Neler Yeni

Zor ama yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Özgür Alpay
Selam arkadaşlar. İlkokul Öğretmeniyim. Külüstür bir laptop ile uzaktan eğitim derslerimi yapmaya çalışıyorum ama menteşeleri falan gitti ve bu kadar çalışmaya isyan etmeye başladı. Bir tanıdığım sınıf için 1500 lira bağışladı 1000 lira da ben ekleyeyim diyorum. İmkansız biliyorum ama 2500 liraya uzun çalışmaya dayanabilecek, internete ve zooma sorunsuz bağlanabilecek bir PC toplama şansım var mı?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Selam arkadaşlar. İlkokul Öğretmeniyim. Külüstür bir laptop ile uzaktan eğitim derslerimi yapmaya çalışıyorum ama menteşeleri falan gitti ve bu kadar çalışmaya isyan etmeye başladı. Bir tanıdığım sınıf için 1500 lira bağışladı 1000 lira da ben ekleyeyim diyorum. İmkansız biliyorum ama 2500 liraya uzun çalışmaya dayanabilecek, internete ve zooma sorunsuz bağlanabilecek bir PC toplama şansım var mı?
@ByEfe04 hocam bi yardım edermisiniz ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Özgür Alpay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, genel olarak öyle ama sizin isteğinize uygun bilgisayar için yardım edecek arkadaşlar da var.
Kusura bakmayın o zaman arkadaşlar. Peki ne tür bir yere sorabilirim? Mağaza adını vermeyeyim ama bugün bir tane bilinen yere gittim. Ayaküstü 10.000 TL lik bilgisayar satmaya çalıştı bana. Buralardan araştırıp kendim almaya karar verdim.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Kusura bakmayın o zaman arkadaşlar. Peki ne tür bir yere sorabilirim? Mağaza adını vermeyeyim ama bugün bir tane bilinen yere gittim. Ayaküstü 10.000 TL lik bilgisayar satmaya çalıştı bana. Buralardan araştırıp kendim almaya karar verdim.
İnternetten almak en iyisi. O tür mağazalar pahalı olur. Mahalle bilgisayarcılarına falan hiç bulaşmayın.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Burada bu bilgisayarı önerebilecek kişiler var.
Sadece beklemeniz yeterli :)

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Hocam dediğiniz yeri tahmin edebiliyorum. Oradan toplayabileceğiniz en ucuz bilgisayar 3500TL. Ancak çok iyi bir sistem olmaz. Ancak şu indirim zamanlarında eba için 2.5k bütçeye güzel.bir bilgisayar toplanır. Buraya ilgili arkadaşları etiketliyorum. Size yardımcı olacaklardır.
@ByEfe04 @Yakup42 @5x_d4emon @BugraSamet @TECHNO

LahmatsuDcr

80+ Silver
Hocam dediğiniz yeri tahmin edebiliyorum. Oradan toplayabileceğiniz en ucuz bilgisayar 3500TL. Ancak çok iyi bir sistem olmaz. Ancak şu indirim zamanlarında eba için 2.5k bütçeye güzel.bir bilgisayar toplanır. Buraya ilgili arkadaşları etiketliyorum. Size yardımcı olacaklardır.
@ByEfe04 @Yakup42 @5x_d4emon @BugraSamet @TECHNO
Laptop istiyor galiba. 2500'e laptop zor ama bulunabilir.

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,057