spora başladım zaten, şu anlık kötü durmaması için siyah baggy eşorfman giymeye başladım ama o da bi absürt duruyo gibi hissettimsiyah giy ve baggy pantalonlar giy ya da spora başla senin seçimin
Görmeden hicbir sey diyememspora başladım zaten, şu anlık kötü durmaması için siyah baggy eşorfman giymeye başladım ama o da bi absürt duruyo gibi hissettim
Kanka karşı taraftan direkt tecrrübeyle info kadınlar seviyo baggy takıl ama yani kötü bir şey gibi görme her insanın farkı özellikleri vardırspora başladım zaten, şu anlık kötü durmaması için siyah baggy eşorfman giymeye başladım ama o da bi absürt duruyo gibi hissettim
loose fit ile baggy arasındaki farkı tam olarak anlayamadım paçası mı farklı kılan şeyLoose fit giyin hocam
nasıl yani kadınlar kalçası iyi olan erkekleri mi seviyoKanka karşı taraftan direkt tecrrübeyle info kadınlar seviyo baggy takıl ama yani kötü bir şey gibi görme her insanın farkı özellikleri vardır
İkisi neredeyse aynı şey ve evet bize (.) (.) onlara göre kalça oluyormuş en azından benim manitin dediğine göre daha iğrençleşmeden susayımloose fit ile baggy arasındaki farkı tam olarak anlayamadım paçası mı farklı kılan şey
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yani kadınlar kalçası iyi olan erkekleri mi seviyo
qwhfkasgşkajgşla teşekkür ederim hocam tavsiyeniz içinİkisi neredeyse aynı şey ve evet bize (.) (.) onlara göre kalça oluyormuş en azından benim manitin dediğine göre daha iğrençleşmeden susayım