Neler Yeni

GencerGaming DA-C2 oyunlarda çökme problemi

MagicPump

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömür ertürk
Arkadaşlar öncelikle merhaba da-c2 sistemi alabilen şanslı kişilerdenim ancak sistem oyunlarda belirli bir süre sonra çöküyor ilk başlarda ekran kartı sürücü ile alakalı sanıp ddu ile kaldırıp farklı sürümleri denedim fakat sonuç aynı ve bu konu ile ilgili sorun yaşayan forumda farklı arkadaşlarda mevcut. Bu hafta teslim edilecek sistemler alıcılara ulaştığında şikayetlerin daha fazla artacağını düşünüyorum.
Valorantta sürücü çöktü hatası veriyor 1-2 defada mavi ekran hatası verdi , death stranding de error verip oyundan atıyor.
Ram frekanslarını 3533mhz ye çektikten sonra bugün 1 saat civarı death strandig oynadım bir çökme gerçekleşmedi ancak başka bir arkadaş ( @coder55 ) default mhzde 2133tü sanırsam 1 saat sonunda çökme yaşadığını belirtti .
Forumda anakartını b450 ye yükselten bir arkadaş 3600mhz de sorun yaşamadığını belirtiyor.
Dün gece ramleri memtest86 ile test ettim 3 saat sürdü ancak test sonuçlarında bir problem çıkmadı.
Anakart bios update yaptım whql farklı ekran kartı driveri denedim yeniden windows yükledim ancak 3600mhz de tekrar oynamayı denediğimde 10dk içinde Death Stranding hata verdi.Kendi açımdan 3533mhz de bir çökme olmadı gerçekleşirse bu başlık altında belirteceğim.Sorunun çözümü için @GENCERGAMİNG yetkililerini bu başlığa bekliyorum.

Memtest86 test sonucu:
6ff70b3a-8611-4329-a421-88fd31bbf3a1.jpg

Oyun çöktüğünde verdiği hata:
qoncfh6.png

Son düzenleme:

coder55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
cenk
3600 de çöküyor anakart değişince problem yoksa ücretini verelim yükseltelim zaten yükseltçektim ama zarzor aldık anakart seçemedk @GENCERGAMİNG

coder55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
cenk
2133 te bi oyunda çöktü şuan 3400 lerde takılıyorum çökmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani parçaları verdigi degerlerde kullanamıyoruz bu duruma bi bakılması gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl Karadağ
Bende takipteyim. @MagicPump 'ın yaptığı testte ramlerde problem görünmüyor. Sorun anakart kaynaklı da olabilir. Ama şu net ramler max frekansta pc yükteyken bu sorunlar meydana geliyor. Bir arkadaş b450m anakartta 3600mhz'de problem yaşamadığını belirtmişti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Batuhan Gürhan
Bakın çok bir bilgim yok ama Abdullah abinin bir videosunda şey görmüştüm bios güncellemesi yapılmadan Windows kurunca çökme gibi sorunlar yaşanabiliyormuş bu sistemler de win 10 kurulu geliyor ya bios güncellemesi yapılmadan kurulmuştur belki öyle olmasıyla bir alakası olabilir mi ? (Not: sadece bir tahmin bilgim yok )

MagicPump

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömür ertürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakın çok bir bilgim yok ama Abdullah abinin bir videosunda şey görmüştüm bios güncellemesi yapılmadan Windows kurunca çökme gibi sorunlar yaşanabiliyormuş bu sistemler de win 10 kurulu geliyor ya bios güncellemesi yapılmadan kurulmuştur belki öyle olmasıyla bir alakası olabilir mi ? (Not: sadece bir tahmin bilgim yok )
bios güncelledim zaten 2 bios var sitede biri gelen bios diğeri beta sürüm windowsuda yeniden kurdum 3600de çöküyor

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Ben de Vatan'dan aldığım sistem ram sorunu yaşıyorum. Ram'lerde sorun varsa direkt değişim isteyin.

Lauien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emin yeşilmen
benim sistemim gelmedi henüz geldiği gibi bios güncellemesi yapmalı mıyım ?

MagicPump

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömür ertürk
Son düzenleme:

SticKer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murat
@GENCERGAMİNG yarında kargolama olacak büyük ihtimalle bundan sonra gidicekler arkadaşlar sorun yaşamaması ekstra bi kontrol edilse iyi olmazmi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,467
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom