Neler Yeni

TYT'de sorular çalındı iddiası

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,028
İsim
göksel yurtcan
Adam direkt soruyu ve kaçıncı soruda çıkacağını söylemiş, sallamaktan biraz fazla sanki daha çok bilmek gibi.
hocam binlerce var böyle sallayan direk soruyu vermediyse sıkıntı yok mesela istenbulu feth padişah kimdir ve kaçıncı padişahtır diye bir soru var diyelim ve adam bu soruyu yazıp bu soru 13.soru olacak demişse ve herşeyi tamamen aynı tutuyorsa onda şüphelenilir

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sınava giren birkaç kişiden duyduğum bu soruların çalındı iddiası YouTube'da gördüğüm bir yorumla şoka uğradım.

Alıntıyı görüntüle

Yorumda herhangi bir düzenleme yok, 4 gün önce yapılmış ve soru sınavda çıkmış bazı kişilerde direkt 13. soru olarak çıkmış.
Ne düşünüyorsunuz?

Video linki.
Dostum bir şey anlamadım. Çalındığı iddia edilen soruyla sınav da çıkan soruyu atar mısın?

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Katarlıları sınavsız TIP eğitimi veren ülkeden her şeyi beklerim.
Resmi Gazete’yi açıp protokolleri okumanı öneririm. Protokollerde “sınavsız” öğrenci alınacağına dair herhangi bir madde veya bilgi yok, fakat bahsi geçen durum internet ortamında nedense “sınavsız” öğrenci alınacak diye yayıldı. Duyduklarınıza ya da internetteki kim yanlısı belli olmayan birkaç siteye inanacağınıza resmiyete bakmanızı, gerçek bir araştırma yapmanızı öneririm.

Son düzenleme:

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dostum bir şey anlamadım. Çalındığı iddia edilen soruyla sınav da çıkan soruyu atar mısın?
Soruyu nasıl atayım :) Adam direkt sorunun cevabını söylemiş. Ve TYT 2021 13. soru diye de belirtmiş ilginç.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Resmi Gazete’yi açıp protokolleri okumanı öneririm. Protokollerde “sınavsız” öğrenci alınacağına dair herhangi bir madde veya bilgi yok, fakat bahsi geçen durum internet ortamında nedense “sınavsız” öğrenci alınacak diye yayıldı. Duyduklarınıza ya da internetteki kim yanlısı belli olmayan birkaç siteye inanacığınıza resmiyete bakmanızı, gerçek bir araştırma yapmanızı öneririm.
Yanlış bir şey söylediysem gerçeği nedir?
Bir bilgin varsa paylaşır mısın?

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Bro Wait Whoa?

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
hocam binlerce var böyle sallayan direk soruyu vermediyse sıkıntı yok mesela istenbulu feth padişah kimdir ve kaçıncı padişahtır diye bir soru var diyelim ve adam bu soruyu yazıp bu soru 13.soru olacak demişse ve herşeyi tamamen aynı tutuyorsa onda şüphelenilir
Öyle demiş zaten. Direkt soru cevabı.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yanlış bir şey söylediysem gerçeği nedir?
Bir bilgin varsa paylaşır mısın?
Ben söyleyeceğimi alıntıladığın mesajda söyledim. Öğrenim görebilecek insanların “sınavsız” olarak öğrenim görebilecekleri Resmi Gazete’de yazmıyor. Ama medyada böyle biliniyor. İşin aslını yanlış biliyorsunuz kısacası, açıp resmi kaynaklara bakmanızı öneririm. (Resmi Gazete’nin dünkü protokolleri.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,131
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom