fractened
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 45
- İsim
- Parçalandık Albayım
herkese merhabalar fikir alışverişi yapalım . Biraz uzun olacak yazı Üniversiteden benim bir kız kankam vardı yakın arkadaştık baştan belirteyim arkadaşlar hayır hoşlantı duymuyorum fazlasıyla gayet iyi de anlaşırdık .Gerçekten yakın hissettiğim bir arkadaşımdı. Arada tartışmalar tabii ki oluyodu.Genelde çözülürdü.Birçok şey paylaştık birbirimizle.İyi kötü birçok anımız var.Ve tahmin edebileceğiniz üzere aşırı değer verme hatasına düştüm.Ona nazaran kat kat fazla değerli ve önemlliydi benim için.Bu durum tabii ki tartışmalara sebebiyet verdi.Çünkü ortada orantısızlık olunca insan bunu ister istemez dillendirme ihtiyacı hissediyor.Verdiğin değerin karşılığını alamayınca yediremiyorsun kendine .Neyse okullar online a dönünce zaten uzaksın ayrı kaldık.Sonra bunların tartışması falan oldu. Birikmiş duygu patlaması oldu .Artık tolere etmekten yorulduğunu artık konuşmak istemediğini söyledi ben de saygı göstermek zorundaydım.Tabii ki benim hatam onu suçlayamam. Bu olay beni derinden etkiledi çok değer verdiğim çok sevdiğim bir arkadaşı kaybetmiştim sonuçta yediremiyorun hala kendime bu durumu . 2 ay boyunca psikolojik destek aldım. Zaten önceden overthinking herşeyi kafaya takma vs problemlerim vardı . bunu da ona istemeden yansıtıp ona da zarar vermiş oluyordum belli ki.evet problemlerim çözüldü ancak geç kalmıştım o çoktan gitmişti 2 2,5 ay oldu konuşmuyoruz..Ancak hala sosyal medyadan çıkarmadı.(instagram ve snapchat).Kızlar genelde takipten çıkarlar . bunu yapmadı .hatırladıkça zaten insan üzülüyor rüyalarıma falan giriyor. bir tarafım fala arkadaş olmak barışmak istiyor ama mantık tarafım artık geçmiş olsun gitti diyor. ne yapsam bilemedim yazsam daha beter olacağını düşündüğüm için (bidaha yazmam diyerek kapanmıştı) yazmadım .neden takipten çıkmadı onu da çözemedim .mükemmel analistler çıkın bakalım ortaya
bu arada ünlü anketi de ekleyeyim
oranları merak ettim
bu arada ünlü anketi de ekleyeyim
oranları merak ettim