Neler Yeni

Trendyol rezilliği !

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Arda Teksin
Dostum bir sonuç alabildin mi? Yaklaşık 35 gündür bekliyorum ve ne garanti süreci hakkında bir geri dönüş oldu ne de destek talebim hakkında
Kaç iş günü oldu?
50 gün sonunda trendyol üzerinden aranmıştım ürünü satıcı arkadaş incelemiş bir şey yok bunda demiş garip olarak zaten ben bunu kendi servisine gönderdim oradan değişim raporu aldım bende nazik dille dedim elimde birçok kanıtımda var ürün ağrızalı olduğuna dair sizlere dava açarım aynı mouseden belkide 1000 tane alacak bir miktarda para alırım demiştim hem mouseyi geri gönderdiler hemde para iadesi yaptılar mouseyi attım köşede öyle duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mahmut kamil usta
50 gün sonunda trendyol üzerinden aranmıştım ürünü satıcı arkadaş incelemiş bir şey yok bunda demiş garip olarak zaten ben bunu kendi servisine gönderdim oradan değişim raporu aldım bende nazik dille dedim elimde birçok kanıtımda var ürün ağrızalı olduğuna dair sizlere dava açarım aynı mouseden belkide 1000 tane alacak bir miktarda para alırım demiştim hem mouseyi geri gönderdiler hemde para iadesi yaptılar mouseyi attım köşede öyle duruyor.
Haysiyetsiz bunlar

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
İsmail
Yerinde olsam THH verirdim sen değişim raporu gönderdiğin satıcı cebinden vermiyor firmadan yeni ürünü alıyor yine muhtemelen sana ürünü vermeyip yenisini stoğuna katmıştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,025
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom