war20anty
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 451
Diğer sayfalar nedir hocam söyler misiniz? Milli Savunma Bakanlığı'ndan daha büyük bir kaynak varsa atın bizde öğrenelim doğrusunu.Diğer sayfaları okudun mu![]()
Diğer sayfalar nedir hocam söyler misiniz? Milli Savunma Bakanlığı'ndan daha büyük bir kaynak varsa atın bizde öğrenelim doğrusunu.Diğer sayfaları okudun mu![]()
En son cümlede haklısın, tekrar onu söyleyeceğim. Resmi Gazete’nin doğruluğu ve resmiyeti 82 milyon insanın her birinden daha fazla çünkü.Attığım Tweetlerde olduğu gibi ben sadece gördüklerimi yazıyorum.
Koskoca onaylanmış hesap bile böyle bir şey diyorsa elbet bir doğruluğu vardır.
Tabii sen şimdi diyeceksin tekrardan Resmi Gazete protokolü vs.![]()
Katarlı askeri öğrencilere *Katarlı askeri doktorlara*
Twitter'da herkes etiket açınca patladı.@fatihcevik,
Video 15K falandı, 20-30 tane falan da yorum vardı. Şimdi 200K olmuş neredeyse, 3.5K yorum ve 2K da beğeni.![]()
Var. Katardaki askeri öğrenciler dilediği gibi gelip okuyabilecek. Ülkesine kontejan için başvurması yeterlidir. Ha okuyabilir mi? Okuyamazlar . Okumak için gelirler mi ? Gelmezler, abd İngiltere varken niye gelsin.Herkes katar demişte katar olayına açıklama geldi öyle bir şey yok diye.
Karşılığında türk öğrenci takası ile*Katarlı askeri doktorlara*
Evet, çıkan bilgilerin yanlış olduğunu küçücük bir araştırma ile öğrendim.En son cümlede haklısın, tekrar onu söyleyeceğim. Resmi Gazete’nin doğruluğu ve resmiyeti 82 milyon insanın her birinden daha fazla çünkü.
Bunun sebebi ülke içi kutuplaşma. Mesela a gazetesi a partisinin yandaşı , b gazetesi de b partisinin. b partisi iktidar ise a hep onun yaptığı şeyleri yanlış gösteriyor. Düzelse ülke rahatlarEvet, çıkan bilgilerin yanlış olduğunu küçücük bir araştırma ile öğrendim.
Her şeye inanmamak gerekiyor artık. :/
Katarlı askeri doktor musun arkadaşım ???Benim dedemin dedesi Katarlıymış. Şimdi ben de Tıb okuyabilecekmiyim?
Evet, artık düzgün basım yapan gazeteciler bile kalmamış.Bunun sebebi ülke içi kutuplaşma. Mesela a gazetesi a partisinin yandaşı , b gazetesi de b partisinin. b partisi iktidar ise a hep onun yaptığı şeyleri yanlış gösteriyor. Düzelse ülke rahatlar![]()