Arama sonuçları: *

1. B

küçükken sarışındım şu anda öyleyim ama biraz kumralımsı

nerden bilelim dostum her yerde değişir suyun bile sabit değil fiyatı
  2. B

küçükken sarışındım şu anda öyleyim ama biraz kumralımsı

yaş ilerledikçe saç kararır , yapabilceğin bir şey yok kuaförde açtırtmaktan başka
  3. B

Ümit Özdağ, cuma vaazını böldü...

Kusura bakma ama malazgirt ve 30 ağustos zaferinın yıldönümü hutbesinde ne Alparslan ne Atatürk ne de "Türk" kelimesi geçiyorsa buna tepkisiz kalınmaz. Eğer cuma hutbesinde bunları anmayacaksan orda durmanın bi mantığı yok.
  4. B

Mun 'a katılan var mı ?

Türkiye ve dünya çapında çeşitli konferanslar yapılıyor. Ve size bir olay hakkında rastgele bir ülke verilir. Sizde o ülkeyi temsil edersiniz. Misal tema koronavirüs'se ve size İspanya çıktıysa İspanya'nın koronavirüs süresince uyguladığı politikayı savunmanız gerekir. Tüm bu olaylar ingilizce...
  5. B

.i

Bardağa sığabilecek boyutta mı? arkasından sessizce yaklaş, bardağı üstüne kapat sonra bardağın altına hemen bir kağıt geçir . Sonra salarsın dışarı
  6. B

İnternette Ani Yavaşlamalar

Merhabalar çoğu oyunda ani ping sorunu yaşıyorum. İnternet sağlayıcımız türk telekom , altyapı da VDSL2 . Buna tam olarak ne sebep oluyor olabilir? Modem türk telekomun kendi getirdiği modem o yüzden ondan şüpheleniyorum. Yeni modem alırsam etki eder mi yoksa sorun altyapı kaynaklı mı emin...
  7. B

TYT'de sorular çalındı iddiası

İyi de birden fazla kitapçık yok mu? Adam birinde tutturmuş. İyice paranoyak olduk bizde :D
  8. B

TV deki RGB paneli ne anlama gelir ?

PS2 de falan vardı hocam o giriş 😅 . HDMI ile bağlayın ps5'i. Ama televizyon eski olduğu için pek güzel görüntü vereceğini sanmam.
  9. B

TV deki RGB paneli ne anlama gelir ?

Görüntü aktaran başka bir giriş olması lazım. Artık pek kullanılmıyor , televizyon biraz eski sanırsam.
  10. B

Epic games discord nitro için adres girsek sıkıntı olur mu ?

Fatura için adres istemek zorunda gir bir şey olmaz.
  11. B

aquapark kaydırağına jilet koymak

Bana şehir efsanesi gibi geliyor o kadar gittim hiç rastalamadım
  12. B

Çin ülkesinin dünyaya faydasını tartışalım

Evet. Neredeyse kullandığın her şey orada üretiliyor. Hatta belki yazdığın cihaz bile. Kimin daha fazla faydası var biraz düşün bakalım ;)
  13. B

Çinin Kontrolden çıkan roketi istanbula düşebilirmiş

Nereden biliyorsun denize düşmeyeceğini? Dünya'nın çoğu okyanuslarla ve yerleşim olmayan yerlerlerle kaplı. 1620290536 Vahiy falan indi herhalde.
  14. B

Çinin Kontrolden çıkan roketi istanbula düşebilirmiş

Türkiye'ye düşme olasılığı çok düşük.
  15. B

Türkiye'de din dersi adından neden sadece İslam anlatılıyor?

Yani bu kadar basit. Bu dersten sorumlu olmak istemiyorsanız verin bir dilekçe bitsin.
  16. B

Türkiye'de din dersi adından neden sadece İslam anlatılıyor?

Dinden muaf olunca sınavlarda dinden sorumlu olmuyorsun diye biliyorum.
  17. B

Kaç yaşında marka giyinmek başlamalı

Her yerde var bu tipler. Bu yaşlarda marka giyinmek benim gözümde aptallıktan ibaret.
  18. B

Hayır tabii ki. LC waikiki giyenlerin ezik olduğunu sananların gerçek ezikler olduğunu anlayacaksın zaten. Arkadaş ortamında illaki olacaktır marka giyinmek için halden hale girenler.
  19. B

Başlanmalı gibi bir ifade aşırı yanlış. Kazandığın parayla alakalı bu durum. Marka giyinmek sana bir avantaj sağlamıyor.
  20. B

Öğretmen Suçlu mu?..

@Taha. tatmin olduğun ve haklı olduğun kesinleştiği anda konu bitecek gibi duruyor. Bu yüzden tartışmadan çıkıyorum. İyi dersler.
Top Bottom