Neler Yeni

Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2 Sistem Hatalı ve Eksik Gönderim

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam öncelikle bunun bir sorun olup olmadığını bilmiyorum. Sizin çektiğiniz videoda işlemci kutusu görünüyordu. Bu nedenle ve sitede satılırken TRAY yazmadığından dolayı hatalı bir gönderim mi yapıldı onu anlayamadım. Benim için sorun bir hata olup olmadığı. Ayrıca ben sizin tavsiyeniz olan sistemi ilk kez almıyorum. Bu aldığım 3. Sistemim. Diğer sistemlerimde (DA-V6 , Flexy Silver) işlemcilerimin kutuları gelmişti.

Bu nedenle sizden yardım istedim. Siz de bir sıkıntı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum zaten sadece sizin gencer gaming ile iletişime geçmeniz gereken bir durum varsa diye yazdım. Teşekkür ederim.
Problem senin yorumun da değil sen yazıcaksın zaten problem senin yorumunu görüp kıyamet kopmuş gibi beni etiketleyen o acayip kitlede, firma yetkilisi zaten forumda aktif gelmiş burada sizinle ilgileniyor bilmiyorum daha önce hangi firmada bu hizmeti gördünüz? bırakın adamlar işini yapsın.

Hazır sistemlerde de işlemciler Traydir bu değişmez tray stoğu bitmiştir kutulu vermişlerdir sana garantin veya garanti sürecin değişmez.

coder55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
cenk
banada v1 gelmiş bu arada hiç dikkat etmemiştim ne yapmak gerekiyor yoksa böyle bir değişiklik normal mi @GENCERGAMİNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Evrim GÜNERKAYA
Problem senin yorumun da değil sen yazıcaksın zaten problem senin yorumunu görüp kıyamet kopmuş gibi beni etiketleyen o acayip kitlede, firma yetkilisi zaten forumda aktif gelmiş burada sizinle ilgileniyor bilmiyorum daha önce hangi firmada bu hizmeti gördünüz? bırakın adamlar işini yapsın.

Hazır sistemlerde de işlemciler Traydir bu değişmez tray stoğu bitmiştir kutulu vermişlerdir sana garantin veya garanti sürecin değişmez.
Anladım hocam teşekkür ederim.

SticKer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murat
Gençer bu durum üzerine konuya gelip destek için yorum yazmış mı?
Yazmış iletişim bilgileri istemiş ona bisi demiyorum usta tabii ki sistemi gelen arkadaşlara çoğunluk olarak v1 gelmis gibi duruyor bazı problemler yaşıyorlar benim gibi kargosu gelmeyenlerde haliyle merak ediyor

coder55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
cenk
Gençer bu durum üzerine konuya gelip destek için yorum yazmış mı?
Ancak insanların sizden destek beklemeleri bence çok normal. Mesela ben hayatımda gencer gaming duymamıştım. Sizin videonuza güvenip bu olaya kalkıştım. Çoğu insanında böyle olduğunu düşünmekteyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

siz paylaşım yapmasanız ben gencer gaming sitesinde böyle bir sistem görsem muhtemelen almazdım mesela.

thasehons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sait Davut
arkadaşlar gençer gamingle hala görüşüyorum ortada çözülmeyen bir durum yok şuanlık yardımcı olup çözeceklerini belittiler çözülmezse ona göre yazımı yazarım zaten. abdullah abinin dediği tray olayı doğru olabilir fakat benim kutusuyla bir işim yok işlemcinin soğutucusu gelmemiş o yüzden kasayı da toplayamadım olay bu. anakart için de değişim yapacaklarını söylediler. şu anki tek sorun işlemcinin soğutucusu yok yani kutusu çok da önemli değil traymiş bilmem neymiş filan. destek sisteminden şu ana kadar rahatsız olduğum bir durumda olmadı yani hafta sonuna denk geldiğim için gecikti o da olur.

sistemde parça değişikliği oalbilceğini de satışta belirtmişler v1 v2 bunlar değişebilir yani o yüzden onda da bi sıkıntı yok. b450 olan a520 gelmişti çözücekler onu da.

benim amacım burda markayı zedelemek değil bi heyecanla aldım kutuyu açtım bunlarla karşılaştım ben de buraya yazmak istedim.

SticKer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murat
arkadaşlar gençer gamingle hala görüşüyorum ortada çözülmeyen bir durum yok şuanlık yardımcı olup çözeceklerini belittiler çözülmezse ona göre yazımı yazarım zaten. abdullah abinin dediği tray olayı doğru olabilir fakat benim kutusuyla bir işim yok işlemcinin soğutucusu gelmemiş o yüzden kasayı da toplayamadım olay bu. anakart için de değişim yapacaklarını söylediler. şu anki tek sorun işlemcinin soğutucusu yok yani kutusu çok da önemli değil traymiş bilmem neymiş filan. destek sisteminden şu ana kadar rahatsız olduğum bir durumda olmadı yani hafta sonuna denk geldiğim için gecikti o da olur.

sistemde parça değişikliği oalbilceğini de satışta belirtmişler v1 v2 bunlar değişebilir yani o yüzden onda da bi sıkıntı yok. b450 olan a520 gelmişti çözücekler onu da.

benim amacım burda markayı zedelemek değil bi heyecanla aldım kutuyu açtım bunlarla karşılaştım ben de buraya yazmak istedim.
Parça değişikliği olabilecegi nerde ifade edildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,805
Üyeler
164,732
Son üye
SamedErkl
Top Bottom