silinmesinin çok bir önemi yok. bi yerden sonra zaten tuşlara bakmak gerekmiyor. yıllardır bakmıyorum zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
en son klavyem bozulduğu için acil lazım olmuştu ve gidip marketten aldığım klavyeyi kullanmıştım yaklaşık bir senedir o vardı. o yüzden değiştirmek istedim. bu seferde farem bozuldu onu almışken onu da aldım. biraz ondan aceleci davrandım. bazı arkadaşlar fazla tepki vermis ama o kadar aşırı tepkiye gerek olduğunu düşünmüyorum. her şeyin bir alıcısı vardır nasıl olsa .
Merhaba herkese bende razer mekanik var ama sesinden sıkıldığım için membran klavyeye geçeceğim bende bundan almayı düşünüyorum başka önerebileceğiniz model var mı 1-2k aralığında?
Diyeceklerimin çoğunu @MuratTheFounderOfGariban söylemiş zaten. 3-4 yıl için aldım diyorsanız gerçekten hata. Harfler silindiğinde siz bir anlık klavyeye bakınca ilginç gelmeyecek mi? Ya burada K olması lazımdı sanki demez misiniz? Bakmayacak olsanız bile. Ha demişsinizdir aynı uygulamadan ikisinide ayarlayabileyim(mousede hiç gerek yok drivera) size kalmış. Mouse seçiminiz iyi. Bendede şuan deadthadder v2 x HS var memnunum onla bayağı gidersiniz.
Diyeceklerimin çoğunu @MuratTheFounderOfGariban söylemiş zaten. 3-4 yıl için aldım diyorsanız gerçekten hata. Harfler silindiğinde siz bir anlık klavyeye bakınca ilginç gelmeyecek mi? Ya burada K olması lazımdı sanki demez misiniz? Bakmayacak olsanız bile. Ha demişsinizdir aynı uygulamadan ikisinide ayarlayabileyim(mousede hiç gerek yok drivera) size kalmış. Mouse seçiminiz iyi. Bendede şuan deadthadder v2 x HS var memnunum onla bayağı gidersiniz.
Hocam size göre de haklı sebeplerini vardır tabii ki. Ancak söylemek istediğimiz bundan belki de "daha az fiyata daha kaliteli ve uzun ömürlü bir klavye alabilirsiniz"in açıklamasını yaptık. Sonrası size kalmış tabii.