Neler Yeni

💪Spor salonu tercihim sizce hangisi olmalı (Anket)

Hangi spor salonu

• Oy kullanan toplam üye
    29

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Berk Era
2 Salon tipinide yıllarca kullandım.

Belediye Seçme sebebim hep havuz sisteminin olmasıydı. Onun haricinde avantajlı bir durumu yok. Hafta 3 gün sana yetecektir. Ancak bizim belediyecilik sistemi yatmak üzerine olduğu için. Bayramda kapatır seyranda kapatır bakım var der kapatır. Havuza klor atacak der kapatır. Kapatırda kapatır yani. Biz bu sorunu çok fazla yaşadık. Ayda en az 2-3 gün fire veriyorduk sporumuzdan.
Ancak Spor sonra havuza girme hazzı muhteşem bi his. Kesinlikle değiyor.

Mahalle arası amiyane tabirle Dandik GYM ler gün içinde gidilebilir sakin olduğu için ama sen akşam gideceksen benim tercihim olmaz. Ana baba günü sınırlı ekipmanla soğuyarak spor falan yapılmıyor.

Ben havuzlu bir belediye salonu varsa orayı tercih etmeni öneririm.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
2 Salon tipinide yıllarca kullandım.

Belediye Seçme sebebim hep havuz sisteminin olmasıydı. Onun haricinde avantajlı bir durumu yok. Hafta 3 gün sana yetecektir. Ancak bizim belediyecilik sistemi yatmak üzerine olduğu için. Bayramda kapatır seyranda kapatır bakım var der kapatır. Havuza klor atacak der kapatır. Kapatırda kapatır yani. Biz bu sorunu çok fazla yaşadık. Ayda en az 2-3 gün fire veriyorduk sporumuzdan.
Ancak Spor sonra havuza girme hazzı muhteşem bi his. Kesinlikle değiyor.

Mahalle arası amiyane tabirle Dandik GYM ler gün içinde gidilebilir sakin olduğu için ama sen akşam gideceksen benim tercihim olmaz. Ana baba günü sınırlı ekipmanla soğuyarak spor falan yapılmıyor.

Ben havuzlu bir belediye salonu varsa orayı tercih etmeni öneririm.
Teşekkürler bizim belediyede bayramda vb kapalı oluyor ama onun dışında çok sık kapanmıyor sadec aksam 21:30 ta kapandigi için kardiyoya vakit kalmıyor çok havuz var ama 2 yılda 2 kere gittim olmasa gitmek isterdim kesin sauna ve fin hamamı da var ayrıca belediyede

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
4x8 kac bench atıyon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular