Neler Yeni

Hangi kulaklığı tercih etmeliyim

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba
Yakınında vatan, mediamarkt vb varsa bence gidip bir dene ya da başka bir konu da anket açıp son kararı verebilirsin bu arada mümkün olduğunca amazondan almaya çalış çok fiyat farkı yoksa ben HyperX almıştım amazondan onu kullanıp iade etmiştim barracuda x almıştım amazondan almasam iade edemezdim ve barracuda x e kavuşamazdım
Benim eski kulaklığın dongle'ı yok şuan garanti alır mı acaba?
amazondan aldım

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
1 ay oldu daha.

eksileri
eq ayarı yapman lazım
kablolu kullanma özelliği yok sadece şarj edebiliyorsun
bir tık ağır
kulaklığı boynuna koyduğun zaman sıkıyor (rahat değil)
çekim mesafesi yaklaşık 10 metre (arada duvar var) bana göre az
mic arkaplan ses engelleme daha iyi olabilir + dc krisp açınca müq (hyperspeed modeli bu konuda daha iyi)
şarjı azken yaptığın eq yada kayıtlı eq profilleri vs çalışmıyor

artıları
kaliteli malzeme
kafada rahat
kulaklığı takınca dışarı çok az ses veriyor (çıkarınca ses dışarıya rahatlıkla duyuluyor)
kaliteli mic
çıkarılabilir mic
sıcak ortamda terleme yapmıyor
hem pc hemde telefona aynı anda bağlanıyor biri aradığı zaman açınca ses kulaklıktan geliyor
malzeme kalitesi
uzun süre giden şarj + hızlı doluyor
kulaklık üzerindeki tuşan eq profili değiştirilebiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pro olanı 6k'ya filan düşse alacağım çok şık kulaklık
Aynen benim aklım chroma da kaldı şu yeni çıkan 2,3 seneye onu alırım inş ama pro dan iyi mi değil mi bilmiyorum onu

Benim eski kulaklığın dongle'ı yok şuan garanti alır mı acaba?
amazondan aldım
Sormak lazım ekstra para isterler herhalde ama bi şansını dene bence ilk başta tr ye sor sonra bi de yurtdışına sor bi de amazona sor bazen yurtdışı sorgulamadan gönderiyor onlarda ucuz ya tabi ama dongle da denemedim

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ege
Yakınında vatan, mediamarkt vb varsa bence gidip bir dene ya da başka bir konu da anket açıp son kararı verebilirsin bu arada mümkün olduğunca amazondan almaya çalış çok fiyat farkı yoksa ben HyperX almıştım amazondan onu kullanıp iade etmiştim barracuda x almıştım amazondan almasam iade edemezdim ve barracuda x e kavuşamazdım
Kanka yaşadığım yerde teknosa yok öyle soyliyim sana gidip deneyemem hiç biyerden :D

Aynen benim aklım chroma da kaldı şu yeni çıkan 2,3 seneye onu alırım inş ama pro dan iyi mi değil mi bilmiyorum onu

Sormak lazım ekstra para isterler herhalde ama bi şansını dene bence ilk başta tr ye sor sonra bi de yurtdışına sor bi de amazona sor bazen yurtdışı sorgulamadan gönderiyor onlarda ucuz ya tabi ama dongle da denemedim
chroma dedigin bumu https://www.itopya.com/razer-barrac...hkoXK9g8cyozdQ5sngkw6ejUIgouAlxR1IO_14WEXvB00

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Kanka yaşadığım yerde teknosa yok öyle soyliyim sana gidip deneyemem hiç biyerden :D

chroma dedigin bumu https://www.itopya.com/razer-barrac...hkoXK9g8cyozdQ5sngkw6ejUIgouAlxR1IO_14WEXvB00
Aynen bu yeni çıktı ama nasıl olduğu hakkında bilgim yok karşılaştîrmak lazım

Bu sayfanın altında karşılaştırması varmış https://www.razer.com/gaming-headse...xMlKGS2HdYNO0X-PCMACG6QopCpSkIdtG4l2qQPLnzFh0. Barracuda X ile hemen hemen aynı gibi bi ışık kapalıyken bataryası 70 saat gidiyormuş barracuda x 50 saatmiş bide chroma da. rgb var 35gr daha ağır fiyat farkına değmez bence

Son düzenleme:

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ege
Aynen bu yeni çıktı ama nasıl olduğu hakkında bilgim yok karşılaştîrmak lazım

Bu sayfanın altında karşılaştırması varmış https://www.razer.com/gaming-headse...xMlKGS2HdYNO0X-PCMACG6QopCpSkIdtG4l2qQPLnzFh0. Barracuda X ile hemen hemen aynı gibi bi ışık kapalıyken bataryası 70 saat gidiyormuş barracuda x 50 saatmiş bide chroma da. rgb var 35gr daha ağır fiyat farkına değmez bence
Valla ya baracuda x yada blackshark v2 pro 2023 alacam gibi hep bi iki kulaklık arasında kalıyorum :D

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,186
İsim
Emir
valla kafam cok karısık kanka benım tercih hs80 max dan yanaydı incelemelerine falan baktım çok güzeldi şimdi arkadaş her kafaya olmuyo diyince oda aklıma takıldı :D
Hs80maxin her kafaya olmuyor diye bir yorumu bana absurt geliyor.Hs80i 1.5yildir kullandim olmamasi icin tabiri caiz ise kare kafanin olmasi lazim.Bu butcede hs80max alıp gecebilirsin

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ege
Hs80maxin her kafaya olmuyor diye bir yorumu bana absurt geliyor.Hs80i 1.5yildir kullandim olmamasi icin tabiri caiz ise kare kafanin olmasi lazim.Bu butcede hs80max alıp gecebilirsin
Banada bi garip geldi kanka kafamda büyük değil de tribe soktu beni ya olmazsa falan diye

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,186
İsim
Emir
Banada bi garip geldi kanka kafamda büyük değil de tribe soktu beni ya olmazsa falan diye
Yok imkani yok.
Barracuda x cloud 2 cloud core w hs80 void elite arctis 5 kullandım.En rahati kesinlikle hs80 diyebilirim.Kafama biraz bile buyum geliyordu

Top Bottom