Neler Yeni

Rampege moniter alinir mi

ahmet6761

80+
Rampege marka moniter oyuncu arkadaşım en kotusu alınmaz dedi cop felan dedi dogru Mu yerli mali kullanmak istiyorum rampege rakip yerli mali monitör varsa onerir misiniz

K'nuckles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet AKTAŞ
Merhaba,
Panelleri çok iyi değil ve aynı şekilde malzeme kalitesi.

Pckopat

80+ Silver
Zaten fiyatları da o kadar uygun olmuyor. Bütçen nedir nasıl bir şey bakıyorsun bilmiyorum ama incelemek için VG249QL3A modeline bakabilirsin.

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Rampege marka moniter oyuncu arkadaşım en kotusu alınmaz dedi cop felan dedi dogru Mu yerli mali kullanmak istiyorum rampege rakip yerli mali monitör varsa onerir misiniz
Sadece yerli malı istiyorsanız maalesef ki panel kalitesi çok kötü monitörler üretiyor Rampage. Başka yerli malı yok diye biliyorum. Bütçeni söylersen msi bakabiliriz. Kulaklık olarakta gerçekten çok kötü ve yine alternatif yerli malı yok. Ondada bütçene göre havit e bakabiliriz.

K'nuckles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet AKTAŞ
Zaten fiyatları da o kadar uygun olmuyor. Bütçen nedir nasıl bir şey bakıyorsun bilmiyorum ama incelemek için VG249QL3A modeline bakabilirsin.
Bahsetmiş olduğunuz monitör güzel ama belirli serilerinde müşteriler geri dönüş olarak "düz çizgiler çıkıyor" şikayeti alıyorduk.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kalitesine göre fiyatını haketmiyor diyelim. İş görür mü? Evet. Ama o fiyata daha makul monitörler bulunur diye düşünüyorum.

K'nuckles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet AKTAŞ
Yani alinmaz mi yada ona rakip turk mali oneriniz varmi yada kulakligi fln alınmaz mi onlarda oylemi
Maalesef yerli malı bu konularda çok iyi değil hem aksesuarları hem de ana ürünleri çok fazla bir şey bakmayın. https://www.displayspecifications.com/

Yukarıda verdiğim linke girin almak istediğiniz modeli arama yerine yazın ekran parlaklık nit değerlerine bakarak kendiniz karar verir. Benim size tavsiyem asus,dell,lg,msi markalarına bakabilirsin.

Top Bottom