Arama sonuçları: *

1. A

Ayağım kırılmış ne yapmalıyım

Yok gelmez zaten ayağını biraz kalp hızandan yukarı tutman gerekli ki ödemi atasın .
  2. A

Ayağım kırılmış ne yapmalıyım

Ben ayağımı çok kötü burkmuştum doktor kırsan daha iyi demişti çünkü kırık iyileşip tutarsa fizik tedavi ile nerdeyse eski haline yakın olur ama ben fizik tedavi almama rağmen iki ağır eşya taşıyım hemen ağrı sızı o yüzden iyi bir doktordan sonra mutlaka alçı çıktıktan sonra fizik tedavi al ve...
  3. A

Dini anlamda bi sorum var?

Kuran çeviri ve tercümeleri yıllardır yapılıyor daha doğrusu ilk asırlardan beri ve bu çeviriyi yapan alimler şu an ki bazı hocalar ile bir değil bu kişiler bu işi yapmadan önce çok sıkı yönetime tabi oluyordu herkes çeviri yapamıyordu önemli olan kişilerin sayısı değil niteliği ve her bölgeden...
  4. A

Anladım doğru olan o zaten aslında bazen bende "kendim de bu alanda "az çok bilgli biriyim ve mesela kuranı anlamak yerine düz okuyup cüz dağıtan insanlara kızıyordum sonra bunlar böyle görmüş yargılama dedim kendime. Öncelikle evet kuranın başka bir kelimeye tam bir çevirisi mümkün değil çünkü...
  5. A

Aileler genellikle senin de dediğin gibi gelenekçi süreçte takılıp kalabiliyor bunun nedeni kendisinin de öyle görmesi, zaten kuran oku derken bunu düz oku anlamında demiyor kuran akıl sahiplerini muhatap olıyor ve zaten anlamayarak okuduğun bir şey sana katkı sağlamaz ama annene bunu kırarak...
  6. A

Sivilceler ve siyah noktalar nasıl geçer

Onlar siyah noktadan ziyade sebum olabilir en iyi geçirecek şeyler ise daha doğrusu hayatın boyunca olacak ama en aza indirmek ve düzenli temizlik yaparak yok derecesine getirmen için ilk önce bir kil maskesi gerekli ben acnemix krem tavsiye ederim ek olarakte the purestin cilt tipine göre mavi...
  7. A

Terör Sempatizanlığının Suç Olmaktan Çıkması

Malum şahıs ve diğer tüm partiler yüzünden terörist pi* ve yandaşları ülkemizde artık rahatça bunları diyebiliyor. Önceden it gibi korkanlar, şimdi sosyal medyadan rahatça konuşabiliyor. Üzüldüğüm durum hendekte ve bu ülkede hainler yüzünden ölen askerlerimiz. Bu şahısları gördüğüm yerde şikayet...
  8. A

Sıfırdan Kpss Ortaöğretim hazırlığı ne kadar sürer?

Vatandaşlık uzun sürmez Erdal hoca ile 3 ayda biter coğrafyayı Mehmet eğit ile 4 ay falan tarih sana bağlı yasin Korkut detay ve yorum ramazan ata daha yüzeysel o yüzden sana bağlı 5 ay bulur .
  9. A

%40 engeli raporum var kaç yılda emekli olabilirim ?

Bunu hesaplama siteleri var oradan bakarsan daha iyi olur ve gülen arkadaş neye gülmüş söylesin de bizde bilelim ne garip tipler var.
  10. A

Yerli telefon önerisi

Samsung zaten benimde sevdiğim bir marka ilk kalitesi gibi olmasada zaten annem kullanacak uzun sürede dayanır diye düşünüyorum ama işte ilk yerlilere baktık eledik mecbur .general Mobilden umutluydum o da bozmuş ve teşekkürler.
  11. A

Yerli telefon önerisi

Teşekkürler ilk kez duydum bu markayı güzel telefona benziyor umarım kalitesi de iyidir araştırmam gerek😅
  12. A

Yerli telefon önerisi

Evet zaten teknolojik aletlerin genel olarak üretim yerlerinden biri de çin ve popüler markalarda ama sonuçta bazı nedenlerden dolayı biz almıyoruz .
  13. A

Yerli telefon önerisi

Zaten son seçeneğimiz oydu 😅 teşekkürler 1706380640 Ao Önce ki telefonun miladı doldu o yüzden artık değişmesi lazım çin malı istemiyor o yüzden ilk yerlileri sordum ama işte onlarda fosmuş Samsung'a kaldık yine 😃 1706380735 Şimdi baktım dediğine yorumlarıda iyi teşekkürler 1706380821 Hahaha...
  14. A

Yerli telefon önerisi

Evet çok kaliteliydi şimdi ki telefonlar genel olarak kalitesiz ama en azından bir kaç yıl idare edecek telefon arıyoruz .
  15. A

Yerli telefon önerisi

Çin mi ben yerli sanıyordum zaten redmi ve Xiaomiyi de çin malı diye elemiştik.general mobilde annem yıllar önce kullandı memnun kalmıştı tâbi şimdi nasıl bilemiyorum amacımız yerli olmasıydı ama Samsung'a kalıcaz gibi neyse teşekkür ederim
  16. A

Yerli telefon önerisi

Anneme telefon alacağız bütçe 13 bine kadar . oppo ve general Mobile arasında kaldık bende telefonlardan çok anlamıyorum ama kaliteli olsun istiyoruz bu markalardan birinin telefonunu kullanıp memnun olan varsa ya da öneride bulunacak olanlar cevap verirse çok iyi olur .
  17. A

Vitamin D Olması Gerektiğinden Düşük

Kesinlikle 🙂
  18. A

Babamı mahkemeye verebilirmiyim

Evet nafaka ödemediği için ceza alır cebir yolu ile paraları tedarik edebilirsiniz ama annen olmadan olur mu onu bilmiyorum
  19. A

Bende doktorun yazdığını kullanıyorum birde yanında ocean balık vitamini kullanıyorum Solgar mide bulantısı yapmadı ama dediğim gibi değeri düşük ve pahalı 🥲 Pharmaton da güzel diye biliyorum Solgar bitince ona da bakarım .dvitamini çok önemli
  20. A

D vitamini çok zor artan bir vitamin ve Türklerde de en düşük olan vitamin bu o yüzden uzun süreli kullanım ister güneşde en iyi alacağın şekil avuç içidir. vitamin takviyesi ise uzun süreli kullanım ister Solgar iyi ama değerleri düşük yani sürekli alman gerek.
Top Bottom