Neler Yeni

The Walking dead definite series 3. sezon sizce nasıl?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Fettah Özalp
herkes en kötüsü olduğunu başlamadan 4. sezona geçmem gerektiğini söyledi ama 3. sezon bence tam bir harika olmuş, en dolu olan zevk veren sezondu bence. siz ne düşünüyorsunuz 3. sezonu sevmeyen varmı varsa eksik bulduğu yön nedir?

düzenleme; lütfen spoiler vermeyiniz.

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yasuo Mehmet
Çoğu kişi ana karakter farklı olduğu için sevmedi bence. İlk oynadığımda bu durumu yadırgamıştım ama sonra sevdim. 4. oyunu tam olarak anlamak için 3. oyunu oynamak gerekiyor. 3. oyunu oynamadan 4. oyuna geç diyeni kesinlikle dinleme.

ekrem imaro

80+ Bronze
bu oyunun hiç bir sezonunda sıkıldığımı hatırlamıyorum,tüm sezonu birbirinden güzel.

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahir
Ana hikaye ile çok bir bağlantısı var mı? Sayılmaz. Sana kalmış. Bence idare eder, o kadar kötü değil.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ana hikaye ile çok bir bağlantısı var mı? Sayılmaz. Sana kalmış. Bence idare eder, o kadar kötü değil.
Aslında clemin yaşadıklarını görmek için bile oynanır bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğu kişi ana karakter farklı olduğu için sevmedi bence. İlk oynadığımda bu durumu yadırgamıştım ama sonra sevdim. 4. oyunu tam olarak anlamak için 3. oyunu oynamak gerekiyor. 3. oyunu oynamadan 4. oyuna geç diyeni kesinlikle dinleme.
İyi ki oynamışım en beğendiğim sezon oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Bende beğenmiştim o bahsedildiği gibi yerden yere vurulmaması gerekiyor.
Tek sevmediğim yanı oyunda bazı kararlarınız çok saçma sonuçları olması.Mesela spoiler burası pekde sayılmaz da
AJ’e iğne vurup vurmama kararı var
oradaki karar finaldeki seçebileceğimiz seçenekleri değiştiriyor.Normalde de etkilemesi lazım ama birbirinden alakasız sonuçlar doğuruyor internette forumlarda görebilirsin.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
herkes en kötüsü olduğunu başlamadan 4. sezona geçmem gerektiğini söyledi ama 3. sezon bence tam bir harika olmuş, en dolu olan zevk veren sezondu bence. siz ne düşünüyorsunuz 3. sezonu sevmeyen varmı varsa eksik bulduğu yön nedir?

düzenleme; lütfen spoiler vermeyiniz.
En iyi hikaye oyunudur superdir tadindan yenmezdir 3. Sezonda en zevk aldigim sezonlardan birisidir ilk basta garip gelsede sonradan ayri bir bakis acisi verdigi icin cok hosuma gitmistir

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En iyi hikaye oyunudur superdir tadindan yenmezdir 3. Sezonda en zevk aldigim sezonlardan birisidir ilk basta garip gelsede sonradan ayri bir bakis acisi verdigi icin cok hosuma gitmistir
4. sezonu oynamadım oda böyle geçerse oynadığım en iyi hikayeli oyun olarak kafama yazacağım

Bende beğenmiştim o bahsedildiği gibi yerden yere vurulmaması gerekiyor.
Tek sevmediğim yanı oyunda bazı kararlarınız çok saçma sonuçları olması.Mesela spoiler burası pekde sayılmaz da
AJ’e iğne vurup vurmama kararı var
oradaki karar finaldeki seçebileceğimiz seçenekleri değiştiriyor.Normalde de etkilemesi lazım ama birbirinden alakasız sonuçlar doğuruyor internette forumlarda görebilirsin.

hayır bakmıycam bu infoyu alamam :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mehmet Ali ARICAN
4. sezonu oynamadım oda böyle geçerse oynadığım en iyi hikayeli oyun olarak kafama yazacağım

hayır bakmıycam bu infoyu alamam :D
Ben bitirdikten sonra rehbere baktım hani çok saçma kararlar çok saçma şeyi etkiliyor

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
keşke karakterler aynı olsaydı. o olayın ilk başladığı zaman falan rick'i yönetebilseydik çok fena bişey olurdu

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Fettah Özalp
keşke karakterler aynı olsaydı. o olayın ilk başladığı zaman falan rick'i yönetebilseydik çok fena bişey olurdu
Twd tarihi bir çizgi romana dayanıyor, oyun çizgi romandan yani orjinal twd den ilham almış:D dizi olan Twd çok farklı onuda bitirdim ama bu çok daha iyi bence. Dizi olan 7. Sezondan sonra çöp gibi resmen zar zor izledim bitirdim

Ben bitirdikten sonra rehbere baktım hani çok saçma kararlar çok saçma şeyi etkiliyor
Ben oynadığım sezonu birde farklı yayıncılardan izliyorum, bazen dediğiniz gibi oluyor ama farklı kararlar değişik sonuçlar doğurabilir bence normal
Düzenleme; reis Info verme senden ricam

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Twd tarihi bir çizgi romana dayanıyor, oyun çizgi romandan yani orjinal twd den ilham almış:D dizi olan Twd çok farklı onuda bitirdim ama bu çok daha iyi bence. Dizi olan 7. Sezondan sonra çöp gibi resmen zar zor izledim bitirdim

Ben oynadığım sezonu birde farklı yayıncılardan izliyorum, bazen dediğiniz gibi oluyor ama farklı kararlar değişik sonuçlar doğurabilir bence normal
Düzenleme; reis Info verme senden ricam
reis 7.8. sezon kötü geçti ama sonra yine güzelleşti baya hapishane den sonrasını diyorsun sen

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Fettah Özalp
reis 7.8. sezon kötü geçti ama sonra yine güzelleşti baya hapishane den sonrasını diyorsun sen
Reis ben bitirdim diziyi 12 sezonun hepsini izledim ama bu oyun kadar heycan vermedi 7. Sezondan sonra

Top Bottom