66 Dolara Yüksek Saatli Oyun Önerisi

Hocam bir oyuna 45 dolar ve üzeri vermek biraz abartılı kingdom come deliverance almayacağım beğenemedim ama yaz oyun almayacağım zaten.
45 Dolar'a alın demedim zaten. Bu yüzden ilk önce 1. oyunu önermiştim, şu an Epic Games'te 93 TL'ye satılıyor, bu oyun baya bir saat götürürdü, yaz indirimlerinde de isterseniz 2. oyunu indirimli şekilde alabilirdiniz ama madem sevmediniz, o zaman bir şey diyemem. Oynayıp beğenmediyseniz tamam ama izleyip beğenmediyseniz şans vermenizi öneririm, 93 TL para değil.

Devil my cry 5 kesin oynamalısın
Bakacağım.
45 Dolar'a alın demedim zaten. Bu yüzden ilk önce 1. oyunu önermiştim, şu an Epic Games'te 93 TL'ye satılıyor, bu oyun baya bir saat götürürdü, yaz indirimlerinde de isterseniz 2. oyunu indirimli şekilde alabilirdiniz ama madem sevmediniz, o zaman bir şey diyemem. Oynayıp beğenmediyseniz tamam ama izleyip beğenmediyseniz şans vermenizi öneririm, 93 TL para değil.
Pardon hocam yanlış anlamışım özür dilerim.

rdr2. gta4/5
gta4 ün ek paketlerinde de güzel hikayeler var
cod serisi

Online oynarsan RUST
yoksa Elden ring ve dark souls serisi
Witcher serisi

Clair obscur : expendition 33

Gamepass ile 10 saattir oynuyorum . Müzikler, hikaye ve dünyası etkileci. Combati begenmeyebilirsiniz ama . 30 saat gameplayi varmış.

Online oynarsan RUST
yoksa Elden ring ve dark souls serisi
Witcher serisi
Hocam rust varda elden ringde var dark souls serisini kinguinde almayı planlıyorum ama witcher serisi çöp geldi bana göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Clair obscur : expendition 33

Gamepass ile 10 saattir oynuyorum . Müzikler, hikaye ve dünyası etkileci. Combati begenmeyebilirsiniz ama . 30 saat gameplayi varmış.
Hocam çok önerildi ama bana göre gameplay çöp geldi.

Rdr 2, gta 4,5 var cod serisinden hangi oyunları önerebilirsiniz (yüksek saatli olarak)
pardon reis şimdi hatırladım cod serisinin oyunları 5-6 saati geçmiyor, ama gta oyunlarının ek paketlerini bi dene sağlam hikayeleri var

Bir de ek olarak not vereyim de. Hikayeli oyun olarak düşünüyorsan kiralama yapabilirsin. Sonuçta hikayeyi oynayıp bitirirsin. Bu kadar para vermeye de gerek yok. Tabi kütüphanemde olsun gibi bir derdin yoksa.

Hitman WOA al içinde 1 2 3 tüm oyunları var hem de 3üm grafikleriyle.çok keyifli oynaması.

Re serisi ve rdr2 oynayın

Geri