Arama sonuçları: *

1. ''Wolfred!ghT

13 Bine kadar telefon önerisi

Teşekkürler.
  2. ''Wolfred!ghT

13 Bine kadar telefon önerisi

Kamerası ve performansı iyi olan bir telefon arıyorum.
  3. ''Wolfred!ghT

Gözlerimi nasıl düzeltebilirim ?

Merhabalar 6-7 yıldır gözlük kullanıyorum.Lakin gözlerim bundan sebep çok çukurda kaldı. Bunun önüne geçmek istiyorum.Aynı durumu yaşayıp bunun hakkında bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim.
  4. ''Wolfred!ghT

İdeal partnerinizin nasıl olmasını istersiniz?

Çoğunuz, belirttiğiniz bu kriterlere uygun kadınlarla partner olamayacaksınız. Çünkü kalbinizin başka planları var. Bana gelecek olursa, Ben sevdiğim kadında ne varsa onu severim. Doğum izi varsa o doğum izini severim. Ben varsa o beni severim. Onu o yapan,onu hatırlatan her şeyi severim. Bu...
  5. ''Wolfred!ghT

en iyi ilişki analisti uzmanı benim diyen arkadaşlar toplanın

Olur,olabilir. Aynı durumdan muzdarip olduğum için arkadaşı gayet iyi anlıyorum. Çözümü bilen varsa iyi olur.
  6. ''Wolfred!ghT

1 ay mastürbasyon yapmasam 3 günle aynı zevki alir miyim

No Fap adlı bir kuruluş var. Mastürbasyon ve p*rno bağımlılığını azaltmak için organize insanlardan oluşuyor. Bırakmak istersen birebir görüşme imkanında olur,eğitimleri de var. Ben 2.5 ay no Fap yaptım. Olabildiğince olumlu etkiliyor.Tavsiye ederim.
  7. ''Wolfred!ghT

En fazla ne kadar dolandırıldınız?

"Seninle asla arkadaşlığımız bitmeyecek." Dedi.
  8. ''Wolfred!ghT

Maddi durumu kötü olan birisinin kendi ilinde okuması doğru olur mu?

Kral nerede yaşıyorsun ki? Bunu yaşadığın şehrin üniversitelerini kötü olarak varsayıp cevaplandırırsak Eğer okuduğun bölüm diplomadan ziyade kendi kişisel gelişimini göz önünde bulunduruyorsa neden olmasın diğer türlü pek iyi olmaz. (Tercih süresi dolmuş.)
  9. ''Wolfred!ghT

Cinsiyet değiştirsem askerlikten muaf olur muyum?

6 ay askerlik yapmak Ömür boyu emanetsiz kalmak Türk genci karar veriyor...
  10. ''Wolfred!ghT

İnsan fotoğraflardaki kadar çirkin midir?

Telefonlardaki mercek yapısı gözlerimiz gibi olmadığından farklılıklar bariz var. Ama yakışıklı olup olmadığını anlamak istiyorsan (Af edersiniz yanlış anlamayın.) annenize sorun. O gerçegi söyleyecektir.
  11. ''Wolfred!ghT

Türkiye'de yaşanılabilir iller nereler?

Nüfus bakımından küçük yerlerin neredeyse hepsi deprem açısından güvenli.(Yinede araştır.) İstanbul gibi imkan bakımından en iyi şehirden bir Anadolu şehrine yerleşeceksen bu imkanların bir çoğunun burada bulunmayacağını bilerekten karar vermelisin.
  12. ''Wolfred!ghT

Mezuna kalmalı mıyım?

Her şeyden bağımsız ve başka öncül olmadan sadece bu soruyu soruyorum. İstediğim üniversite gelmedi bölümüm için. Mezuna kalmalı mıyım?
  13. ''Wolfred!ghT

Fazla samimiyet insanı soğutur mu?

İnsanların sizle olan ilişkilerinden başka yüzlerce insan ilişkisi var. Sizde sorunu olmaz başkasında olur,ona kafası takılır, nazının geçtiği yerde mutsuz olur. Bu sadece bir örnek. Yine de fazla samimiyet maalesef iyi değil. İnsanlar bu yüzden farklı anlayabiliyor/anlaşılabiliyor.
  14. ''Wolfred!ghT

Üçlü prize su döküldü

Tak gitsin.
  15. ''Wolfred!ghT

hadi biraz konuşalım

Yaw Tamam mı devam mı Her şeyden alakasız olarak.
  16. ''Wolfred!ghT

Boyum daha fazla uzar mı?

Bildiğim kadarıyla büyüme hormonunun tavan yaptığı saatler. Böyle yazınca daha akılda kalıcı.
  17. ''Wolfred!ghT

Rüya görmemenin bir yolu var mı?

2 haftaya yakındır her gün görmek istemediğim kişiyi görüyorum rüyamda(?).(Hayır,RTE değil.) Uyuyamıyorum bu yüzden. Bir kaç saatlik uyku da bile görüyorum.
  18. ''Wolfred!ghT

Boyum daha fazla uzar mı?

Hocam boy takıntın olmasın. Eğer kemiklerin içindeki epifiz plağı uygun koşulda ise uzarsın tabi. Barfiks çek. Spora gidebiliyorsan git. En geç 11'de uyumaya çalış. Stres yapma.
  19. ''Wolfred!ghT

Kaç gündür hep istemediğim rüyaları görüyorum ve çok etkiliyor beni.
  20. ''Wolfred!ghT

Ciddiyim. Dümdüz uyumak istiyorum.
Top Bottom