Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Nemlizade filmini hiç bir yerde bulamıyorum?

15 kasımda sinemada verilmiş şuan hiç bir sinemada yok internette de yok
  2. M

İtopya Sipariş Durumu

İtopya kadar yavaş çalışan bir firma görmedim.
  3. M

Kick Dmca Kuralı Varmı

Şuan için yok denebilir dmca olması için öncelikle telif hakkı sahibinin bildirmesi gerekiyor. A şarkısı telifliyken B şarkısı telifli olmayabiliyor. İleride kick içinde böyle bir uygulama gelecektir. Twitch önlem amaçlı telifli kısımları ya sesini yada o yayın geçmişini kaldırıyordu. Zaten öyle...
  4. M

İ ile başlayan site sorunu

Olabilir kral
  5. M

İ ile başlayan site sorunu

İtopyanın çalışma sistemi gerçekten berbat 2 hafta önce teslim edilen ürün hala kargoya verildi olarak gözüküyor.
  6. M

Öneri 5070 12 gb olması-_-

Muhtemelen satış stratejisi 4090'a eşit olacaklarını söylediler. Bilerek 12GB tutuyor olabilirler bütçesi yeten daha yüksek bir kart alsın diye
  7. M

Nemlizade filmi internette yok mu?

İnternette hiçbir yerde bulamadım sinemalarda da yok nasıl izlicem
  8. M

Param güvende ile ürün alacağım neye dikkat etmeliyim ?

Alıcı için çok iyi bir sistem satıcı için kötü bir sistem. Kargo geldiğinde video çekerek açman çok önemli çünkü dolandırıcı çok veya iade almamak için 40 takla atan var
  9. M

Zorunlu askerlik hizmetinden muaf oldum

Sol gözde miyop ve kayma var ayrıca gece araba kullanamıyorum gözlerim görsede sanki kör oluyorum. Bu durum askerliğe engel midir sence
  10. M

Çözüldü✓ Hepsiburada limiti faiz iptal olmuyor?

Doğrudur kral teşekkür ederim yapacak bir şey yok o zaman 🤣
  11. M

Çözüldü✓ Hepsiburada limiti faiz iptal olmuyor?

Hepsiburada'dan Kasım indirimlerinden ekran kartı aldım 3 ay ertelemeli 2 ay taksit ile ödemenin başlamasına daha 2 ay var lakin arkadaş borcunu ödedi bende erken kapatayım dedim. Hepsiburadaya yazdım bana erken ödeseniz bile işlem ücretinin yani faiz indirimi olmayacağını söyledi. Yani faiz...
  12. M

Yardım İnternetim hızlı fakat yavaş

Hocam hangi operatörü kullanıyorsan arıyorsun diyorsun ki kanal değişikliği yapmak istiyorum internetim yavaşladı 2 dkda işini çözüyosun
  13. M

500 lira farkla HEPSİBURADA mı daha ucuza TURKCEL PASAJ MI?

500 lira daha verip hepsiburada dan al bir sıkıntı olur falan iade etmen kolay
  14. M

OBS Microsoft storeden yüklersem oyunlar çakışır mı?

Yayın yapmayacağım oynarken kayıt alacağım sadece OBS microsoft storeden yüklersem ve aynı anda microsoft storeden başka bir oyun açarsam örneğin minecraft Farming simulator gibi obs kapanır mı veya çakışma olur mu
  15. M

Boyner Tüketici hakem heyeti kararı uymuyor

Ben sana aracı olmaya çalıştım geri kalan sende dava açmadan önce bir avukata danışın o zaman çünkü kaybederseniz tüm adli ücretler size yansılıtır. Umarım lehine sonuçlanır.
  16. M

CS 2'de eldiven çıktı

Bynogame tarzı sitelere satabilirsin nakite çevirmek için genelde düşük fiyat veriyorlar
  17. M

Motorsiklet için çalınmaya karşı kosko var mı?

1 2 ay içinde 0km R25 alacağım motorsikletlerde çalınmaya karşı kasko yapılabiliyor mu?
  18. M

Trendyol rezilliği !

Yerinde olsam THH verirdim sen değişim raporu gönderdiğin satıcı cebinden vermiyor firmadan yeni ürünü alıyor yine muhtemelen sana ürünü vermeyip yenisini stoğuna katmıştır
  19. M

Ssd hızı oyunlar açılırken ne kadar etki eder?

Yani ne kadar yavaş açılır onu bilemiyorum ama kesinlikle yavaş açılacağından emin olabilirsin
  20. M

Boyner Tüketici hakem heyeti kararı uymuyor

Sordum önerilen ayakkabıları da gönderdim. İstediğin ayakkabıyı da gönderdim. Dediği şey şu misli ile değişim sezon olarak değil veya aynı ayakkabının üst modeli olarak değil. Aynı kalitede olmasınının yeterli olduğunu belirtti. Dava açarsa zaman kaybı yaşayacağını çünkü genelde bu tarz...
Top Bottom