Arama sonuçları: *

1. •KoRkMaZ•

Corsair hs80 max vs hyper x cloud 3 wirelles

bende hs80 max var aşırı memnunum heleki ses ve mikrofon muhteşem. kulaklığı tak çal müziği. sabaha kadar dinlersin o derece. mic de cs2 de çok iyi adamlar soruyor mikrofon markası ne diye. fps oyunlarında ses kasma olayını da cloud 3 iyi diyorlar ama kullanmadığım için bişey diyemeyeceğim
  2. •KoRkMaZ•

Bunun ödemesini aylık çekecek değil mi?

AYLIK YQPMIŞSINIZ HOCAM
  3. •KoRkMaZ•

Yardım Oyun odası duvarı için dekor ürünler arıyorum önerir misiniz

örtüden ziyade katı bişey olsa daha iyi olur düşmesin falan
  4. •KoRkMaZ•

Yardım Oyun odası duvarı için dekor ürünler arıyorum önerir misiniz

duvarlara bişeyler asmadım hiç denemedim de nasıl durur diye böyle de çok boş duruyor. dekor sade şeyler önerebilir misiniz lütfen link bırakın inceleyip almak istiyorum bütçe sınırı yok
  5. •KoRkMaZ•

🔥İndirim 🔥 🔥 MSI Spatium M371 500GB SSD 970TL (iyzico) İlk sipariş ile toplamda 600TL İNDİRİM 🔥 🔥

yok reis fiyat düşük zaten de okuma yazma benim gibiler için önemli o yüzden benim için düşük. arkadaş ayı gibi anırmış ağlamış ne işine yarıcak diye de. cahillik yapmış günlük kullanımda iş görür bu fiyata zaten. fiyat iyi. sadece düşük hızda bedava olsa almıyorum işime yaramayacağı için...
  6. •KoRkMaZ•

🔥İndirim 🔥 🔥 MSI Spatium M371 500GB SSD 970TL (iyzico) İlk sipariş ile toplamda 600TL İNDİRİM 🔥 🔥

sen harbi sorunlusun. muhasebe işi yapıyorum programlar caps açık yazıyı kabul ettiği için öyle kalmış. sonradan farkettim küçülttüm uğraşmamak için de başa dönüp silmedim. şimdi sen bi psikoloktan randevu al. ne memnuniyetsizliği. ben kullanmadığım için hızı düşük işime gelmedi tercih edenler...
  7. •KoRkMaZ•

Sistemim iyi ama fps drop ve takılmalar yaşıyorum

tekli ramlerde bu sorun oluyordu dual yapmak sorunu çözer büyük ihtimal
  8. •KoRkMaZ•

Sistemim iyi ama fps drop ve takılmalar yaşıyorum

ram çift slot mu tek mi
  9. •KoRkMaZ•

Yardım 200GB Fazla Kullanım Alanı ve Virüs (Realme C55)

dolu olan tarafı bilmiyorum ancak ekrana sürekli vidyo gelme olayı indirdiğin bir uygulamadan kaynaklıdır. bilindik markalar hariç diğer tüm uygulamalar virüslü oluyor isilin hepsi
  10. •KoRkMaZ•

Yardım 200GB Fazla Kullanım Alanı ve Virüs (Realme C55)

uygulamada virüs engelleme programı var mı, bir de diğer bölümünde ne var
  11. •KoRkMaZ•

The Walking dead definite series 3. sezon sizce nasıl?

yok reis pc den yazıyordum da sonradan farkettim büyüık yazdığüımı kusura bakma :D
  12. •KoRkMaZ•

Yardım XDRIVE VS HAWK OYUNCU KOLTUGU

benimki 3 senelik hocam yenileri düzelttilerse tebrik ediyorum :d
  13. •KoRkMaZ•

Yardım XDRIVE VS HAWK OYUNCU KOLTUGU

kullandığımdan örnek vereyi hawk v14 rahat kullanışlı ancak bel yastığı sürekli araya kaçtığı için çok rahatsız oluyorum. bu modellerin tek sorunu bu galiba
  14. •KoRkMaZ•

Kaspersky uyrı verdi

pc yi şimdi açtım anında bu uyarıyı verdi sıkıntılı bir durum var mı sizce
  15. •KoRkMaZ•

ANLADIM BENİ SARDI HALA İZLİYORUM. ara ara izlediğim için bana güzel geliyor da olabilir
  16. •KoRkMaZ•

Pc kapatılıyor ekranında kapanmıyor

PC kapatmada sıkıntı çıkıyorsa bunun sebebi işletim sisteminden kaynaklıdır büyük ihitmal. temiz format atmak sorunu çözebilir.
  17. •KoRkMaZ•

reis 7.8. sezon kötü geçti ama sonra yine güzelleşti baya hapishane den sonrasını diyorsun sen
  18. •KoRkMaZ•

keşke karakterler aynı olsaydı. o olayın ilk başladığı zaman falan rick'i yönetebilseydik çok fena bişey olurdu
  19. •KoRkMaZ•

Yardım İncehesap garantili mi oluyor bu?

havadan garantili. bi sorun olursa distribütör değil satıcı ilgileniyor. o da ilgilenirese hani
Top Bottom