Attığım Tweetlerde olduğu gibi ben sadece gördüklerimi yazıyorum.Ben söyleyeceğimi alıntıladığın mesajda söyledim. Öğrenim görebilecek insanların “sınavsız” olarak öğrenim görebilecekleri Resmi Gazete’de yazmıyor. Ama medyada böyle biliniyor. İşin aslını yanlış biliyorsunuz kısacası, açıp resmi kaynaklara bakmanızı öneririm. (Resmi Gazete’nin dünkü protokolleri.)
her sene aynı terane şaşırmadık.Sınava giren birkaç kişiden duyduğum bu soruların çalındı iddiası YouTube'da gördüğüm bir yorumla şoka uğradım.
Alıntıyı görüntüle
Yorumda herhangi bir düzenleme yok, 4 gün önce yapılmış ve soru sınavda çıkmış bazı kişilerde direkt 13. soru olarak çıkmış.
Ne düşünüyorsunuz?
Video linki.
Sözcü gibi bir gazeteden ne beklersin? Resmi yazıları oku. MSB gibi.Attığım Tweetlerde olduğu gibi ben sadece gördüklerimi yazıyorum.
Koskoca onaylanmış hesap bile böyle bir şey diyorsa elbet bir doğruluğu vardır.
Tabii sen şimdi diyeceksin tekrardan Resmi Gazete protokolü vs.
Nereye imza atıyorum?Katarlıları sınavsız TIP eğitimi veren ülkeden her şeyi beklerim.
Cidden bilmediğimden soruyorum.Sözcü gibi bir gazeteden ne beklersin? Resmi yazıları oku. MSB gibi.
Şıklar neydi soruyu hatirladim ama ney yaptığımi hatirlayamadimSanırsam B kitapçığı, sosyal bölümünün 13. sorusu. Videonun ismi ve yorumda tam bunun söylenmesi...
Alıntıyı görüntüle
O cevapları yazan fake hesap aynı isimle açıp sonuna nokta koymuş.Farkettiniz mi bilmem ama birçok sorunun cevabını yazmış adam.
Offfff her katarlı gelipte ben tıp okuyacağım diyemiyor öyle bir şey yok sadece katar askeri personelini kapsıyor ve karşılıklı zatenKatarlıları sınavsız TIP eğitimi veren ülkeden her şeyi beklerim