Arama sonuçları: *

1. Montofteam

Türk Kızı İle Rus Kızı Arasındaki 9 Fark

Türk kızlarının g*tünü bu şekilde kaldıran yine biz türk erkekleri
  2. Montofteam

Turda Tanıştığım Kıza İstek Atmalı mıyım?

Abes olan tek şey hala duruyo olman ne olsun istiyon daha
  3. Montofteam

LETGO BU KİŞİ DOLANDIRICI MI?

Dolandırıcı
  4. Montofteam

Bu kişi dolandırıcı mı?

Dolandırıcı sorgulamaya gerek adam mesaj olarak almış atmış düşürdüğünü artık...
  5. Montofteam

Valorant chatten küfrettim dava yermiyim

İyi korkurtmuş ama heee hiç bişeycik olmaz korkmana gerek yok
  6. Montofteam

TYT netleri nasıl artar?

Konu başlıkları yazıyorum arayıp bulması kolay olsun Isı sıcaklık, madde ve özellikleri ve mümkünse mekaniği(hareket ve kuvvet içinde) öğrenmek hem tyt beleş hem aytte iş yapar Bence->elektrik adam gibi bitirilirse aşırı faydası olur biraz daha uzun ama katkısı çok fazla Optik var kesin +1 net...
  7. Montofteam

TYT netleri nasıl artar?

Türkçe hedefin 30 net olsun sırf paragraf ve daha sonra dil bilgisi uğraş şimdilik beklet dil bilgisi Sosyal dursun dokunma son 1 ay bakarsın 12 den ne kadar artarsa Mat ilk 12 konu temelini atman lazım(ayt için lazım) onla birlikte problemde çözmeye başla O şekilde geometrisiz 20 netlere...
  8. Montofteam

Tyt kaç aydabitebilir?

Hedefin kaç net o önemli birde yaptığın netin ders dağılımı önemli biraz daha bilgi ver tyt kaç nete ulaşırsın tahmini söylebilirim şu an başlasan. Öyle 1.5 ayda biten tytde pek bişe olmaz hatta hiçbir şey olmaz tüm konular yarım kalır tabi o bana yeter dersen bilemem.
  9. Montofteam

2 aydır geçmeyen sivilce için yardım

Krem vs kullanmayı denedin? Cildin kuruysa nemlendirici krem bas ablan veya annenden baya faydası oluyor
  10. Montofteam

Aklimi Celen Sorular

Hocam onu bunu geçte biz neden x i hep tek bırakıyoruz yazık değil mi?
  11. Montofteam

Sahte işlemci almış olabilirmiyim acil yardım

Benim işlemci alttaki gibiydi bence iade edip başka al sorun olmasa bile risk almaya değmez
  12. Montofteam

Ehliyet sınavı için öneri

https://www.e-surucu.com/esinav https://ehliyetsinavihazirlik.com/ Abartmadan çalış çıkmışları çöz son günde videolu soruları izle geçilir kolay ben sırf çıkmıslar+okumayla 88 yaptım 2 3 ay önce kitapçık verdilerse onu okumayı unutma
  13. Montofteam

Gelecekte hangi işi yapmalıyım?

Cncden ne yapabilirsin 0 bilgim var o yüzden dediklerimi çok takma ama şunu söyleyebilirim şu ana kadsr tyt ayt vs çalışmadıysan ve çalışabileceğini düşünmüyorsan üniversite işini geç çünkü kötü bir universitede bilgisayar, yazılım vs okumak sadece zaman kaybı. Devlet ve kamu yerlerine lise...
  14. Montofteam

Öneri Suriyeliler ülkelerine dönerse Türkiye ekonomisi ne olur?

Alamazsın geriye uluslararası hukuka göre nedensiz vatandaşlıktan atamazsın ki atmam için gereken şartları detaylı bilmiyorum ama vatan ihanet vb olmaları lazım yani kendileri vatandaşlık kaybetme başvurusu yapmadan zor. Onun dışında nasıl atılır bilmiyorum keşke bilsem.
  15. Montofteam

Ne tarz alt giymeliyim?

İkisi neredeyse aynı şey ve evet bize (.) (.) onlara göre kalça oluyormuş en azından benim manitin dediğine göre 😱😱😱😱😱 daha iğrençleşmeden susayım
  16. Montofteam

Ne tarz alt giymeliyim?

Kanka karşı taraftan direkt tecrrübeyle info kadınlar seviyo😱 baggy takıl ama yani kötü bir şey gibi görme her insanın farkı özellikleri vardır
  17. Montofteam

Kreatin ve protein tozu araştırma

Tamam o zaman başarılar
  18. Montofteam

Kreatin ve protein tozu araştırma

Belki fikrimine katılmazsın ama bence yaşın küçük hiç öyle protein tozu falan ihtiyacın yok aşırı ağır kilo altınada girme ha illa güçlenmek istiyosan tekrarları arttır, calisthnics yap. Büyüdükçe ister istemez zaten güçleneceksin onu ağırlıkla destekle ha 17 18 yaşına gelirsin iyice kas yapmak...
  19. Montofteam

YKS icin tavsiye istiyorum

Tytde bana faydası dokunmuştu şu anda da limit için izliyorum yani öyle aşırı iyi değil ama bana faydası oldu. Başka kanal öner hocam arkadaşa incelesin kafası uyanla ilerlesin.
  20. Montofteam

YKS icin tavsiye istiyorum

Bence de sınıfta kalma işini yapma tyt başlanmadan ayt başlanmaz bu kadar ciddiyse eksiğin dershane, koçluk vs. al. Şu an otur deli gibi 0 dan matematik kas(en önemli kısım bu rehber matematiğin anlatışı iyi onla ilerler) ve 11 konuları az çok kafanda oturt ve obp yi önemse. Matematik...
Top Bottom