Neler Yeni

Hangi kulaklığı tercih etmeliyim

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba
ya kanka valla bende dırekt blackshark v2 pro alıyordum benı soguttular osu kötü busu kötü yok kırılıyor cart curt şimdide herkes farklı bi kulaklık öneriyor :D sistemi sipariş ettim her şey geldi kulaklığım yok takacak :D
Rtings sitesinde kulaklık karşılaştırma var oradan karar verebilirsin. Forumda karşılaştırma yapma herkes kendi kulaklığını övüyor yada reddit gibi sayfalardan bak

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ege
Razer blackshark v2 pro öneririm.Bende 2020 modeli var ve keşke 2023 alsaymışım diyorum. 2023 modeli şuan dünyanın en iyisi çünkü mikrofon kalitesi dolby atmos desteği falan gerçekten uzay üstü bir kulaklık.
bu bağlantı yerlerindeki demir yerler kırılıyormus herkes ondan şikayetçi ona ne diyosun varmı bir bildiğin 2023 de düzeltmişlermidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rtings sitesinde kulaklık karşılaştırma var oradan karar verebilirsin. Forumda karşılaştırma yapma herkes kendi kulaklığını övüyor yada reddit gibi sayfalardan bak
senın onerdıgın bır model varmı

2 modele kadar düşürdüm ya beyler ya razer blackshark v2 pro (2023) alacam yada corsair hs80 max alıcam karar vermeye çalışıyorum :D

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
bu bağlantı yerlerindeki demir yerler kırılıyormus herkes ondan şikayetçi ona ne diyosun varmı bir bildiğin 2023 de düzeltmişlermidir

2 modele kadar düşürdüm ya beyler ya razer blackshark v2 pro (2023) alacam yada corsair hs80 max alıcam karar vermeye çalışıyorum :D
Ben kullandım ama hiç düşürme falan olmadığı için 11 aydır sapa sağlam. İnce duruyor belki kırarsın ama kırsan bile 2 yıl garantisi var.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba

Ben bu siteden bakıp alıyorum. Farklı kulaklıkları kıyaslıyabilirsin eksilerini ve artılarını anlatıyor https://www.rtings.com/

En iyi wireless gaming kulaklıklar sıralaması
1737436634152.png

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ege

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba
Kanka burdada blackshark v2 pro 2023 hs80 Max tan daha iyi gözüküyor ama kırılma sorunu kafamı karıştırıyor bu seferde razerda
Bilmiyorum bende v2 pro kullanıyorum şuanlık bir sıkıntı yok.
v2 hyperspeed'in bass bir tık daha iyi bence ikisinide kullandım. Hyperspeed'ın dongle bozuldu bende v2 pro aldım

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Razer barracuda X öneririm 3 senedir eski versiyonunu kullanıyordum şimdi yeni versiyonunu aldım ben oldukça memnunum bi 3 senede bunu kullanırım heralde razerin çoğu ürününü kullandım bence en kaliteli ekipman markası

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ege
Bilmiyorum bende v2 pro kullanıyorum şuanlık bir sıkıntı yok.
v2 hyperspeed'in bass bir tık daha iyi bence ikisinide kullandım. Hyperspeed'ın dongle bozuldu bende v2 pro aldım
2023 modelimi ne zamandır kullaniyorsun

Razer barracuda X öneririm 3 senedir eski versiyonunu kullanıyordum şimdi yeni versiyonunu aldım ben oldukça memnunum bi 3 senede bunu kullanırım heralde razerin çoğu ürününü kullandım bence en kaliteli ekipman markası
Bunuda öneren çok kişi var bunada bakmak lazim

Konudan bağımsız razerin güzel klavyesi varmi bildiginiz 5-6k fiyat bandında

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

Bu arada barracuda x yılbaşından önce 2k ya satılmıştı bilginiz olsun bu sebeple sahibindende birkaç sıfır satan var ama bazıları çok istiyor ama https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ntili-razer-barracuda-x-2022-1216335882/detay bu arkadaş açmış ama çok kullanmamış gibi bilginiz olsun istedim onun dışında 4800 fln

Satın alırsanız benim kullandığım ayarlar bunlar öneririm ama yapamadan önce kendinizde bir deneyin

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ege

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba

1 ay oldu daha.

eksileri
eq ayarı yapman lazım
kablolu kullanma özelliği yok sadece şarj edebiliyorsun
bir tık ağır
kulaklığı boynuna koyduğun zaman sıkıyor (rahat değil)
çekim mesafesi yaklaşık 10 metre (arada duvar var) bana göre az
mic arkaplan ses engelleme daha iyi olabilir + dc krisp açınca müq (hyperspeed modeli bu konuda daha iyi)
şarjı azken yaptığın eq yada kayıtlı eq profilleri vs çalışmıyor

artıları
kaliteli malzeme
kafada rahat
kulaklığı takınca dışarı çok az ses veriyor (çıkarınca ses dışarıya rahatlıkla duyuluyor)
kaliteli mic
çıkarılabilir mic
sıcak ortamda terleme yapmıyor
hem pc hemde telefona aynı anda bağlanıyor biri aradığı zaman açınca ses kulaklıktan geliyor
malzeme kalitesi
uzun süre giden şarj + hızlı doluyor
kulaklık üzerindeki tuşan eq profili değiştirilebiliyor

Bu arada barracuda x yılbaşından önce 2k ya satılmıştı bilginiz olsun bu sebeple sahibindende birkaç sıfır satan var ama bazıları çok istiyor ama https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ntili-razer-barracuda-x-2022-1216335882/detay bu arkadaş açmış ama çok kullanmamış gibi bilginiz olsun istedim onun dışında 4800 fln

Satın alırsanız benim kullandığım ayarlar bunlar öneririm ama yapamadan önce kendinizde bir deneyin

Pro olanı 6k'ya filan düşse alacağım çok şık kulaklık

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ege
1 ay oldu daha.

eksileri
eq ayarı yapman lazım
kablolu kullanma özelliği yok sadece şarj edebiliyorsun
bir tık ağır
kulaklığı boynuna koyduğun zaman sıkıyor (rahat değil)
çekim mesafesi yaklaşık 10 metre (arada duvar var) bana göre az
mic arkaplan ses engelleme daha iyi olabilir + dc krisp açınca müq (hyperspeed modeli bu konuda daha iyi)
şarjı azken yaptığın eq yada kayıtlı eq profilleri vs çalışmıyor

artıları
kaliteli malzeme
kafada rahat
kulaklığı takınca dışarı çok az ses veriyor (çıkarınca ses dışarıya rahatlıkla duyuluyor)
kaliteli mic
çıkarılabilir mic
sıcak ortamda terleme yapmıyor
hem pc hemde telefona aynı anda bağlanıyor biri aradığı zaman açınca ses kulaklıktan geliyor
malzeme kalitesi
uzun süre giden şarj + hızlı doluyor
kulaklık üzerindeki tuşan eq profili değiştirilebiliyor

Pro olanı 6k'ya filan düşse alacağım çok şık kulaklık
Ben bu gidişle kulaklık falan alamiyacagim karar veremiyorum :D

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Ben bu gidişle kulaklık falan alamiyacagim karar veremiyorum :D
Yakınında vatan, mediamarkt vb varsa bence gidip bir dene ya da başka bir konu da anket açıp son kararı verebilirsin bu arada mümkün olduğunca amazondan almaya çalış çok fiyat farkı yoksa ben HyperX almıştım amazondan onu kullanıp iade etmiştim barracuda x almıştım amazondan almasam iade edemezdim ve barracuda x e kavuşamazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,376
Üyeler
165,975
Son üye
naızerov
Top Bottom