OrionKnight55
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 429
neyin sicili anlamadım forumda mahkemeye mi çıkacağızAynen sicile işliyor yanlış değilsem.
neyin sicili anlamadım forumda mahkemeye mi çıkacağızAynen sicile işliyor yanlış değilsem.
Önce saygı.olum varya beyin göçmüş sizden , herseye sazan gibi atliyorsunuz , bide duzeltme deyip bu virseyi degiştirmez demissin , evet değistrimez senin her turli yala habere inandiğini
boş yapma kardeş , her yerde sizin gibi yalan haberleri saçan insanlarla doldu , bide yazmişsin bu birşeyi degistirmez diye , bu kadar kolayli kandirilmakÖnce saygı.
Biraz da Türkçe.
Yazdıktan sonra haberin yalan olduğunu ve bunu düzelttiği yazıyorum.
Biraz da yazı yazma kabiliyetini geliştirirsen seninle insan gibi anlaşabiliriz.
Üslubunu ortaya koymuyorum zaten.
Konuşma şeklinden nasıl birisi olduğun ortaya çıkıyor zaten.boş yapma kardeş , her yerde sizin gibi yalan haberleri saçan insanlarla doldu , bide yazmişsin bu birşeyi degistirmez diye , bu kadar kolayli kandirilmak
Aklıma tek bir ihtimal geliyor:Sınava giren birkaç kişiden duyduğum bu soruların çalındı iddiası YouTube'da gördüğüm bir yorumla şoka uğradım.
Alıntıyı görüntüle
Yorumda herhangi bir düzenleme yok, 4 gün önce yapılmış ve soru sınavda çıkmış bazı kişilerde direkt 13. soru olarak çıkmış.
Ne düşünüyorsunuz?
Video linki.
Kanal sahibinin açıklaması kendisini tanımadığı. Birden fazla yorum yapsa kanal sahibi yazardı birden fazla yorum yaptı diğerlerini sildi diye ama böyle yazmış.Aklıma tek bir ihtimal geliyor:
Bu arkadaş bu videonun altına 4 gün önce sınavda çıkacak soru sayısı kadar yorum yapıyor.
2021 tyt 1. Soru
2021 tyt 2. Soru
2021 tyt 3. Soru
...
Ardından sınav sonrasında 13. Yazan yorum dışındaki hepsini siliyor ve 1 yorum kalıyor. Bu şekile düzenleme yapmadan böyle bi yorum yapmış oluyor. Muhtemelen kanal sahibiyle beraber planlanmış bir şey olabilir çünkü kanal sahibi o kadar yorum yazılsa farkederdi. Belki de daha fazla etkileşim için yapılmış olabilir kanal sahibi tarafından.
Aklıma başka bir şey gelmedi![]()
MantıklıAklıma tek bir ihtimal geliyor:
Bu arkadaş bu videonun altına 4 gün önce sınavda çıkacak soru sayısı kadar yorum yapıyor.
2021 tyt 1. Soru
2021 tyt 2. Soru
2021 tyt 3. Soru
...
Ardından sınav sonrasında 13. Yazan yorum dışındaki hepsini siliyor ve 1 yorum kalıyor. Bu şekile düzenleme yapmadan böyle bi yorum yapmış oluyor. Muhtemelen kanal sahibiyle beraber planlanmış bir şey olabilir çünkü kanal sahibi o kadar yorum yazılsa farkederdi. Belki de daha fazla etkileşim için yapılmış olabilir kanal sahibi tarafından.
Aklıma başka bir şey gelmedi![]()
Bende gördüm o yorumlarını. Doğru olup olamadığıni bilemeyizKanal sahibinin açıklaması kendisini tanımadığı. Birden fazla yorum yapsa kanal sahibi yazardı birden fazla yorum yaptı diğerlerini sildi diye ama böyle yazmış.
başka sorularıda söyledi bu adam onlarda tuttu onlarda ı sallamahocam tahmin etmek çok zor olmasa gerek adam sallamış büyük ihtimalle
evet değistirmiyor , yalan haber yapmanin serbest olduğu yerde , yalan haberide yayan cahillerde olurKonuşma şeklinden nasıl birisi olduğun ortaya çıkıyor zaten.
Haberi paylaşan ben miyim? Basın özgürlüğü var diye insanları kandırıyorlar.
Sonraki sayfalarda bununla ilgili şeyleri konuştuk zaten.
Bir şeyi değiştirmiyor zaten.