İnşallah başlarına vram yağar bedduası forum için ne kadar uygundur bilmiyorum. Uygun değilse baştan özür dilerim. :') Sizce 5060 vs ne olur çıkarsa 5070 süper veya 5060 ti tarzı ara kartlarda sizce vram iyileştirmesi görebilir miyiz? :')dlss 4 e güveniyolar muhtemelen
5060 8GB VRAM olacak deniyordu. 5070 SUPER veya 5070 TI SUPER tarzi kartlarda 16 GB VRAM olur diye dusunuyorum.İnşallah başlarına vram yağar bedduası forum için ne kadar uygundur bilmiyorum. Uygun değilse baştan özür dilerim. :') Sizce 5060 vs ne olur çıkarsa 5070 süper veya 5060 ti tarzı ara kartlarda sizce vram iyileştirmesi görebilir miyiz? :')
12GB fazla bile yeni teknolojiyle yarı yarıya kullanım düşürcekler.Bu konuda Jensen Huang'ı nasıl uyarabiliriz. Önerilerinizi bekliyorum. Yeter da bu vram cimriliği nedir!? Düşünceleriniz nedir? :') :'(
4k kullanım için yetmez muhtemelen12Gb neyine yetmiyor anlamıyorum
ilettim kanka çok özür diledi hemen düzelteceklermişBu konuda Jensen Huang'ı nasıl uyarabiliriz.
Muhtemelen satış stratejisi 4090'a eşit olacaklarını söylediler. Bilerek 12GB tutuyor olabilirler bütçesi yeten daha yüksek bir kart alsın diyeBu konuda Jensen Huang'ı nasıl uyarabiliriz. Önerilerinizi bekliyorum. Yeter da bu vram cimriliği nedir!? Düşünceleriniz nedir? :') :'(