1canbozkurt
80+
Dahası
edit : silinmiştir mesaj.
Güncelleme:Adamlar anasının gözü.
Geç olur ama hakkınızı alırsınız.
İyide daha neden para veriyorsun üstüne onu anlamadım ücretsiz şekilde tarafına gönderilmesi gerekmiyor mu?Güncelleme:
Az önce aradılar ve Z790 Carbon ile değişim sağlanabilir ama 70 dolar + KDV vermem gerektiğini söylediler. Bu da 2200Tl yapıyor.
Verilir mi sizce? THH'ye gitsem 2 ay sonuç çıkmayacak.
THH gitsen haklı çıkarsın çünkü muadili ürün eğer yoksa da bir üst segment ürünü para karşılığı alınmaksızın size vermeleri gerekiyor. Uğraşırım dersen uğraş para ödemezsin. Ama süreç çok yavaş ilerliyorBenim gönderdiğim ürünün şuanki piyasa değeri 15K. Carbon ise 17K.
Aradaki farkı istiyorlar.
Ben olsam ücreti öder alırdım. Thh neyi muadil sayacak onu kestiremiyorum.Güncelleme:
Az önce aradılar ve Z790 Carbon ile değişim sağlanabilir ama 70 dolar + KDV vermem gerektiğini söylediler. Bu da 2200Tl yapıyor.
THH e başvurunGüncelleme:
THH e başvurun
Ben olsam ücreti öder alırdım. Thh neyi muadil sayacak onu kestiremiyorum.
O zaman verebilirsiniz. Uğraşmak istemiyorsanız.Bu seferde muadil olarak incehesap'ın önerdiği anakartları haklı bulursa yağmurdan kaçarken doluya tutulurum.
Ben ürünü satın aldığım tarihte Z790F 10K, Z790 CARBON 12K'ydı.
İyide daha neden para veriyorsun üstüne onu anlamadım ücretsiz şekilde tarafına gönderilmesi gerekmiyor mu?
O zaman verebilirsiniz. Uğraşmak istemiyorsanız.
Ben olsam ücreti öder alırdım. Thh neyi muadil sayacak onu kestiremiyorum.
2200 TL olayını açıklayınca benim anakartım daha iyi siz mi veriyorsunuz parayı dedim. Bi 5 saniye sessizlik oldu.thh gitsen 2 ay beklesen o ürün olacak 19-20kama thhdeki çıkan karar fatura fiyati değil şuanki güncelle fiyattan iadesi yapilir yada ayni özelliklerdeki ürünle birbir değişim sonucu çıkar mı söylemek güç
Bende onu düşünüyorum çünkü firma teknik özellikleri sıraladığında bunun ayrımını yapabilecek kapasitede bir uzman inceleyecek mi bilemiyoruz piyasa fiyatlarını da aynı görünce muadil sayıp istemediğiniz ürün ile değişimini sağlarlarsa kötü olur. 2000 tl çok para değil model yükseltmiş gibi düşünün ödeyin alın derim ben.Bu seferde muadil olarak incehesap'ın önerdiği anakartları haklı bulursa yağmurdan kaçarken doluya tutulurum.
Ben ürünü satın aldığım tarihte Z790F 10K, Z790 CARBON 12K'ydı.