Neler Yeni

Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2 Sistem Hatalı ve Eksik Gönderim

Keyfen

80+ Bronze
Arkadaşlar ben kendileri ile görüştüm. İşlemciler Tray işlemci olduğu için kutuları maalesef yok dediler. Sistemi alırken bunu belirtmeleri gerekiyordu şahsen ben bir daha alışveriş yapmayacağım.
sen ciddimisin, o nasıl bir şey öyle ya @Abdullah Hacıgül etiketleyin abdullahıda görsün bi el atar duruma illaki

Yanlış Bilgilendirme
Son düzenleme:

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
ton? boş boş konuşmak yerine bırak insanlar işini yapsın heralde sorun yaşanacak bunlar elektronik aletler önemli olan sorun çözülüyor mu çözülmüyor mu? siz 3 tane konu görmeyin hemen HERKES SORUN YAŞIYORA bağlıyorsunuz 8 yıldır aynı muhabbet. Baktım tüm konulara gençerin resmi hesabı da hemen gelmiş ne istiyorsunuz?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam İşlemcilerin kutularını göndermiyorlar kendileri ile görüştüm TRAY olduğunu söylediler. Sistemi alırken yanında TRAY yazdığını hatırlamıyorum. Maalesef yapabileceğimiz bir şey yok dediler.
Doğru demişler hazır sistemlerde işlemciler tray olur yıllardır böyle bu neden sorun anlamadım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

SticKer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murat
Gençer resmi hesabı ile gelip yorum yazmış ben neden etiketlendim onu anlamadım
büyük ihtimalle toplanmış şekilde alanlarınkini öyle yapıcaklardı bilmiyorumda benimki toplanmamış ve öyle gelince soğutucusuz kaldım.
bu arada videoda a520m k v2 var bu gelen a520m k
@Abdullah Hacıgül YouTube videonuzda v2 yazıyordu arkadaşa böyle gelmiş

Screenshot_2023-04-10-12-58-02.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Evrim GÜNERKAYA
Doğru demişler hazır sistemlerde işlemciler tray olur yıllardır böyle bu neden sorun anlamadım?
Hocam öncelikle bunun bir sorun olup olmadığını bilmiyorum. Sizin çektiğiniz videoda işlemci kutusu görünüyordu. Bu nedenle ve sitede satılırken TRAY yazmadığından dolayı hatalı bir gönderim mi yapıldı onu anlayamadım. Benim için sorun bir hata olup olmadığı. Ayrıca ben sizin tavsiyeniz olan sistemi ilk kez almıyorum. Bu aldığım 3. Sistemim. Diğer sistemlerimde (DA-V6 , Flexy Silver) işlemcilerimin kutuları gelmişti.

Bu nedenle sizden yardım istedim. Siz de bir sıkıntı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum zaten sadece sizin gencer gaming ile iletişime geçmeniz gereken bir durum varsa diye yazdım. Teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ton? boş boş konuşmak yerine bırak insanlar işini yapsın heralde sorun yaşanacak bunlar elektronik aletler önemli olan sorun çözülüyor mu çözülmüyor mu? siz 3 tane konu görmeyin hemen HERKES SORUN YAŞIYORA bağlıyorsunuz 8 yıldır aynı muhabbet. Baktım tüm konulara gençerin resmi hesabı da hemen gelmiş ne istiyorsunuz?
Uyarı verilmiş hemen anladım hocam 🤡

Top Bottom