DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Askeri doktorluk değil ayrıca ülkemde askeri tıp fakültesi yok.Katarlı askeri doktor musun arkadaşım ???
Asker olması yetiyor.
Askeri doktorluk değil ayrıca ülkemde askeri tıp fakültesi yok.Katarlı askeri doktor musun arkadaşım ???
MaalesefEvet, artık düzgün basım yapan gazeteciler bile kalmamış.
Kulaktan duyma bilgiler ile hayatımızı yanlış yöneltiyoruz. :/
galiba bu sene sınava girmedin daha insanlar bu şüpheden dolayı böyle bir şey yapabilir senin böyle yazman gereksiz haberin olsun.Şimdi etiket atarlar Sınav iptal edilsin hüğğğğ diye
bu tarz forumlarda böyle şeyler yazmamaya çalış başın ağrırhahaha her sene sorular çalındı ama baştakiler hırsız olunca bunun adı pek de hırsızlık olmuyor
Aynen sicile işliyor yanlış değilsem.bu tarz forumlarda böyle şeyler yazmamaya çalış başın ağrır
insanlar gaza gelip çok şey sallıyor ama bu yazdıkları yüzünden çok uğraşabilirler haberleri yok bence bu tarz konular bu forumda açılmamalı kimsenin başı yanmasınAynen sicile işliyor yanlış değilsem.
askeri anlaşma knk bu bizde onlardan bir şey alıyoruz bu işler böyleKatarlıları sınavsız TIP eğitimi veren ülkeden her şeyi beklerim.
Düzenleme = Katarlı askeri doktorlara veriliyormuş.
Fakat bu bir şeyi değiştirmiyor.
dün bir yerde bir yorum gördüm bu çocuk 10 ile 15 arası sorular için yapmıştır tutan haricinde silmiştir demişti bu daha mantıklı geldi biri de geçen yılın birincisi demiş soru sıraları demek ki aynı oluyormuş dediSınava giren birkaç kişiden duyduğum bu soruların çalındı iddiası YouTube'da gördüğüm bir yorumla şoka uğradım.
Alıntıyı görüntüle
Yorumda herhangi bir düzenleme yok, 4 gün önce yapılmış ve soru sınavda çıkmış bazı kişilerde direkt 13. soru olarak çıkmış.
Ne düşünüyorsunuz?
Video linki.
YAV ANLIYORUM DOSTUM DÜZENLEME OLARAK YAZMIŞIM ZATENaskeri anlaşma knk bu bizde onlardan bir şey alıyoruz bu işler böyle
her sene böyle bir muhabbet oluyor bankoSınava giren birkaç kişiden duyduğum bu soruların çalındı iddiası YouTube'da gördüğüm bir yorumla şoka uğradım.
Alıntıyı görüntüle
Yorumda herhangi bir düzenleme yok, 4 gün önce yapılmış ve soru sınavda çıkmış bazı kişilerde direkt 13. soru olarak çıkmış.
Ne düşünüyorsunuz?
Video linki.
olum varya beyin göçmüş sizden , herseye sazan gibi atliyorsunuz , bide duzeltme deyip bu virseyi degiştirmez demissin , evet değistrimez senin her turli yala habere inandiğiniKatarlıları sınavsız TIP eğitimi veren ülkeden her şeyi beklerim.
Düzenleme = Katarlı askeri doktorlara veriliyormuş.
Fakat bu bir şeyi değiştirmiyor.