Neler Yeni

Ne tarz alt giymeliyim?

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
Merhaba, erkeğim ve benim kalçam normale göre biraz büyük o yüzden kötü duruyor. Bunu birnevi gizlemek için ne tarz şeyler giyebilirim önerileriniz nelerdir? Slim fit giyiyorum.

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
siyah giy ve baggy pantalonlar giy ya da spora başla senin seçimin
spora başladım zaten, şu anlık kötü durmaması için siyah baggy eşorfman giymeye başladım ama o da bi absürt duruyo gibi hissettim

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Yiğit Yenigün
Loose fit baggy fit paçaya doğru daralan değilde düz giden kalıplar tercih etmen daha iyi olabilir

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Eren
spora başladım zaten, şu anlık kötü durmaması için siyah baggy eşorfman giymeye başladım ama o da bi absürt duruyo gibi hissettim
Kanka karşı taraftan direkt tecrrübeyle info kadınlar seviyo😱 baggy takıl ama yani kötü bir şey gibi görme her insanın farkı özellikleri vardır

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Serkan
Loose fit giyin hocam

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
Loose fit giyin hocam
loose fit ile baggy arasındaki farkı tam olarak anlayamadım paçası mı farklı kılan şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka karşı taraftan direkt tecrrübeyle info kadınlar seviyo😱 baggy takıl ama yani kötü bir şey gibi görme her insanın farkı özellikleri vardır
nasıl yani kadınlar kalçası iyi olan erkekleri mi seviyo 😱 😱 😱 😱

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Eren
loose fit ile baggy arasındaki farkı tam olarak anlayamadım paçası mı farklı kılan şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl yani kadınlar kalçası iyi olan erkekleri mi seviyo 😱 😱 😱 😱
İkisi neredeyse aynı şey ve evet bize (.) (.) onlara göre kalça oluyormuş en azından benim manitin dediğine göre 😱😱😱😱😱 daha iğrençleşmeden susayım

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
İkisi neredeyse aynı şey ve evet bize (.) (.) onlara göre kalça oluyormuş en azından benim manitin dediğine göre 😱😱😱😱😱 daha iğrençleşmeden susayım
qwhfkasgşkajgşla teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için

Top Bottom