Yani alinmaz mi yada ona rakip turk mali oneriniz varmi yada kulakligi fln alınmaz mi onlarda oylemiMerhaba,
Panelleri çok iyi değil ve aynı şekilde malzeme kalitesi.
Sadece yerli malı istiyorsanız maalesef ki panel kalitesi çok kötü monitörler üretiyor Rampage. Başka yerli malı yok diye biliyorum. Bütçeni söylersen msi bakabiliriz. Kulaklık olarakta gerçekten çok kötü ve yine alternatif yerli malı yok. Ondada bütçene göre havit e bakabiliriz.Rampege marka moniter oyuncu arkadaşım en kotusu alınmaz dedi cop felan dedi dogru Mu yerli mali kullanmak istiyorum rampege rakip yerli mali monitör varsa onerir misiniz
Bahsetmiş olduğunuz monitör güzel ama belirli serilerinde müşteriler geri dönüş olarak "düz çizgiler çıkıyor" şikayeti alıyorduk.Zaten fiyatları da o kadar uygun olmuyor. Bütçen nedir nasıl bir şey bakıyorsun bilmiyorum ama incelemek için VG249QL3A modeline bakabilirsin.
Maalesef yerli malı bu konularda çok iyi değil hem aksesuarları hem de ana ürünleri çok fazla bir şey bakmayın. https://www.displayspecifications.com/Yani alinmaz mi yada ona rakip turk mali oneriniz varmi yada kulakligi fln alınmaz mi onlarda oylemi
oda iyi degil butcenı belırtırmısınMonster aryond serisi iyi mi
Yerlilerin alayı tırt kanka teknoloji ürünlerinde Türk malı alınmaz. Beyaz eşya mobilya vs de gözünüz kapalı alın da teknolojik ürünlerde aman hocamMonster aryond serisi iyi mi