Neler Yeni

Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2 Sistem Hatalı ve Eksik Gönderim

thasehons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sait Davut
Doğru demişler hazır sistemlerde işlemciler tray olur yıllardır böyle bu neden sorun anlamadım?
buradaki anlamadığım şey tray soğutucusuz mu demek yani hazır sistemlerde soğutucu olmadan mı gönderiliyordu hep? yani ilk defa alıyorum bilmiyorum ondan soruyorum

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
buradaki anlamadığım şey tray soğutucusuz mu demek yani hazır sistemlerde soğutucu olmadan mı gönderiliyordu hep? yani ilk defa alıyorum bilmiyorum ondan soruyorum
Sogutucusuz sistem olmaz

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

thasehons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sait Davut
Parça değişikliği olabilecegi nerde ifade edildi
satın alma kısmında stok yetersizlği sebebiyle değişebilir tarzı bi yazı vardı tam yerini hatırlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir yanlışlık olmuştur soğutucusuz hazır sistem olmaz.
Soğutucusuz geliyorsa o sistem "Hazır" olmaz.

Kutusuz olabilir.
dediğim gibi demonte aldığımı görmeyip koymamış olabilirler o kadar sipariş içinde karışabilecek bir şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl Karadağ
Tray soğutucusuz demek. mpk ise kutusuz. Kullanılan işlemciler mpk sanırım.. mpk olarak almadık ama sorun değil sistemin içinde gelecek zaten kutusuz da olabilir işlemci. Garanti 24 ay onda da sıkıntı olmuyor. Fakat tray işlemci kullanamazlar. Soğutucusuz takılmaz sisteme. Ben gencer destekle iletişime geçtim mpk kullandıklarını söylediler. Umarım öyle olur. Direkt tray soğutucusuz olmaz.

thasehons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sait Davut
destek anakart değişimini onayladı gönderim yapacağım soğutucuyu da kargoya verdiler çözülmeyen bir şey yok teşekkürler ilginiz için.

GENCERGAMİNG

Firma Yetkilisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Gencer Gaming
Merhabalar, anakartta v1 ve v2 farkı sadece v2'de bir adet daha fazla görüntü sağlayıcısı bulunmaktadır. Performans ve diğer teknik özellikler olarak ikisi de aynıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,466
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom