

Kardeşim GSM sektöründe hiçbir markaya güven olmaz bu adamlar paralarının büyük bir kısmına bizim bilgilerimizi başka şirketlere satarak elde ediyor fatura falan bunlar hikaye ne kadar çok kullanıcın olursa o kadar çok bilgi satabilirsin. Örnek olarak WhatsApp'ı gösterebiliriz tamamen ücretsiz...
  4. AGUMBA

Boşuna uğraşma yarın bir gün geçtiğin diğer operatörün de veri tabanı çalınacak çünkü buna karşı hiçbir önlem yok
  5. AGUMBA

🔥İndirim Fıstık Yeşili Xbox Controller 2399TL

O şekilde değil ama bataryalı olan bir aparatı var o alınabiliyor 1.500 lira civarında O yüzden gerek yok dedim 4 pil artı şarj aleti daha ucuza geliyor
  6. AGUMBA

🔥İndirim Fıstık Yeşili Xbox Controller 2399TL

Aslında komik bir durum değil bataryayı kolun içine koyup şarj edilebilir yaparlarsa olası bir batarya arızasında komple kolu garantiye yollamanız veya açmanız gerekir ama pilli yaparsanız alınacak 4 şarjlı pil ve bir şarj aleti ile çok uzun seneler boyunca kullanabilirsiniz. Aslında bakınca çok...
  7. AGUMBA

Asus ROG Strix XG259QNS VS Dell Alienware AW2523HF

Tüh kötü olmuş
  8. AGUMBA

Yardım Beyler işlemci 100 derece jelatin kalmış

Olay kartın bozuk olması veya olmaması değil ki adamlar kafasına göre sallama iş yapıyor. Yapılan hatayı düzeltmek yerine git thh ye başvur diyor. Anlatmak istediğimi anladın umarım. O yüzden bunlara nekadar alttan konuşursan okadar üstten konuşurlar sana. 5600 ün de stok fan ile o derece olması...
  9. AGUMBA

Yardım Beyler işlemci 100 derece jelatin kalmış

Bence sen tekrar ara ama bu sefer kibar konuşma. Elimde jelatini sökmediğinize dair kanıt var, fotoğraf var, test sonuçları var. Bu sizin hatanız ve sizin hatanızın cezasını ben servis süresi bekleyerek çekmek istemiyorum işlemciyi geri alın bana sıfır işlemci gönderin servise de isterseniz siz...
  10. AGUMBA

Asus ROG Strix XG259QNS VS Dell Alienware AW2523HF

Prof oyuncu falan değilsen full HD monitörlere bu parayı vermek bence mantıklı değil. Okadar bütçe varsa 4k yada 2k yüksek Hz li bir monitör tercih edebilirsin bence. Ben bunlardan birini alacak olsam ben de çok kararsız kalırdım Allah kolaylık versin 😂
  11. AGUMBA

Matematik yazılısından 39 aldım takdir alabiliyor muyum?

Hemen git babanla iddiaya gir
  12. AGUMBA

Bel kası güçlendirme?

Sen her şeyden önce bir doktora git de ondan sonra ters bir harekette kitlenip kaldığında buraya gelip belim kitlendi nasıl açabilirim diye konu açma 😂 şaka bir yana ben kendimi bildim bileli belim ağrıyor ama hareket ettiğim zaman değil hareket etmediğim sabit durduğum zamanlarda daha çok...
  13. AGUMBA

AsRock x870 mi yoksa? Asus Rog x870 Ana Kart mı?

B650e-f ROG Strix kullanıyorum memnunum
  14. AGUMBA

Acil help xbox one x ile ps4 takaslanırmı

Biraz da Xbox oynamak istiyorum diyorsan mantıklı ama güçlü konsoldan kastın nedir sana playstation'dan fazla ne verebilecek hiçbir şey veremeyecek benden söylemesi. Ama hem biraz takılırım sonra da satarım diyorsan keyfine göre alabilirsin
  15. AGUMBA

Acil help xbox one x ile ps4 takaslanırmı

Çocukluğundan beri Xbox sahibi olmuş biri olarak sana soruyorum neden Xbox almak istiyorsun ki oynayabileceğin tek ekstra oyun Forza horizon onun dışında markaya özel oyunlarda neredeyse hiçbir şey yok Tek artı yanı kolunun daha ergonomik olması
  16. AGUMBA

R5 5600x 240mm sıvı sogutucuyla 71 dereceye ulaşması normalmi?

O zaman ya sıvı soğutucu da ya da termal macunun uygulanmasında bir sorun var bende ryzen 5 7600x var Noctua nh-d15s tek fanlı kule tipi soğutucu ile 60 dereceleri nadir görüyorum. İstersen termal macunu tekrar bir bak ya da gerçekten iyi sürüldüğünden eminsen sorun sıvı soğutmadadır. He bu...
  17. AGUMBA

Galiba 4-5 derece falan düşmüş. Zaten stres testlerinde bu kadarsa oyunlarda falan bu dereceleri asla görmez. Diğer arkadaşın dediği gibi 2. elin yorgunluğu da olabilir termal macunu iyi şekilde sürememiş de olabilirsin bu konularda her şeyi teker teker denemek gerekiyor maalesef...
  18. AGUMBA

Aynı 28 derecede kasa önünde ısıtıcı yanmıyorken birebir aynı testi yapıp sıcaklık değerlerine bir bakar mısın. Değer aynı çıkarsa sıkıntı termal macundadır, aynı çıkmazsa ısıtıcı çok yakın diye oluyordur
  19. AGUMBA

60K Altı Telefon Önerisi

Ben kesinlikle s24 ultra derdim
  20. AGUMBA

Çözüldü✓ RX 6900XT 2. EL FURMARK TESTİ, SİZCE ALINIR MI?

Sarı siteden biraz baktım en ucuz 12-13 arası ama dediğiniz gibi 6800xt bulabilirsiniz. Size tavsiyem Facebook gruplarına falan da girin oralarda daha çok ticaret dönüyor
Top Bottom