Neler Yeni

TYT'de sorular çalındı iddiası

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
olum varya beyin göçmüş sizden , herseye sazan gibi atliyorsunuz , bide duzeltme deyip bu virseyi degiştirmez demissin , evet değistrimez senin her turli yala habere inandiğini
Önce saygı.
Biraz da Türkçe.
Yazdıktan sonra haberin yalan olduğunu ve bunu düzelttiği yazıyorum.
Biraz da yazı yazma kabiliyetini geliştirirsen seninle insan gibi anlaşabiliriz.
Üslubunu ortaya koymuyorum zaten.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Önce saygı.
Biraz da Türkçe.
Yazdıktan sonra haberin yalan olduğunu ve bunu düzelttiği yazıyorum.
Biraz da yazı yazma kabiliyetini geliştirirsen seninle insan gibi anlaşabiliriz.
Üslubunu ortaya koymuyorum zaten.
boş yapma kardeş , her yerde sizin gibi yalan haberleri saçan insanlarla doldu , bide yazmişsin bu birşeyi degistirmez diye , bu kadar kolayli kandirilmak

Köylü

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Bahadır Özel
TYT sorularını çaldığım doğrudur, hakkınızı helal edin

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
boş yapma kardeş , her yerde sizin gibi yalan haberleri saçan insanlarla doldu , bide yazmişsin bu birşeyi degistirmez diye , bu kadar kolayli kandirilmak
Konuşma şeklinden nasıl birisi olduğun ortaya çıkıyor zaten.
Haberi paylaşan ben miyim? Basın özgürlüğü var diye insanları kandırıyorlar.
Sonraki sayfalarda bununla ilgili şeyleri konuştuk zaten.
Bir şeyi değiştirmiyor zaten.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
İyi de birden fazla kitapçık yok mu? Adam birinde tutturmuş. İyice paranoyak olduk bizde :D

İsmail_68

80+ Bronze
Sınava giren birkaç kişiden duyduğum bu soruların çalındı iddiası YouTube'da gördüğüm bir yorumla şoka uğradım.

Alıntıyı görüntüle

Yorumda herhangi bir düzenleme yok, 4 gün önce yapılmış ve soru sınavda çıkmış bazı kişilerde direkt 13. soru olarak çıkmış.
Ne düşünüyorsunuz?

Video linki.
Aklıma tek bir ihtimal geliyor:
Bu arkadaş bu videonun altına 4 gün önce sınavda çıkacak soru sayısı kadar yorum yapıyor.
2021 tyt 1. Soru
2021 tyt 2. Soru
2021 tyt 3. Soru
...
Ardından sınav sonrasında 13. Yazan yorum dışındaki hepsini siliyor ve 1 yorum kalıyor. Bu şekile düzenleme yapmadan böyle bi yorum yapmış oluyor. Muhtemelen kanal sahibiyle beraber planlanmış bir şey olabilir çünkü kanal sahibi o kadar yorum yazılsa farkederdi. Belki de daha fazla etkileşim için yapılmış olabilir kanal sahibi tarafından.
Aklıma başka bir şey gelmedi :)

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bu arkadaş bu videonun altına 4 gün önce sınavda çıkacak soru sayısı kadar yorum yapıyor.
2021 tyt 1. Soru
2021 tyt 2. Soru
2021 tyt 3. Soru
...
Ardından sınav sonrasında 13. Yazan yorum dışındaki hepsini siliyor ve 1 yorum kalıyor. Bu şekile düzenleme yapmadan böyle bi yorum yapmış oluyor. Muhtemelen kanal sahibiyle beraber planlanmış bir şey olabilir çünkü kanal sahibi o kadar yorum yazılsa farkederdi. Belki de daha fazla etkileşim için yapılmış olabilir kanal sahibi tarafından.
Kanal sahibinin açıklaması kendisini tanımadığı. Birden fazla yorum yapsa kanal sahibi yazardı birden fazla yorum yaptı diğerlerini sildi diye ama böyle yazmış.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
2021 tyt 1. Soru
2021 tyt 2. Soru
2021 tyt 3. Soru
...
Mantıklı :love:

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Konuşma şeklinden nasıl birisi olduğun ortaya çıkıyor zaten.
Haberi paylaşan ben miyim? Basın özgürlüğü var diye insanları kandırıyorlar.
Sonraki sayfalarda bununla ilgili şeyleri konuştuk zaten.
Bir şeyi değiştirmiyor zaten.
evet değistirmiyor , yalan haber yapmanin serbest olduğu yerde , yalan haberide yayan cahillerde olur :) 🤣🤣🤣🤣🤣

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ya çalındıysa ne olacak her yıl çalınıyor. siz kafanızı sınava verin bunlar yargı yokken çözülecek şeyler değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,814
Üyeler
163,731
Son üye
Reaven1678
Top Bottom