Neler Yeni

İnsan fotoğraflardaki kadar çirkin midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Seven
Merhaba bu günlerde kendimi fotoğraflarda dünyanın en çirkin insanı gibi görüyorum ama çoğu kişi kötü değilsin yakışıklısın diyor kız arkadaşım bile yakışıklısın diyor fotoğraf çekmeye korkuyorum bu sizdede oluyormu insan gerçekte fotoğraflardaki gibi çirkinmidir kendimi sorgulamaya başladım kız neden bana aşık olabiliyor ne artım var.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Telefonlardaki mercek yapısı gözlerimiz gibi olmadığından farklılıklar bariz var.
Ama yakışıklı olup olmadığını anlamak istiyorsan
(Af edersiniz yanlış anlamayın.) annenize sorun.
O gerçegi söyleyecektir.

Berkarda

80+ Silver
ben çirkinim mesela ama kalbim temiz

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dostum kızı gerçekten seviyorsan böyle şeyleri hiç sorgulama. Kurcaladıkça huzursuzluk çıkartırsın sonu kötü olur. Sen kendini yakışıklı görmesen bile bu yakışıklı olmadığın anlamına gelmez. Zaten yakışıklılık, vücut falan tek çekicilik kriteri değildir.

Berkarda

80+ Silver
bana iyi olana iyi kötü olana kötüyümdür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum kızı gerçekten seviyorsan böyle şeyleri hiç sorgulama. Kurcaladıkça huzursuzluk çıkartırsın sonu kötü olur. Sen kendini yakışıklı görmesen bile bu yakışıklı olmadığın anlamına gelmez. Zaten yakışıklılık, vücut falan tek çekicilik kriteri değildir.
mesela para kas gibi kriterler vardır özellikle para

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Seven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun su ne spor ne para var herkes güzelsin yakışıklısın diyor ama güzel bir tarafım yok sadece iyi kalpliyim.

Kara*

80+ Silver
Sorun su ne spor ne para var herkes güzelsin yakışıklısın diyor ama güzel bir tarafım yok sadece iyi kalpliyim.
Temiz kalbin yeter senin daha ne istesinler. İlla kendini tip olarak yargılamana gerek yok olduğun gibi davran sev, sevilmeyi öğren, böyle detaylara takılırsan işin içinden çıkamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Seven

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi

Saintes Maries

80+ Bronze
insanlar gündelik hayatında sürekli aynaya baktığı için kendisinin aynada gözüken görüntüsünü benimsemiş, diğer insanların da kendisini aynada göründüğü gibi gördüğünü düşünmektedir. ancak bu durum böyle değil; insan aynaya baktığı zaman insanların onu gündelik hayatta gördüğü simetrinin tam zıttını görür. bahsettiğim şeyi herhangi bir aynanın karşısına elinde yazı yazan bir cismi aynaya tutarak deneyimleyebilirsiniz. yazı yazan cisim tuttuğunuz aynada sizin gördüğünüz şeklin tam zıttı şeklinde yansıyacaktır. ancak fotoğraf makinelerinin arka kameraları insanları hiç alışık olmadığı perspektiften gösterir. dolayısıyla insan sürekli alışık olduğu, aynadan yansıması yerine başka perspektiften kendini gördüğü için bu ona garip, ve kötü gözükür. aslında ortada böyle bir şey yoktur. sadece insanlar kendilerini alışılmışın dışında gördükleri için bu onlara kötü, farklı gözükür. arkadaşınıza kendinizi aynada gösterirseniz bu da ona çok farklı gelecektir. çünkü o da sizi tam karşıdan görmeye alışmıştır.

Top Bottom