Arama sonuçları: *

1. E

Win 11 kurcam bios girmiyo

Aga benmi bişiyi yanlış yaptım bugün yeni m2 ssd geldi bende hemen flaşa win 11 kurdum ssd taktım ve bios tuşlarına bastım ama beni Windows un otomatik onarma yerine atıyo biosa giremiyorum anlamadığım taraf pcde işletim sistemi yok nasıl onarmaya atıyo benim kafa çok karıştı biosa atsa boot...
  2. E

R5-7600 RTX 4070 sistem yükseltme önerisi

Bu sistemin 200 fps alma gibi bi ihtimali yok Windows ayalarını kontlor et belki eco da kulanıyosundur
  3. E

4070 super fur mark test sonucu iyi mi? ?

Sıcaklıklar iyi temizlik macun yapmazlar
  4. E

Kasa Önerisi Alabilir Miyim

Knk büçeni biraz aşıyo ama 850w ch560 var acayip bi kasa 360 mm destekli 850 w psu var tam modüler 3.1 5.1 destekli tek kabloda 600w veriyo ekran kartına zaten senin sistem güçlu 850 w daha ileri dönük olur
  5. E

Sizce güzelmi alınır mı?

Alınmaz
  6. E

Bu am5 set bu fiyata Alınır mı?

Pazarık yaparsan olabilir
  7. E

Çözüldü✓ Kasamın arka kablolaması nasıl böyle kablolar zarar görür mü?

çok güzel kablolama yapmısın kelepçe zalar vermez ama o cup kablosuna kısaysa bişi yapamasıncpı kablosu için kapak kapanıyosa sıkıntı yok
  8. E

Bu sisteme nasıl bir upgrade yapılabilir?

sistemin yetmediği bi durum yoksa gerek yok sistem zaten güncel zaten 4070 s geçersen psu değişmen gerekçek 1735999731 kartın zaten 16 gb 2 k da sıkıntı çıkmaz ram yükselt desek zaten 32 gerek yok
  9. E

Çözüldü✓ Am5 yuvası bir pin yamuldu düzelttim çalışır mı ?

güzel düzeltmisin bence çalışır çalışmasada iadeye gönder kimse anlamaz yamuldunu
  10. E

Sistem görüntü vermiyor

Anakart hangi renk ısık yakıyo
  11. E

Bu sistemi toplayacağım iyi mi:

Fiyat 1735906623 Bide ddr5 kursan r5 7500 taksan
  12. E

Değerli arkadaşlar, kızlardan korkmayın

Yok korkacam işin zevkli tarafı o
  13. E

Karne indirimi olur mu

Yokkk itopya günahını vermez
  14. E

🔥İndirim Ryzen 5 9600X 8.763 TL

Gayet güvenilir
  15. E

🔥İndirim Ryzen 5 9600X 8.763 TL

Aynı fiyata r 7 7700 var 1735741881 yani b 650 alsan hoş olur ama ryzen 7 700 bak derim
  16. E

Penis kırılması yaşayan varmı

Reis bi doktora gitcenmi
  17. E

Teknobiyotik övme postu (Hak etti) | Raijintek Ampere 850w Platinum Hakkında

doğru diyosun kulanıcı hatası olmuş yinede yardımcı olmuşlar ama dediğim gibi yenisini gönderselermiş iyi olurmuş
  18. E

Teknobiyotik övme postu (Hak etti) | Raijintek Ampere 850w Platinum Hakkında

takarkenemin olmak gerekiyo ama bence pinleri düzeltmesi hat sıfırıyla değiştirmeliydi bence
  19. E

Rtx 4080 Super aldım hangi güç kablosunu kullanmalıyım

Sıkıntı olmaz psu dan geleni kulan
Top Bottom