- En İyi Cevap
- 4
anladım uyarı vererek hata yapmışım özür dilerim yanlış bilgilendirmeden direkt banlamam lazımdı.Uyarı verilmiş hemen anladım hocam
anladım uyarı vererek hata yapmışım özür dilerim yanlış bilgilendirmeden direkt banlamam lazımdı.Uyarı verilmiş hemen anladım hocam
Bu yazdığınıza bence sizde inanmadınız ama neyseDoğru demişler hazır sistemlerde işlemciler tray olur yıllardır böyle bu neden sorun anlamadım?
Arkadaşım neyseleri cart curt muhabbetini kendine sakla biz bu insanlara 10 yıldır hizmet veriyoruz.Bu yazdığınıza bence sizde inanmadınız ama neyse
Problem senin yorumun da değil sen yazıcaksın zaten problem senin yorumunu görüp kıyamet kopmuş gibi beni etiketleyen o acayip kitlede, firma yetkilisi zaten forumda aktif gelmiş burada sizinle ilgileniyor bilmiyorum daha önce hangi firmada bu hizmeti gördünüz? bırakın adamlar işini yapsın.Hocam öncelikle bunun bir sorun olup olmadığını bilmiyorum. Sizin çektiğiniz videoda işlemci kutusu görünüyordu. Bu nedenle ve sitede satılırken TRAY yazmadığından dolayı hatalı bir gönderim mi yapıldı onu anlayamadım. Benim için sorun bir hata olup olmadığı. Ayrıca ben sizin tavsiyeniz olan sistemi ilk kez almıyorum. Bu aldığım 3. Sistemim. Diğer sistemlerimde (DA-V6 , Flexy Silver) işlemcilerimin kutuları gelmişti.
Bu nedenle sizden yardım istedim. Siz de bir sıkıntı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum zaten sadece sizin gencer gaming ile iletişime geçmeniz gereken bir durum varsa diye yazdım. Teşekkür ederim.
Gençer bu durum üzerine konuya gelip destek için yorum yazmış mı?
İşlemciler trayse fanları nerden bulup takıyorlar MPK mı demek istedin?Hazır sistemlerde de işlemciler Traydir
Anladım hocam teşekkür ederim.Problem senin yorumun da değil sen yazıcaksın zaten problem senin yorumunu görüp kıyamet kopmuş gibi beni etiketleyen o acayip kitlede, firma yetkilisi zaten forumda aktif gelmiş burada sizinle ilgileniyor bilmiyorum daha önce hangi firmada bu hizmeti gördünüz? bırakın adamlar işini yapsın.
Hazır sistemlerde de işlemciler Traydir bu değişmez tray stoğu bitmiştir kutulu vermişlerdir sana garantin veya garanti sürecin değişmez.
Yazmış iletişim bilgileri istemiş ona bisi demiyorum usta tabii ki sistemi gelen arkadaşlara çoğunluk olarak v1 gelmis gibi duruyor bazı problemler yaşıyorlar benim gibi kargosu gelmeyenlerde haliyle merak ediyorGençer bu durum üzerine konuya gelip destek için yorum yazmış mı?
Ancak insanların sizden destek beklemeleri bence çok normal. Mesela ben hayatımda gencer gaming duymamıştım. Sizin videonuza güvenip bu olaya kalkıştım. Çoğu insanında böyle olduğunu düşünmekteyim.Gençer bu durum üzerine konuya gelip destek için yorum yazmış mı?
Parça değişikliği olabilecegi nerde ifade edildiarkadaşlar gençer gamingle hala görüşüyorum ortada çözülmeyen bir durum yok şuanlık yardımcı olup çözeceklerini belittiler çözülmezse ona göre yazımı yazarım zaten. abdullah abinin dediği tray olayı doğru olabilir fakat benim kutusuyla bir işim yok işlemcinin soğutucusu gelmemiş o yüzden kasayı da toplayamadım olay bu. anakart için de değişim yapacaklarını söylediler. şu anki tek sorun işlemcinin soğutucusu yok yani kutusu çok da önemli değil traymiş bilmem neymiş filan. destek sisteminden şu ana kadar rahatsız olduğum bir durumda olmadı yani hafta sonuna denk geldiğim için gecikti o da olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistemde parça değişikliği oalbilceğini de satışta belirtmişler v1 v2 bunlar değişebilir yani o yüzden onda da bi sıkıntı yok. b450 olan a520 gelmişti çözücekler onu da.
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim amacım burda markayı zedelemek değil bi heyecanla aldım kutuyu açtım bunlarla karşılaştım ben de buraya yazmak istedim.