66 Dolara Yüksek Saatli Oyun Önerisi

Baldurs gate 3 ve way of the hunter hocam bide takıntınız yoksa hikayeli oyunları paylaşımlı hesap olarak alın paranızın büyük bir çoğunluğu cebinize kalsın

Re serisi ve rdr2 oynayın
Hocam ilk sayfalara bakmamışsınız galiba rdr 2 benlik değil ve re serisinden hangi oyunları önerirsiniz demiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baldurs gate 3 ve way of the hunter hocam bide takıntınız yoksa hikayeli oyunları paylaşımlı hesap olarak alın paranızın büyük bir çoğunluğu cebinize kalsın
Maalesef hocam takıntım var.

Hitman WOA al içinde 1 2 3 tüm oyunları var hem de 3üm grafikleriyle.çok keyifli oynaması.
Bakacağım.

Hocam ilk sayfalara bakmamışsınız galiba rdr 2 benlik değil ve re serisinden hangi oyunları önerirsiniz demiştim.

Bakacağım.
takıntı ah takıntı bendede vardı dolara geçince saldım başlarım takıntısına neden 75 TL'ye 5 oyun oynamak varken 1000 TL'ye tek oyun oynayayım

Bakacağım.
Benim de takıntım var bana ait olmayacaksa neden alıyorum mesela :D.

takıntı ah takıntı bendede vardı dolara geçince saldım başlarım takıntısına neden 75 TL'ye 5 oyun oynamak varken 1000 TL'ye tek oyun oynayayım
1000 tl ye tek oyun oynamayacağımı söyledim birkaç oyun alacağım bu arada ama işte takıntı var maalesef.

Benim de takıntım var bana ait olmayacaksa neden alıyorum mesela :D.
Doğru diyorsunuz hocam😀.

Geri