Arama sonuçları: *

1. O

Zor ama yardımcı olursanız sevinirim.

Öğrencilerimin de çoğu telefondan bağlanıyor. Bu sebeple paylaşım ekranını kullanamıyorum maalesef. Ayrıca bu forumun oyun için kurulduğunu sonradan farkettim
  2. O

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gençler.
  3. O

İnşallah gençler. Teşekkür ederim ilginiz için.
  4. O

Toplamamak için bu kadar zorluyorum şartları. Bugün vatana gittim. Delikanlı biri geldi ben 2-3 bin liraya ne alırım diye bakarken 14 bin liraya sadece ekransız bir kasa alıp gitti. Okulum kenar bir mahallede aileleri ya işsiz ya da işte öyle. Bu zamana kadar ya kendim aldım bişeyler ya da eş...
  5. O

işte 3000 diyelim. aslında o kadar da değildi ama Siz zorladınız şimdi😂
  6. O

Yani okulda kullanılmayan monitörler var. müdür bey veririm dedi ama eskiler baya. Belki ileride alabilirim bişeyler.
  7. O

Buna kasa nasıl bir şey alayım. önerebileceğin bir şey var mı kardeşim?
  8. O

Vallahi de billahi de varolun arkadaşalar. Onca zamandır internette bir yerlere bazı dertler sıkıntılar için bişeyler yazarım. İlk defa bu kadar ilgili bir topluluk görüyorum. Hepinizden Allah razı olsun.
  9. O

Şimdi siz aranızda anlaştığınız da bana ortak bir liste verecek misiniz dostlar 😃😃
  10. O

i3 9100f 685 TL msi h310m pro vdh plus anakart 538 TL 8 gb ram 3000 mhz 283 TL 500w psu 280-300 arası bulunur 240 gb ssd 250 TL rx 550 2gb 500 TL ORTALAMA 2556 TL gibi bir fiyat çıkıyor kasa eklemedim Ali arkadaşın gösterdiği bu sistemin anlamadım. Sizleri yordum ama biliyorum. Belki...
  11. O

Çok teşekkür ederim kardeşim. İşlmeci ve anakartı buldum ama diğerlerini bulamadım hepsiburada da
  12. O

Bazı ifadeleri tam anlamadım ama teşekkürler. İhtiyacımı karşılar demi bu sistem. Yani günde 10-24 saat çalışıyor bilgisayar da :unsure: 1606411532 Cehalet gençler kötü bişey. Kusuruma bakmayın :D
  13. O

Yani güvenebilirsin diyorsan ikinci el de olur 1606411296 Wi-fi kartının tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum ama intenet kablosu var. Monitörü okuldan ayarlama ihtimalim var var. Klavye kulaklık falan onları da ayarlarım bir yerlerden
  14. O

Yok laptop değil dostum. Laptopların bu kadar uzun süreler çalışmaya dayanmadığını tecrübe ettim baya
  15. O

Kusura bakmayın o zaman arkadaşlar. Peki ne tür bir yere sorabilirim? Mağaza adını vermeyeyim ama bugün bir tane bilinen yere gittim. Ayaküstü 10.000 TL lik bilgisayar satmaya çalıştı bana. Buralardan araştırıp kendim almaya karar verdim.
  16. O

Bir de bu foruma Youtube kanalını izleyerek geldim. Şimdi inceliyorum da hep oyun bilgisayarları üzerine mi burdaki konular?
  17. O

Selam arkadaşlar. İlkokul Öğretmeniyim. Külüstür bir laptop ile uzaktan eğitim derslerimi yapmaya çalışıyorum ama menteşeleri falan gitti ve bu kadar çalışmaya isyan etmeye başladı. Bir tanıdığım sınıf için 1500 lira bağışladı 1000 lira da ben ekleyeyim diyorum. İmkansız biliyorum ama 2500...
Top Bottom