Neler Yeni

YKS icin tavsiye istiyorum

merhaba bu yil 11. sinifim ve bazi sebeplerden dolayi acik ogretime gecmeye karar verdim ama hocalar acik ogretime gecmek icin 1 yil sinifta kalmam gerektigini soyledi bende kabul ettim zaten 1 yil okula erken baslamistim hem bu surede 0 olan matematigimi duzeltirim dedim bu surede matematigimi duzeltikten sonra yks'ye nasil calisacagimi bilmiyorum ilk once tyt mi ayt mi bitirmem gerek ?
ben daha once dogru durust ders calismadigim icin neyi nasil yapacagim bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim iyi geceler dilerim.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,793
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
merhaba bu yil 11. sinifim ve bazi sebeplerden dolayi acik ogretime gecmeye karar verdim ama hocalar acik ogretime gecmek icin 1 yil sinifta kalmam gerektigini soyledi bende kabul ettim zaten 1 yil okula erken baslamistim hem bu surede 0 olan matematigimi duzeltirim dedim bu surede matematigimi duzeltikten sonra yks'ye nasil calisacagimi bilmiyorum ilk once tyt mi ayt mi bitirmem gerek ?
ben daha once dogru durust ders calismadigim icin neyi nasil yapacagim bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim iyi geceler dilerim.
Sinifta kalma pisman olursun

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Eren
Bence de sınıfta kalma işini yapma tyt başlanmadan ayt başlanmaz bu kadar ciddiyse eksiğin dershane, koçluk vs. al. Şu an otur deli gibi 0 dan matematik kas(en önemli kısım bu rehber matematiğin anlatışı iyi onla ilerler) ve 11 konuları az çok kafanda oturt ve obp yi önemse. Matematik hallettikten sonra zaten fen de tr sosyal de halledilir. Yazın fen kamplarına başlarsın youtubedan birazda ayt mat için fonk falan bitirirsin yeter de artar. Benim şu an en büyük pişmanlığım 11 kimya ve fizik dinlememiş olmak.

Önünde kocaman 1.5 dönem var her gün eve gelip 1-3 saat çalışsan açığını kapatırsın. 12de de rahat edersin 12 için zaten saat yok ölümüne. İyi çalışmalar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,771
Üyeler
162,057
Son üye
rpahec
Top Bottom