Neler Yeni

Sizce güzelmi alınır mı?

Solider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Tutar
Bütçe
53000
IMG_0266.png
IMG_0267.png
IMG_0268.png

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,719
İsim
Yavuz
Hazır sistem al tek tek pahalı.

Guuste

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
Hazır sisteme kayın bu fiyata daha iyi hazır sistemler yakalayabilirsiniz.

Solider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Tutar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazır sistem al tek tek pahalı.
Taksit var hocam peşin fiyatına 6 taksit
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sisteme kayın bu fiyata daha iyi hazır sistemler yakalayabilirsiniz.
Yok hocam yine bu ayarda geliyor taksitle beraber hatta bunda monitörde var

Sanırım buradan Taksit ile alacaksın öyle zannediyorum, öyle ise acele etme indirime girince tek tek topla , eğer taksit değilse daha ucuza hazır sistem bulabilirsin
Hocam bunun ayarında yine aynı paraya geliyor en azandan hepsi kutulu ben kendim açacağım bide malum Türkiye şartları indirim beklersen zamı yersin 😃

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,719
İsim
Yavuz
Game garajda 12taksit var farksız oraya bak.

Solider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Tutar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Çağdaş Alkan
Taksit var hocam peşin fiyatına 6 taksit

Yok hocam yine bu ayarda geliyor taksitle beraber hatta bunda monitörde var

Hocam bunun ayarında yine aynı paraya geliyor en azandan hepsi kutulu ben kendim açacağım bide malum Türkiye şartları indirim beklersen zamı yersin 😃
Bende kendim tek tek sistem topluyorum çoğunu HB üzerinden taksit ile aldım, hazır sistemler de olmayan kaliteli parçaları tercih ediyorum biraz pahalıya geliyor ama olsun önemli değil uzun süre kullanma ihtimalim var

Solider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Tutar
Bende kendim tek tek sistem topluyorum çoğunu HB üzerinden taksit ile aldım, hazır sistemler de olmayan kaliteli parçaları tercih ediyorum biraz pahalıya geliyor ama olsun önemli değil uzun süre kullanma ihtimalim var
Alınır yani değilmi hazır sistemde monitör dahil bu paraya geliyor en azından tek tek toplayınca daha kaliteli olup hepsinin kutusu olıyor

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Çağdaş Alkan
Ram 32 yap bide ekran kartı 2K için daha iyi olur eğer 2K kullanmayacaksan ekran kartından kısabilirsin

Alınır yani değilmi hazır sistemde monitör dahil bu paraya geliyor en azından tek tek toplayınca daha kaliteli olup hepsinin kutusu olıyor
Ben alırım hocam, hazır sistemlere Taksit olunca dediğin gibi vade farkı ile bu fiyatlara geliyor, keşke nakit olsa ucuzlarını düşürüp alsak ama maalesef yok

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Uğur Çam
Hocam kasa değilin bence bir de soğutmanızı değişin. Üstüne 2K monitör süper olur. Zaten hazır sistemler de taksitle bu fiyata geliyor. Anakart ve ramleri göremedim bir de

Hocam kasa değilin bence bir de soğutmanızı değişin. Üstüne 2K monitör süper olur. Zaten hazır sistemler de taksitle bu fiyata geliyor. Anakart ve ramleri göremedim bir de
Şimdi gördüm hocam. İmzamdaki sistemi monitörsüz 45 bine toplamıştım. Bir bakmanızı öneririm anakart biraz fanteziye kaçtı ordan kısılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1