Neler Yeni

Razer Ornata V3 TKL hakkında yorumlarınız nedir?

Hoyrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet YILMAZ
tamam fiyat olarak hak etmiyor ama performans olarak nasıldır?

Hoyrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet YILMAZ
murat hocamın dedigine gore keycapslerı sılınıyorsa keycaps bulmak cok zor
silinmesinin çok bir önemi yok. bi yerden sonra zaten tuşlara bakmak gerekmiyor. yıllardır bakmıyorum zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

en son klavyem bozulduğu için acil lazım olmuştu ve gidip marketten aldığım klavyeyi kullanmıştım yaklaşık bir senedir o vardı. o yüzden değiştirmek istedim. bu seferde farem bozuldu onu almışken onu da aldım. biraz ondan aceleci davrandım. bazı arkadaşlar fazla tepki vermis ama o kadar aşırı tepkiye gerek olduğunu düşünmüyorum. her şeyin bir alıcısı vardır nasıl olsa .
Mesaj otomatik birleştirildi:

RAZER DEATHADDER V3 PRO fare aldım bu arada.​

Uur01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
UĞUR
Merhaba herkese bende razer mekanik var ama sesinden sıkıldığım için membran klavyeye geçeceğim bende bundan almayı düşünüyorum başka önerebileceğiniz model var mı 1-2k aralığında?

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Diyeceklerimin çoğunu @MuratTheFounderOfGariban söylemiş zaten. 3-4 yıl için aldım diyorsanız gerçekten hata. Harfler silindiğinde siz bir anlık klavyeye bakınca ilginç gelmeyecek mi? Ya burada K olması lazımdı sanki demez misiniz? Bakmayacak olsanız bile. Ha demişsinizdir aynı uygulamadan ikisinide ayarlayabileyim(mousede hiç gerek yok drivera) size kalmış. Mouse seçiminiz iyi. Bendede şuan deadthadder v2 x HS var memnunum onla bayağı gidersiniz.

Hoyrat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammet YILMAZ
Diyeceklerimin çoğunu @MuratTheFounderOfGariban söylemiş zaten. 3-4 yıl için aldım diyorsanız gerçekten hata. Harfler silindiğinde siz bir anlık klavyeye bakınca ilginç gelmeyecek mi? Ya burada K olması lazımdı sanki demez misiniz? Bakmayacak olsanız bile. Ha demişsinizdir aynı uygulamadan ikisinide ayarlayabileyim(mousede hiç gerek yok drivera) size kalmış. Mouse seçiminiz iyi. Bendede şuan deadthadder v2 x HS var memnunum onla bayağı gidersiniz.
haklısınız ama market klavyesini bile yıllarca kullanabilmiş biriyim. daha önce kaliteli klavye almadım hiç

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
haklısınız ama market klavyesini bile yıllarca kullanabilmiş biriyim. daha önce kaliteli klavye almadım hiç
Hocam size göre de haklı sebeplerini vardır tabii ki. Ancak söylemek istediğimiz bundan belki de "daha az fiyata daha kaliteli ve uzun ömürlü bir klavye alabilirsiniz"in açıklamasını yaptık. Sonrası size kalmış tabii.

Top Bottom