Arama sonuçları: *

1. Akhiore

Projeksiyon Olarak Hangisini Alırdınız

Harici tv box takacaksan wanbo bence yoksa formovie
  2. Akhiore

Videoda kalitesiz bir video mu istersiniz yoksa kaliteli bir görsel mi?

Youtube kanalım için yapay zeka ile videolar (8dk) hazırlıyorum fakat anlatacağım şeyi video ile anlatırsam sora da 10sn lik kalitesiz videolar (480p) oluşturabiliyorum 5sn oluşturursam loopa sokmam gerekiyor görsel oluşturursam çok kaliteli görseller oluşturabiliyorum ama video daha etkili gibi...
  3. Akhiore

Ücretsiz video upscale önerisi lazım

Sora da oluşturduğum videolar için video upscale ònerisi lazım iştr olduğum için nvidia ekran kartım şu an yok sadece akşamları oluyor o yüzdeb colab üzerinden çalışan ya da web sitesi ücretsis olan bir upscale aracına ihtiyacım var 1,2 tane buldum ama çok yavaş geldi
  4. Akhiore

Kule tipi soğutucu taktıktan sonra işlemci daha da ısındı

Fandan bahsediyorsan onu yanlarındaki kısma elinle çekerek cikaracaksin ama şu an düzgün gibi
  5. Akhiore

ChatGPT Hesap Almak önerileriniz

Öyle valla 5 tane aldım sürekli iade edip başka yerden alıyorum mecbur en son bi yerden aldım otomatik kod sistemi var o güzel gibi bozulmassa
  6. Akhiore

🔥İndirim Kahve Dünyası 3ü 1 arada 40lı paket 2 al 1 öde ile adet fiyatı 2₺

Hoşgeldin kanser bebek Bu arada ben bunu içmiştim illa bunlardan ben içerim diyorsanız diğerlerine gòre baya iyi bence
  7. Akhiore

🟢 S24 Ultra server kayıt açıldı!

google pixel 9 pro alsam onda bu işlem yine işe yarıyor mu acaba sizce pixel 9 pro mu s24u mı. Araştırdım biraz S24U DAHA İYİ GİBİ SANKİ
  8. Akhiore

❌İndirim Bitti! Kiwi KCC-4320 Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi 2399₺

Komple halıyı yıkamak için uygun mu sence evde çok eski bir makine vardı onu yaptırmadım ama o baya büyük bişeydi
  9. Akhiore

Kule tipi soğutucu taktıktan sonra işlemci daha da ısındı

Bunu söktün mü Macunu her söküp taktığında ayenilemen iyi olur ben öyle yapıyorum
  10. Akhiore

🔥İndirim 90,75 TL----Starline Mk-01 Kulaklık

Çok kaliteli duruyor razer barracuda x ten geçilir mi? Bu arada bu elektronik değil hrlde ses engelleyici kulaklık meditasyon sırasında takabilirsiniz Şka fiyatına gre ii gibi bence 75tl ya alabiliyorum ama evde cok klklk vra
  11. Akhiore

sora sora
  12. Akhiore

"Bir Kişi mi ölmeli?, Beş Kişi mi ölmeli? Ahlaki Kararınız Ne Olurdu?"

Yapay zekalar A diyor ama ben E diyorum amirim görmemişim yva
  13. Akhiore

5000 tl ye kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Razer Barracuda X 3 sene 2021 modelini kullandım gidip yeni modelini aldım şimdi de bence çok güzel https://versus.com/en/corsair-hs80-max-wireless-vs-razer-barracuda-x?filter[]=brands%3DRazer,Corsair&sort=versusScore H80 denemedim ama hiç nasıldır bilmem benim kulaklar biraz büyük olmazsa...
  14. Akhiore

Hangi kulaklığı tercih etmeliyim

Aynen bu yeni çıktı ama nasıl olduğu hakkında bilgim yok karşılaştîrmak lazım 1737447709 Bu sayfanın altında karşılaştırması varmış https://www.razer.com/gaming-headsets/razer-barracuda-x-chroma?srsltid=AfmBOopCEDjxMlKGS2HdYNO0X-PCMACG6QopCpSkIdtG4l2qQPLnzFh0. Barracuda X ile hemen hemen aynı...
  15. Akhiore

Aynen benim aklım chroma da kaldı şu yeni çıkan 2,3 seneye onu alırım inş ama pro dan iyi mi değil mi bilmiyorum onu 1737445508 Sormak lazım ekstra para isterler herhalde ama bi şansını dene bence ilk başta tr ye sor sonra bi de yurtdışına sor bi de amazona sor bazen yurtdışı sorgulamadan...
  16. Akhiore

Yakınında vatan, mediamarkt vb varsa bence gidip bir dene ya da başka bir konu da anket açıp son kararı verebilirsin bu arada mümkün olduğunca amazondan almaya çalış çok fiyat farkı yoksa ben HyperX almıştım amazondan onu kullanıp iade etmiştim barracuda x almıştım amazondan almasam iade...
  17. Akhiore

💪Spor salonu tercihim sizce hangisi olmalı (Anket)

Hee 0,0875 ton la giriyorum
  18. Akhiore

💪Spor salonu tercihim sizce hangisi olmalı (Anket)

Nasıl yani kg mi soruyorsun
  19. Akhiore

Bu arada barracuda x yılbaşından önce 2k ya satılmıştı bilginiz olsun bu sebeple sahibindende birkaç sıfır satan var ama bazıları çok istiyor ama https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-sifir-garantili-razer-barracuda-x-2022-1216335882/detay bu...
  20. Akhiore

Çoğu yerde 15,20 tl ye ChatGPT hesapları satılıyor ama çoğu kötü 4 tane aldım çoğunda sorun çıktı her gün hesaptan çıkıyor adamdan kod almak zorunda kalıyorum onlar da geç yazıyor bi tane otomatik kod sistemi olan almıştım ondada hesap bozuldu adam parayı aide etti var mı bildiğiniz uzun süredir...
Top Bottom