Arama sonuçları: *

1. C

MSI G274QPF-QD 27 gölgenme sebebi

durumu şöyle çözdüm otomatik tarama açıksa diğerlerine geçmiyor saçma bir şekilde taramayı kapatıp elle yaparsam geçiyor bu bir sorunda iade edeyim
  2. C

MSI G274QPF-QD 27 gölgenme sebebi

Hocam selam aynı monitörden aldım display port ile kasaya bağlı hdmi ile başka bir cihaza taktığımda no signal oluyor monitörü kapatıp açarsam görüntü hdmi üzerinden geliyor sizde böyle bir durum var mı hdmi ile başka cihaza direkt takınca görüntü geliyor mu
  3. C

Çözüldü✓ Sinerji.com REZİLLİĞİ!

Hocam caninizi sıkmak gibi olmasın ama THH den olumlu sonuç çıkmıyor. Samsung bayisinden watch 6 classic aldım aracıma bindim kutuyu açtım aklıma geldide açarken video çektim ürünün ortasında parmak izi vardı. Birisi açmışta basmış gibi tam kapatma butonu olan kısım oysa koruma bantlarınıda ben...
  4. C

GencerGaming DA-C2 oyunlarda çökme problemi

bu durumla ilgili bir şey yapılması planlanmıyor sanırım ben 3600 de kullanamıyorum @GENCERGAMİNG
  5. C

GencerGaming DA-C2 satan var mı?

kampanyada ki monitörü verebilirim aldığım fiyattan bana fazlalık yanlışlıkla monitörlü seçtik iade edilmiyormuş
  6. C

Gencer Gaming kampanyadan alınan monitör satılık

Arkadaşlar ben o kargaşada monitörlü almıştım sistemin kendiyle uğraşmaktan buna fırsat gelmedi monitörü satmayı düşünüyorum ben fps oyuncusu olmadığımdan pek işimede yaramaz aldığım fiyattan vericem kampanyayla 4k ya gelmişti aynen 4 kya veririm sizin işiniz görülsün monitörü açtım test ettim...
  7. C

Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2 Sistem Hatalı ve Eksik Gönderim

Ancak insanların sizden destek beklemeleri bence çok normal. Mesela ben hayatımda gencer gaming duymamıştım. Sizin videonuza güvenip bu olaya kalkıştım. Çoğu insanında böyle olduğunu düşünmekteyim. 1681123926 siz paylaşım yapmasanız ben gencer gaming sitesinde böyle bir sistem görsem muhtemelen...
  8. C

Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2 Sistem Hatalı ve Eksik Gönderim

banada v1 gelmiş bu arada hiç dikkat etmemiştim ne yapmak gerekiyor yoksa böyle bir değişiklik normal mi @GENCERGAMİNG
  9. C

Lisanslı windows işleri hikaye bios güncellemesi yaptım 3600 mhz ram kullanılamaz bütün oyunlarda patlıyor.3400 lerde kullanıyorum anca
  10. C

2133 te bi oyunda çöktü şuan 3400 lerde takılıyorum çökmedi 1681072223 yani parçaları verdigi degerlerde kullanamıyoruz bu duruma bi bakılması gerek
  11. C

3600 de çöküyor anakart değişince problem yoksa ücretini verelim yükseltelim zaten yükseltçektim ama zarzor aldık anakart seçemedk @GENCERGAMİNG
  12. C

Gençer gaming kampanyasındaki sistem hakkında oyun sorunu

3466 mhz alıp denedim bir sorun yok gibi ancak bu durum ne olacak @GENCERGAMİNG konuyla ilgili hiç bir şey demiyor
  13. C

şimdi bannerlord oynuyorum bios defaultta 2133 mhz The application faced a problem diye bir hata verdi kapandı bu durumda mı kaynaklı bilemem 1 saat civarı oynadım tadım kaçtı
  14. C

peki bu mhzyi nasıl 3466 lara falan çekicez xmp den profile 1 seçiyorum başka bişey değişmiyor
  15. C

Ben biosu default yaptim 2133 mhz sanirim bannerlord 40 dk acik biraktim cokmedi gece detayli denerim
  16. C

sök bios pilini normal ayarlara dönsün ram olayı
  17. C

bunu deneyeceğim hocam şu an rdr2 kurulumdayım ancak farzedelim 3533 te çalışıyor bu yinede bir sorun değil mi 3600 olmaması
  18. C

test edilmeyi geçtim şu an içinde işlemcinin ne olduğu belli değil sözde her şey kutuluydu
  19. C

zaten imkanımız olsa bu kampanyalardan almakla uğraşmayız bir de böyle sorunlu şeyleri bize vererek iyice beter duruma getiriyorlar eğer ki benden kaynaklı değilde gönderdiği parçalardan kaynaklıysa gerçekten hakkımı helal etmiyorum şu anda denemelerim devam ediyor net bir şey yok ama görücez...
Top Bottom