Hocam ilk sayfalara bakmamışsınız galiba rdr 2 benlik değil ve re serisinden hangi oyunları önerirsiniz demiştim.Re serisi ve rdr2 oynayın
Maalesef hocam takıntım var.Baldurs gate 3 ve way of the hunter hocam bide takıntınız yoksa hikayeli oyunları paylaşımlı hesap olarak alın paranızın büyük bir çoğunluğu cebinize kalsın
Bakacağım.Hitman WOA al içinde 1 2 3 tüm oyunları var hem de 3üm grafikleriyle.çok keyifli oynaması.
takıntı ah takıntı bendede vardı dolara geçince saldım başlarım takıntısına neden 75 TL'ye 5 oyun oynamak varken 1000 TL'ye tek oyun oynayayımHocam ilk sayfalara bakmamışsınız galiba rdr 2 benlik değil ve re serisinden hangi oyunları önerirsiniz demiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef hocam takıntım var.
Bakacağım.
Benim de takıntım var bana ait olmayacaksa neden alıyorum meselaHocam ilk sayfalara bakmamışsınız galiba rdr 2 benlik değil ve re serisinden hangi oyunları önerirsiniz demiştim.
Maalesef hocam takıntım var.
Bakacağım.
1000 tl ye tek oyun oynamayacağımı söyledim birkaç oyun alacağım bu arada ama işte takıntı var maalesef.takıntı ah takıntı bendede vardı dolara geçince saldım başlarım takıntısına neden 75 TL'ye 5 oyun oynamak varken 1000 TL'ye tek oyun oynayayım
Doğru diyorsunuz hocamBenim de takıntım var bana ait olmayacaksa neden alıyorum mesela.