Arama sonuçları: *

1. K

16 pro Max vs s24 ultra vs şubat 7 s25 ultra

Dostum performans istiyorum, çok mobil oyun oynuyorum, uzak yakın çekimi çok yapıyorum diyorsan s25 ultra. Üstteki amaçların yoksa 16 pro max
  2. K

Telefona Su Kaçtı Ekran Yok Çalışıyor

Sizde ekran geliyor muydu?
  3. K

Hocam maalesef biraz pahalıya patlayabilir telefonla etkileşime geçmek biraz hata olmuş gibi geldi bana.
  4. K

Razer Deathadder v3 Pro razer synapse calibration ayarı

Hocam bendede v2 hyperspeed var olduğu gibi bırakmıştım o ayarı. Size bağlı ayar
  5. K

Suya düştükten (öyle düşünüyorum) ne kadar süre sonra çıkardınız?
  6. K

Valorant Açılış Ekranında Kalıyor

Merhaba (biraz zaman geçti tam hatırlamıyorum öncelikle onu söyleyeyim size.) gerçekten uzun süre açık bırakmıştım 16 saat sonunda kendi kendine açılmıştı. Muhtemelen benden kaynaklıydı ancak sorunu bulamadım şuanda da normal şekilde çalışıyor.
  7. K

R5 7600 vs r7 8700f?

İyi akşamlar. İki işlemci arasında çok gidip geliyorum. Sizce hangisi?
  8. K

Rampege moniter alinir mi

Sadece yerli malı istiyorsanız maalesef ki panel kalitesi çok kötü monitörler üretiyor Rampage. Başka yerli malı yok diye biliyorum. Bütçeni söylersen msi bakabiliriz. Kulaklık olarakta gerçekten çok kötü ve yine alternatif yerli malı yok. Ondada bütçene göre havit e bakabiliriz.
  9. K

HANGİ PARÇALARI DEĞİŞTİRMELİ veya GELİŞTİRMELİYİM ?

Tamamdır bekliyorum. Windows 11 stabiliteyi %80 düzeltti. Windows 10 a geçsen yine 11 e geçmek zorunda kalacaksın bir zaman sonra zaten gerek yok 10 a düşürmeye. Dediğim gibi kitlendiğinde pc açılında olay görüntülüyecisinden atarsın bakarız. İyi geceler 😃
  10. K

Turkcell Superonline müşteri hizmetleri kaça kadar açık?

Sen 1 e şaşırıyorsun dostum speedtestte 0.00 download gördüm kaç kere Superonline ile şuan öyle 0.00 görmüyorum ama saat 6.30 dan 7.30 a kadar internet hızı düşüyor. Mh içinde şunu söyleyeyeyim her gün her saat açık oluyor evet sadecralışan sayısı düşüp artıyor o yüzden bekletiyorlar biraz
  11. K

Sistemim Ne Kadar Eder?

Toplam 15k gibi tutuyor fiyatlara bakmadım ama
  12. K

Peki senden bir şey isteyeyim. Kitlenip kaldıktan sonra güç tuşundan kapatıp açılınca bana olay görüntüleyicisinden kernel-power(41) ve ondan önceki 5 olayı atabilir misin? İşlemciye kaymaya başladı aklım sorun olma ihtimali olarak. Sen atabilirsen eğer kitlenmesinede çözüm bulabiliriz belki.
  13. K

Sorun başından beri mi var yoksa OC yaptığından beri mi çünkü benimde sistemim ddr5 ve 7 sn gibi kısa bir sürede açılıyor.
  14. K

Rx 6750 xt vs 4000 serisi

ti kaç gb? 8 ise 6750 xt 16gb ise tam hatırlamıyorum ama yakındılar galiba
  15. K

Razer Ornata V3 TKL hakkında yorumlarınız nedir?

Hocam size göre de haklı sebeplerini vardır tabii ki. Ancak söylemek istediğimiz bundan belki de "daha az fiyata daha kaliteli ve uzun ömürlü bir klavye alabilirsiniz"in açıklamasını yaptık. Sonrası size kalmış tabii.
  16. K

Valorant Açılış Ekranında Kalıyor

İyi forumlar. En son 18.50 de kapadım oyunu. 35 dakika önce oyunu açmaya çalıştığımda Bu açılış ekranında kalıyor. İnternetim iyi, PC de sıkıntı gözükmüyor. Görev Yöneticisini açtığımda ise gördüğüm 99,6 mb sabit bellek tüketmesiydi. Normalde saniyesinde 100-300 ardından 500 yazdığı gibi...
  17. K

Razer Ornata V3 TKL hakkında yorumlarınız nedir?

Diyeceklerimin çoğunu @MuratTheFounderOfGariban söylemiş zaten. 3-4 yıl için aldım diyorsanız gerçekten hata. Harfler silindiğinde siz bir anlık klavyeye bakınca ilginç gelmeyecek mi? Ya burada K olması lazımdı sanki demez misiniz? Bakmayacak olsanız bile. Ha demişsinizdir aynı uygulamadan...
  18. K

REDRAGON KLAVYE Redragon K617 FIZZ 60%

Yay sesi var dostum kullandım önceden. İlk arkadaşın attığı klavyeyi alabilirsin gayet iyi bir marka.
  19. K

Gaming Gen Sistemi Alınır mı?

sonradan geçmen biraz pahalıya patlayabilir bakarız daha iyisi güzeli varsa. Birde AMD istememenin sebebi nedir dostum yanlış anlama lütfen merak ettim.
  20. K

Pc ye ağır oyun yüklemek

MSI afterburner kur pcne bakabilirsin kurulum ve sonrasına müsait değilim şuan ondan dolayı video linki atamıyorum
Top Bottom