Neler Yeni

Hangi kulaklığı tercih etmeliyim

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Kafan buyuk mu Orta mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Efe Metin
beyler 5 tane kulaklık arasında kaldım :D razer blackshark v2 pro/steelseries nova pro/nova 5/nova 7/corsair hs80 max sizce hangisini tercih etmeliyim
Performans olarak Razer. İstersen Kraken V3 Pro da var. Corsair kulaklıklar biraz eski kafa demişlerdi ben bakarken. Bende Kraken V3 Pro var. Memnunum. Sadece çok şarj takmaya alışık olmadığımdan bazen sıkıntı oluyor. Şarjı uzun gitsin istiyorsan Hyper X'e yönel.

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ege
Performans olarak Razer. İstersen Kraken V3 Pro da var. Corsair kulaklıklar biraz eski kafa demişlerdi ben bakarken. Bende Kraken V3 Pro var. Memnunum. Sadece çok şarj takmaya alışık olmadığımdan bazen sıkıntı oluyor. Şarjı uzun gitsin istiyorsan Hyper X'e yönel.
ya kanka valla bende dırekt blackshark v2 pro alıyordum benı soguttular osu kötü busu kötü yok kırılıyor cart curt şimdide herkes farklı bi kulaklık öneriyor :D sistemi sipariş ettim her şey geldi kulaklığım yok takacak :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Efe Metin
ya kanka valla bende dırekt blackshark v2 pro alıyordum benı soguttular osu kötü busu kötü yok kırılıyor cart curt şimdide herkes farklı bi kulaklık öneriyor :D sistemi sipariş ettim her şey geldi kulaklığım yok takacak :D
Kendi ihtiyacına göre al. En çok ne olsun istiyorsun kulaklıkta?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Razer'ın veya benim laptoptandır bilmem, Synapse yazılımı berbat. Normalde ayarlamalar güzel de kulaklığı tanımıyor genelde veya dönüp duruyor, açılmıyor bile. Ama kulaklığın performansı muazzam.

Hiç son ayarda açamadım mesela. Kulak bozar.

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ege
Kendi ihtiyacına göre al. En çok ne olsun istiyorsun kulaklıkta?
kanka ben öyle yok fps oynuyorum her sesi duyayım cart curt kafasında değilim her oyunu oynuyorum tabikide sesi doğru temiz versin mikrofonu güzel olsun uzun ömürlü olsun kablosuz olsun falan fistan işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Efe Metin
Bu bütçede hepsi uzun ömürlüdür. Mikrofon olarak Razer'ınkiler bir tık daha iyi oluyor. Ayarlaması da var. Blackshark V2 Pro ile Kraken V3 Pro'ya bak. İkisi arasından seç. İstersen Barracuda da var. Gündelik dışarıda da kullanabiliyorsun onu.

1000030166.jpg
1000030165.jpg

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ege
Bu bütçede hepsi uzun ömürlüdür. Mikrofon olarak Razer'ınkiler bir tık daha iyi oluyor. Ayarlaması da var. Blackshark V2 Pro ile Kraken V3 Pro'ya bak. İkisi arasından seç. İstersen Barracuda da var. Gündelik dışarıda da kullanabiliyorsun onu.
valla kafam cok karısık kanka benım tercih hs80 max dan yanaydı incelemelerine falan baktım çok güzeldi şimdi arkadaş her kafaya olmuyo diyince oda aklıma takıldı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Efe Metin
1000030168.jpg

valla kafam cok karısık kanka benım tercih hs80 max dan yanaydı incelemelerine falan baktım çok güzeldi şimdi arkadaş her kafaya olmuyo diyince oda aklıma takıldı :D
Ya aslında hepsi iyidir büyük ihtimal. Ama bilemiyorsun işte. Corsair ve Steelseries'in kulaklıklar biraz küçük gibi geliyor. Steelseries'inkiler benim kulağı bile kaplamıyor, Medimarkt'ta denemiştim.

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ege
Alıntıyı görüntüle

Ya aslında hepsi iyidir büyük ihtimal. Ama bilemiyorsun işte. Corsair ve Steelseries'in kulaklıklar biraz küçük gibi geliyor. Steelseries'inkiler benim kulağı bile kaplamıyor, Medimarkt'ta denemiştim.
ya bide yaşadığım yer küçük biyer burda gidipde hs80 max falan deniyebileceğim biyer yok riskli o yüzden ya kafam çok büyük değil aslında da kararsız kaldım ya kafama olucağına emin olsam hs80 max alırım şuan ama sanırım razerları tekrar bı arastıracam ya

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Barracuda X al geç baba 1 ayda 2 kere sarj ettim sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
beyler 5 tane kulaklık arasında kaldım :D razer blackshark v2 pro/steelseries nova pro/nova 5/nova 7/corsair hs80 max sizce hangisini tercih etmeliyim
Razer blackshark v2 pro öneririm.Bende 2020 modeli var ve keşke 2023 alsaymışım diyorum. 2023 modeli şuan dünyanın en iyisi çünkü mikrofon kalitesi dolby atmos desteği falan gerçekten uzay üstü bir kulaklık.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yağız
Kafan büyükse rahatsız edebilir yoksa sorun yok hocam çok iyi kulaklık yapıştırın geçin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,561
Üyeler
165,694
Son üye
god of konsol
Top Bottom